Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kr.Pa
    Tak proto se tento týden rozhodl Sapkowski zveřejnit novou knihu!
    • No nevim, zaklinac je super o tom zadna, ale koupil jsem si jeho husitskou trilogii a ta mi prisla dost bidna.
      • kovar.jakub
        Husiti jsou taky poměrně dobří, aspoň mně se líbili. Zmije, to je, bohužel, jiná :(
      • No ,ale toto je nová kniha o Geraltovi. Takže nový Zaklínačov príbeh.
  • Nikde sem nezbadal ze by bola verzia aj pre Xb360....meeehehehehehehe *10*
    • Jack1947
      Nejspise bude, bud a nebo az na Xone. *3* Nemej strach.
  • Mne se nelibi Geralt jako hlavni hrdina. Je takovej nemastnej neslanej. Kez bych si mohl udelat vlastniho zaklinace, klidne zenskou.
    Takovej barbar Conan. To je epic hrdina! Geralt je vedle nej jak detatko imho...
    • chapu, kam nemuze witcher, nastoupi bitch-er *5*
    • Tak si nepochopil svet zaklínače,jednofarebných svalnatých/ceckatých mäsových mlynčekov nájdeš v tuctovej fantasy habadej.
      • Geralt ma taky velky svaly *3*
      • *4*
    • Jack1947
      A to by bylo stale o Zaklinacy ? Vzdyt ten je hlavni tahak ne. Bez nej by to nebylo nic moc onicem. *4*
  • Skvele hry obe. Len ma rozosmialy niektore rozdiely medzi 1 a 2. Dlzka hry 60 ku 55, ha ha, skor 60 ku 20. Rozdiel velkosti sveta medzi 1 a 2 radsej neuvadzali (len combined), pretoze w1 je asi 4-5 krat vacsia od W2. Tych 16 koncov bolo vsak naj :D.
    • jednička je lepší ve vsech směrech, ale úplně ve všech. dvojka me nechytla vůbec dohrál jsem ji jen z toho titulu, ze jsem za ní jak v ů l vyplaz 4 stovky opojen krásou jedničky.
      • Inquisitor
        Mám to stejně, jednička zatim rozhodně nejlepší. Dvojka měla dobrý příběh, ale jinak mi přišla jako úplně jiná hra než jednička. Někomu to sedlo, někomu ne.
  • Jack1947
    To je hezke 6let s nami, a 6milionu kusu prodano. Je to jak nejaky ten jazykolam skoro.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit