Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A kdyz se teda prihlasim, ze jim budu delat toho Betatestra tak tech 35€ dostavam mesicne nebo tydne?
  • Vegen
    Founder´s Pack už byl u spousty f2p her, když to bylo ve fázi close beta. :D Bohužel jen u Blizzardu se mluví o zlodějině :D PS: Taky mi ten přístup zneužívání slova beta přijde smutný, ale vtipný je hate jen u těch velkých firem :-)
    • Kdyz nekdo prodava nedodelanou hru, betu, muzu mu zaplatit nakyma beta penezma? Treba falesnyma? *15*
      • nikdo te nenuti to platit a muzes dale cekat az bude hra officialne vydana a pristup bude zadarmo
        • Kde pisu ze me nuti?
  • Veskoslav
    Nutí Vás někdo proboha? Já nevím, po přečtení diskuze mi přijde, že Blizzard je satan, co žere peníze. LoL mělo v uzavřené betě tak nastavené ceny hrdinů, že nejlevnější stál tolik, kolik stojí teď nejdražší například.Total Anihilattion měl betu za 80 euro například. WoT bylo v betě X let a spousta lidí tam platila jak idioti a hráči tam nechali desítky miliónů. Warframe mělo Starter pack s jedním hrdinou, dvě zbraně a 200 herní měny za 25 euro, nejdražší balík vycházel na 150 euro atd....To Vám nevadilo? Proboha lidi trochu soudnosti. Kdo si počká, tak časem pozvánku dostane, pokud ji nemá. A kdo nechce čekat, tak ať platí.
    • Pro urcity lidi holt uz samotnej placenej pristup do bety znamena p2w. Svym zpusobem se jim nedivim, kdyz jde o kompetitivni hru.
      • lol, placeny pristup do bety je P2W??? WTF, lidi pouzivejto co mate v hlavne, ano blizz je vysavac prachu, ale tady se ho musim zastat, hra je/bude F2P, chces hrat betu, tak si zaplat jinak cekej az bude hra vydana a hraj ji zadarmo, naprosto bezna praxe u 90% F2P titulu, podivejte se steam a jejich Early Access sekci a pak tu neco melte
        • Bavi me ty argumenty stylu "podivejte se tamhle, tam to maji taky, bezna praxe". Neco lepsiho by nebylo ? Proste lidi jsou retardi a platej za jakoukoliv moznost mit navrch nad ostatnimi nebo mit neco driv nez ostatni.
          • Asharak
            No a celý problém je uzavřen. Chtějí = dostanou = budou mít = všichni budou spokojení (kromě kritiků v diskusích) *7*
          • jsou to normální argumenty, kdy to vaše brečení je totálně neopodstatněné...nemuseli žádnej pack vydávat a i tak by jste na ten inv čekat museli ...takhle si to zahraje několik lidí kteří do toho peníze dají a je to jejich věc..navíc dostanou 3 hrdiny který jdou koupit za herní měnu a skiny který nikdo nepotřebuje takže žádná výhoda tu není ...ano někteří lidé jsou retardi a ty očividně patříš mezi ně když neumíš použít mozek
  • Kdyz jsem konecne uvidel v bnet launcheru, nastal zbesily tanec po pokoji v radosti, ze jsem se konecne dostal do bety.

Pak jsem na to kliknul. "GET THE FOUNDER'S PACK!!!§§"

Hajzli.
    • nechodi pozvanky na email ?
      • chodi, ale az dva tri dny po tom, co se ti appka objevi v launcheru
      • Asharak
        Jop, a o to to bylo ještě horší to uvidět v appce *15* *10*
  • Krescz
    proc bych mel platit abych se dostal do bety?...kdyby to dali free tak budou mit i vice testeru
    *7*
    • Veskoslav
      Jedou stejný model jako jela Dota, co se týče přístupu do technické Alphy a uzavřené Bety. Až na placení hrdinů, tam je model nastavený debilně.
  • hm tak za 10E bych se mnozna nechal ukecat, kdyz uz mi neposlali pozvanku zadara, ale 35 ??
    • Veskoslav
      Dota 2 stála 25,99 euro, když byla uzavřená beta. Sice každý měl 50 pozvánek, ale našlo se dost lidí, co to koupili. Kde je poptávka, tam je i nabídka. Prostě Blizzard chce podle mě zamezit tomu, že se tam nahrne celá komunita naráz. Kdo chce, počká si na pozvánku, kdo ne, koupí draze. Já jsem měl přístup už do technické Aplhy. Ale měl jsem i do Sc II než vyšla či D III například. Ono podle mě i záleží, jaké máš hry na svém B účtu.
      • solomon.short
        na hrach pry nezalezi, ale buhvi. ja osobne dostal pristup do alfy HoS (a to mam na battlenetu uplne vse) prakticky hned pote, co jsem spustil a poslal ten jejich hw survey
        • urcite to neni o hrach nebo co hrajes, hral jsi, vetsinou je to tom ze mas treba nejaky kus HW, ktery neni bezny apod, znamy se regnul na jednom starsim notbooky a jedne starsi plecce a dostal invite na oba stroje *1*
      • tak mam tam SCrafty a D3 ... nemam tam wowko co mi nabidli zaklad zadara...mozna kdybych si to stahl, ikdyz to nehraju, tak by mi pozvanku poslali :) Jinak dotu jsem mel samozrejme z pozvanky a taky bych ji nekupoval. Ze k tomu davaji bonusove hrdiny...pro nekoho OK, ja mam vetsi radost kdyz si je muzu koupit za herni menu, takze pro me to je spis minus :) takze balik za 10E bez hrdinu a skinu a koupim to ;]
      • nezáleží na hrách co máš...2 lidi co mám ve friend listu a mají účet jen na ty kartičky dostali pozvánku o dost dřív jak já.
        • fakt jo ??? to je divne protoze moje kamosi asi 3 co se chtely dostat do close bety tak jak tam zaskrtavaly heroes of the storm tak jim totam napsalo ze musej vlastnit u blizzardu aspon diablo nebo starcraft nebo wowko ?? takze jak toje ?
        • Veskoslav
          Ono také záleží, kdy ses příhlásit. Já mám třeba beta testování zapnuté už asi 6 let v Battlenetu. Možná je to dané i tím.Navíc jsem vyplňoval asi dva dotazníky ke hře atd. Ale asi máš pravdu, že zase tolik na tom záležet nebude.
          • Mam vsechno od blizzu koupeny, wow od r. 2005, zapnuty beta testing hodne dlouho a nikdy mi neprislo nic. *5*
            • protoze betatest je pro nalakani novych zakazniku ti stari jsou blizzu u prd€le u tech vedi ze si to koupi oni chteji NOVE A NOVE ovecky smejdi jde jim uz jen o prachy!!!!!
  • to je legrační jak bitchujou jedinci kteri hru ani nehrali :D
  • Asharak
    Chm, radši kdyby mi konečně poslali inv po takové době přihlášení *6* Sice si chci HotS hrooozně mco zahrát, ale pokud koupím přístup za €€€ pak už to nebude takové překvapení a chuť jako když příjde free invite :/
    Btw, TheQQQ má banán?
    • stejne to pak budou davat zadara...cim vic lidi to bude hrat, tim vic lidi je bude dotovat nakupem hrdinu a skinu, mountu...
  • Já sem dostal přístup během prvních vln invitů a nemůžu si to vynachválit, spojení celého Blizzard universa je pro staré hráče parádní WOOOW efekt a skiny vypadaj opravdu parádně. Co se herní stránky týče tak je to rychlé, hodně teamové a díky neustálému přisunu map a champů a navíc questů v rámci map... To není tolik stereotypní jako ostatní MOBA, tudíž se bavím královsky. Navíc mi i příde že díky tomu že nejsou ve hře věci ale talenty, je hra mnohem vyrovnanější a do poslední chvíle se lecos může změnit, takže se nemůže stát že by vás někdo vysloveně baserapoval. A efekty a grafika je prostě úplně někde jinde než většina ostatních MOBA... A za celou dobu sem zatim neobjevil žádný bug, snad až na celkem vysoké vytížení PC ale s tim u Alpha verze počítám. Prostě můžu jen doporučit. *3*
  • není to drahé nadávají jen ti co hru neviděli Founders pack je naopak velmi výhodný zde jsou rozepsané všechny položky kolik by vás vyšli samostatně: http://www.heroesofthestorm.name/heroes_of_the_storm_zdarma.htm

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit