Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to se posraly 35€ za par skinu a 3 hrdiny a jeste je to locknuty na region! *11* *10* *11* *11*
  • Vzhladom nato ze som v Diable 3 este za cias AH nonstop videl ludi s vybavou v cene niekolko tisic eur, tak toto je pre blizzardich fans prd v mori...alebo jeden cerveny gem do gebule
    • solomon.short
      odkdy je HoS na konzole, ze se k tomu tady vyjadrujes?

A D3 vyslo na konzole uz bez RMAH...
    • Diablo 3 jsme vyrobili jako rychle splacanou omacku pro AH. Pointa nebyla hra, ale zisk z prodeju na RMAH. Proto je to tak odflaknuty a s diablem to ma malo spolecny. *15*
      • AHcko fungovalo dobre, ale potom tam prisla hyperinflacia goldu a krachlo to ako v reale. To je jediny dovod preco to zatvorili...RAMH umrelo davno predtym ako sa rozhodli ho z hry vyhodit. Ja som este na zavislakoch stihol zarobit slusny realny kes.
  • mam pristup do alfy i bety uz dlouho, prisla pozvanka...ale ta hra je neskutecnej sh1t, ani zadarmo se to neda hrat
    • Vegen
      Pokud člověku nevyhovuje systém last hitování, nuda v pozici supporta, či tlak v pozici carry, tak je Hots ideální :-) . Chápu, že to není pro každého, ale shitem bych to nenazval :-)
  • XorxoxTalarius
    Dalsi zdimacka od Blizzardu *1*
    A fanboys se sebehnou, zaplati, pak nakoupi milion veci a budou hru vynaset do nebe ...
    Blizzardu chybi k Applu uz jen posledni krok, zacit vydavat to same kazdy rok *1*
    • solomon.short
      chapu ze blizz nemusis kvuli vykradeni warhammeru, ale osobne je mi sympaticke, ze te k placeni nic nenuti. mikrotransakcemi v blizz hrach neziskas zadnou herni vyhodu

a podotykam ze hry od blizzardu mam sice rad, nicmene fanboy nejsem. Rozhodne dokud nevydaji pokracovani Lost Vikings *1*
      • já myslim že člověk co si v hs nakoupí dvacet tisíc packů proti mě výhodu má
      • XorxoxTalarius
        No mne tam celkove smrdi ten platebni/herni model. Jelikoz u Blizzardu mi cim dal vice prijde ze snazi prvotne o penize a hra je az na druhem miste.
        • solomon.short
          jo, jenze platis za skiny, hrdiny - dobra, toto je trochu kontroverzni, nicmene nezapominejme ze je to stale beta. buhvi jak to bude v plne verzi.

ve wow si muzes realnymi penezi koupit mounta nebo peta - nic z toho te ve hre nezvyhodnuje. pak boost na 90 level, ktery je extremne drahy, coz vyuzije malokdo, kdyz si pres RDF muze vylevelovat postavu behem par hodin

oproti jinym p2w prasarnam je to porad vstricny pristup... just my2cents
        • Tak jako ten herně platební model mi taky vadí asi nejvíc u té hry jasná inspirace Lolkem v tomhle a pak je tam další spousta drobností co sté hry dělá hru čistě pro lidi co v životě nehráli moba jako třeba , společný level postav,žádný last hit, žadné itemy takže jediné na co to čistě sází je team a tudíž dost obtížné hraní public her , protože máte dost omezené možnosti nějak ovlivnit hru jako jednotlivec.
      • Neřekl bych že tě k placení nic nenutí pokud chceš v té hře něco dokázat a mít přístup k hrdinům tak bud farmiš herní měnu jak magor , nebo platíš a na to navazuje , že pokud farmiš herní měnu jsi na tom hůř než ti co platí.Hrdinové stojej totiž pěkný nesmysl.V tuhle chvíli jsem fakt rád , že Blizz nemá práva na Dotu 2 a , že ji dělalo Valve , protože jestli by se tohle jmenovalo Dota tak to byl mega průšvih.
        • tak je snad logicke, ze jsi na tom hur nez ti co plati :) jinak by nikdo neplatil
  • hehe tak peknej tach od blizzardu ano za 1000kc pristup do bety to je velke lakadlo pro vsecky nikoho nezajimaj nake 3 hrdiny ktere si muzes zadarmo koupyt za hrani xD a skiny sou hnusne de videt ze bllizard chce penizky jako vzdy nejdrive nalakaj lidi na close betu ze poslali pristup par liden i kdiz ja a dalsi lidi co cekaj uz rok nedostali pristup ani do alfy ani close bety platej u blizardu mesicne za wowko uz nakej ten rok a tet chcej abysme si koupyli beta klic abysme si mohli zahrat ano mozna davaj 3 hrdiny a skiny ale toje prome jak hovinko v zachodu sorry za cz
    • úplně tě do toho nutěj no prostě nechceš nech být a neřeš to....raději zůstaň u toho zprzněnýho wowka a hraj si tam na pokemony a travian
      • jezis proc bych tam hral nake pokemony jo aha ty hrajes pokemony no tome vubec nezajimaj nake pokemony ja chodim raf fungeony nejsem jako ty ze tam vyhledavas nake pokemony
        • ještě že jsem to přestal hrát dřív než jsem musel začít chodit FUNGEONY *1* *1* *1* s někým jako si ty *7*
  • pohoda a kolik platěj?
  • "přičemž je vždy několik v daném týdnů, za které můžete hrát zdarma, i když je nevlastníte"...co to ?
    • Veskoslav
      Prostě máš k dispozici týdenní kolečko hrdinů+hrdiny, které sis už koupil.
      • aha, takhle to vypadalo jako překlep nebo jiná chyba.
    • Shaker
      jako LoL
  • 35€ za betatest, hm... ne děkuji. Za chvíli to bude tak, že se budou platit měsíční poplatky za testování her.
    • To nevadí, že si to nepochopil.
      • Já to chápu moc dobře...
        • Proc se potom rozcilujes? Pokud si nechces kupovat obsah v hodnote 45e za 35e, nemusis.
          Samozrejme je trosku skoda, ze neumozni pristup do bety vsem, bez nutnosti kupovat zmineny herni obsah, ale brecet tady nad tim... mozna, kdybys usnul na konci devadesatych let a ted se probudil, bylo by to pochopitelne:)
          • Prodam ti moje lejno v hodnote 1000e za 100e, beres?
            • V pripade, ze bych o to lejno mel vazny zajem a zaroven by nebylo mozne ho sehnat jinde vyhodneji, urcite bych jej bral vsema deseti.
        • asi moc ne
  • ten obsah co k tomu dostaneš in game vychází dráž, takže je to v podstatě výhodná cena. Jen teda do začátku tam hodit Diabla a Tyrande moc dobrej nápad nebyl. Oba hrdiny mám rád (tyrande byla můj 2. koupený hrdina a baví furt) ale do začátku úplně pro hráče nepoužitelní
    *13*
    • Jen bych rád podotknul, že tento balíček bez přístupu do bety byl již v obchodě od alphy za zcela stejnou cenu. Přístup do bety je tedy prakticky zdarma k tomu.
      • presne todle totiz vetsina lidi nevi a ani nemuze kdyz to nehraje, ale vztekat se ze nedostanu bombon do pusinky zdarma, když ho chci, je divne, navic nikdo nikoho nenuti nic kupovat. hra bude f2p. chci-li se bavit a nepustit ani korunu, tak si holt pockam az dostanu invite, nebo az hra vyjde
  • Can only be used in the Americas (includes AUS and NZ) and Southeast Asia
    Jak je tohle pro nás relevantní *7*
    • Tady je EU nabídka https://eu.battle.net/shop/en/product/heroes-of-the-storm-founders-pack

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit