Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Můžete mi ve zkratce někdo kompetentní napsat několik největších výhod moba her? Já žádnou v životě nehrál, ale třeba zle dělám.
    • - neni treba skill
      - neni treba čas na hraní - hrdinu mas vyleveleneho raz-dva
      - jsi současti party takže se muzes vymlouvat že to podelal nekdo jiny
      - moc se po tobe nechce, v podstate jen zabijiš nejake moby
      - lahka rotace skillu - mas jich jen par
      • wenceslaus
        LoL. Můžeš mi vysvětlit, proč není potřeba skill? Nebo to vůbec rozvést?

PS hrál jsi někdy moba?
        • Jack1947
          To je když někdo něčem myslí že ví a moc neví. *7*
      • Jack1947
        Není třeba skill , no možná ne no ale o štěstí respkt bez práce to taky není... vymlouvat se sice můžeš ale každý je jaksi zodpovědný takže ti to nemní nic platné.
        Zabijíš hráče né moby... Skilly nejsou ale mají funkci kdy se vybijí a musí se čekat. Než se opět nabijí nehrál si MOBA hry... takže tě moc nebavejí nebo jsou to pro tebe blbosti atp...
    • Ristoro
      Pokud budeš patřit k těm lepším, tak určitě hodně často nervy v pr*eli, taky to může žrát až příliš mnoho času.
    • Ta swině tady měla kufr!
    • Jack1947
      Tak je to v "nenáročné" defakto je to i občas clkem zajímavé a začne to bavit bud nebo ne. Je to hlavně stále jen o jednom zabít pokud možno co nejvíce hráčů a zničit jejich věže dříve než to udělají oni tvému týmu. Kompetetivní a zábavné to je a hlavně se to dá nehrát narozdíl od rpg klidně i půlroku a nic se nestane. (nepočítám li updaty).
    • Chytlavá kompetitivnost, zábava, jednoduchost, v kolonce osobního života si díky tomu můžeš zaškrtnout "společenskost"? Každej si vybere svoje. Myslím, že i každý MOBA nabízí něco jinýho, to já nevím, já hral před mnoha yárama DotA a pak jsem i chvílu zkoušel LoL a přišly mi obě na jedno brdo, tak těžko říct.
      • Dag0
        "jednoduchost" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jako kdyz mi matchmaking v Dote hodi soupere s nahranou dobou 3000+, kdyz mam uzmoulanejch 200 je to vazne jednoduchy :D
  • Jak je to s tím systémem artefaktů? ten působí velmi...vyrovnaně :D
  • Net income ATVI za fiskalni rok 2013 kolem miliardy dolaru. Za odmenu hraci dostanou cashgrab v podobe Hearthstone (jednodussi MTG s blizzard artworkem) a Heroes of the Storm (AoS/dota/lolko/... s blizzard artworkem).
    V MMO sfere jsme se za posledni rok dockali tak maximalne oznameni o restartu Project Titan. Jinak WoW nevidelo novej content uz 10 mesicu(!).
    Pro scena dostala zatim nejnudnejsi SC datadisk v historii cely serie.
    Diablo skoro ani nestoji za zminku.
    Good riddance Blizz
    • "Za odmenu hraci dostanou" - Smál jsem se.
      • Tak to mam radost, ze jsem pobavil. Mne bohuzel fakt, ze firma ktera vyprodukovala takovy klenoty jako Broodwar, The Burning Crusade a vlastne vsechny dily Warcraftu nedokaze s takovou hromadou penez udelat poradnou hru docela smutnej :C
        • Nezoufej. Her vzniká pořád víc a víc. Určitě se objeví nějaká pecka i pro tebe. A možná to nebude od žádného známého studia. I na Indie scéně se občas objeví zajímavý projekt.
  • S autorem článku souhlasím. S názorem se shoduji, mám stejné dojmy.
  • jindra.veliky
    uz jen kvuli ty grafice bych to nikdy nezapl
    • před 15-20 ti lety by jsi si mlaskal *2*
  • V zivote som nehral LoL, alebo Dota, ale to o com sa pise v clanku chapem uplne presne. Toto je presne styl novodobeho Blizzard. Oni zoberu nejaky herny zaner a snazia sa ho spravit pre masy a aj pre casual hracov, aj pre hardcore hracov a potom to balancuju a balancuju... Mam co to odohrane v Diablo 3 a je to o hubu. Robit macko-pes (kocko-pes:) hry, potom citat tie toxic fora na battle.net a nasledne to upravovat aby som nikoho neposkodil - no na to by som sa vysral.
    Ale zda sa, ze financne je to pre nich vyhodne *2*
    • Souhlas. Blizzard vždycky vezme super nápady z jiných her, zamíchá to a zabalí do "carebear" obalu s mašličkou a prodá to milionům. Pokud to bude mít úspěch, tak se vsadím, že další MOBA hry budou jen kopie týhle hry. :D
    • nekromant33
      novodobeho?
      • Hej.
        Od isteho casu to vraj nie je "ten Blizzard". Firma ktora vytvorila D1, D2, Starcraft, Warcraft a WoW. Vravi sa, ze za to moze Activision. Neviem.
        • Az na taku drobnost ze D1 nerobil Blizzard. A vlastne ani D2 aj ked vtedy uz Codnor bol kupeny a premenovany na Blizzard North. Ale povodne D1 bolo vyvyjane este pod Condorom. Az nejakych 9 mesiacov pred vydanim ich kupil Blizzard.
        • nekromant33
          Myslíš D1, Starcraft, Warcraft, WoW, které jsou (jakkoli na ty hry nedám dopustit) vykrádačky dřívějších her a dělané pro masy?

viz del níže, akorát že tohle dělá Blizzard už od začátku, ne až po spojení s Activision (oblíbená to chiméra hráčů, kteří neví o čem mluví)
    • Jack1947
      Less play, more money..
  • proč se ptáš na něco co je sepsáno v článku??? *7*
  • Krásné retro. Škoda, že už mi není 13 *9*
    • wenceslaus
      Podle komentáře jsi ten věk zas o tolik nepřekonal :-D
      • To by si zasloužilo hlubší rozbor. Jak jsi došel k tomuto závěru ?
    • Asharak
      Ono se to od 14 nemůže hrát nebo co? FU Blizz!
  • Ježíši :)
    Tak moba hry mají své kouzlo ale jenom pro někoho hodně se o moba hrách mluví kvůli masáží s turnajů a milionové ceny, kdybych měl přirovnat moba ke sportu tak by to byl určitě golf ,poslední dobou už i pochybuji že ve hrách existuje pro gaming protože ten co je ''dobrej'' má odehráno x hodin a nemá žádný život , dota a lol chtějí dokázat a udělat s hraní her sport vždy se tomu jenom zasměju, že nějaký hráč je na turnaji a vyhraje protože mačkal rychleji ''wasd'' tak by měl dostat zlatou myš a stát vedle Ronalda nebo Federera
    • Schimacher vyhrával preto, lebo silnejšie mačkal plyn a rýchlejšie krútil volantom?
  • btw vite proč je v hrach od blizzardu kamera nalepena na zemi a nejde poradne odzoomovat? protože ty hry delaji pro e-sport a ne pro hráče. Tak aby se divakum na to lepe koukalo (hraje se to pochopitelne neprehledne jako v hernim praveku).
    jinak škoda že diky tomuto moba šilenstvi blizz nedela na warcraftu 3, co je od nich jedina hra kde mam 60% nadeji že to bude jakš takš hratelny, i kdyz pochopitelne opet bez zoomu a s minimem inovací
    • Asharak
      S tím zoomem je to hlavně k vůli stejným podmínkám pro každého hráče. Pro diváky jde v SC2 odzoomovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit