Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JohnyTheZik
    Konecne Blizzard spolupracuje s CarBotem.. StarCrafts patri k tem nejzabavnejsim SC2 videim na yt.
    • Může my nékdo vysvétlit proč tenhle koment mi dislike? A obecně mám pocit že tyhle diskuze u her sou už jen psychopatické vylevy ratadovaných jedincu..
    • ja carbot je dobrej a nejen jeho videa na Heroes of The Storm http://www.heroesofthestorm.name/
  • Vzhladom nato ze som v Diable 3 este za cias AH nonstop videl ludi s vybavou v cene niekolko tisic eur, tak toto je pre blizzardich fans prd v mori...alebo jeden cerveny gem do gebule
    • solomon.short
      odkdy je HoS na konzole, ze se k tomu tady vyjadrujes?

A D3 vyslo na konzole uz bez RMAH...
    • Diablo 3 jsme vyrobili jako rychle splacanou omacku pro AH. Pointa nebyla hra, ale zisk z prodeju na RMAH. Proto je to tak odflaknuty a s diablem to ma malo spolecny. *15*
      • AHcko fungovalo dobre, ale potom tam prisla hyperinflacia goldu a krachlo to ako v reale. To je jediny dovod preco to zatvorili...RAMH umrelo davno predtym ako sa rozhodli ho z hry vyhodit. Ja som este na zavislakoch stihol zarobit slusny realny kes.
  • Nemám s hrou problém do doby, než zase vyskočí na obrazovku Diablo na růžovém poníkovi...fakt ne!
    • Tiež ma to prekvapilo. Viem, že to tam bolo od začiatku, ale čakal som, že každej postave postupne dajú nejakú formu hodiacu sa jeho univerzu a druhu. Veď rýchlosť mohli zachovať pre všetkých rovnakú. Nie je to niečo, čo by hru kazilo, len to pôsobí smiešne, keď taká príšera alebo sci-fi postava so super výstrojou sedí na koni. :)
  • Kedaro
    Nováčci si musí hlavně dávat pozor co kupují za hrdiny, protože když dostanou základní goldy za levely účtu a hrdinů, tak goldování značně zpomalí a v rankedu vám zůstanou oči pro pláč, protože se jedou jen koupené postavy. Trochu mě teď kupovaní postav otrávilo, stejně jako u LoL, ale zatím hraji dál a uvidím.
  • to se posraly 35€ za par skinu a 3 hrdiny a jeste je to locknuty na region! *11* *10* *11* *11*
  • To je něco, co mě u Activission Blizzard nepřekvapuje. Blizzard je holt mrtvá značka a pouze ždímačka na peníze.
    • Mrtvá značka?... o.O A to jsi teprve dnes se probudil v criogenické laborce ne?... o.O Blizzard patří a stále patřit bude k nejlepším tvůrcům her a to že nabízí placený vstup do bety je jen důkaz toho, že na tom pracujou... -_- Nebo ty by jsi nějakou hru dělal zadarmo chytráku?... o.O Nějak vydělat musí a jestli se ti to nelíbí, tak ti to nikdo nevnucuje kupovat... Jdi si hrát hry od Mojangu když ti Blizzard připadá mrtvej!
      • Blizzard se snaží vydělat úplně všude. Placené vstupy do bety!!!, placený streaming na blizzcon!!!Platí se změnu jména ve hře, platí se za to i když se jakákoliv postava ve hře nadechne. Je mi z této pračky na prachy na blití! Platí se dokonce i za velké updaty(WoW: Wod), které přidají pár nových dungů, žádné nové postavy ani klasy, ale závisláci za to rádi zaplatí, jelikož závislost je silná věc:-) Jen podporujte Activission, jednou z vás sedře i ošoupané bačkory, co máte na nohách.
        • hraju hearthstone neplatim nic hraju SC2 koupil jsem pred peti lety a dodnes mam update zdarma, plati jen ti co CHTEJI ostatni si mohou hrat blizzardi hry a nic platit nemusi vsechny hry si muzes v ruznych starter edicich hrat zdarma SC2 dokonce vsechny rasy a datadisk ikdyz ho nemas staci aby te pozval kamarad
  • Can only be used in the Americas (includes AUS and NZ) and Southeast Asia
    Jak je tohle pro nás relevantní *7*
    • Tady je EU nabídka https://eu.battle.net/shop/en/product/heroes-of-the-storm-founders-pack
  • Začínám bejt bejt absolutně alergickej na argumenty typu "nutí tě to někdo kupovat" nebo "když se ti to nelíbí nehraj to". Jako to mám všichni mít jenom pozitivní názory a prostě si nechat všechno líbit? Kritika je od toho, aby jsme říkali co se nám na to nelíbí nebo líbí! Nemusíš bejt přece režisér, aby si mohl hodnotit filmy. Nemusíš bejt manažer firmy, aby si poznal, že tahle taktika co zvolil Blizz je prostě hnusná. Nechci točení hrdinů, nechci aby mě nikdo nutil "čekat" na svýho oblíbenýho hrdinu čekat do dalšího týdne. Nechci mít možnost si něco koupit za herní měnu! Jsem ochotnej zaplatit cenu jak za velkou krabickovku a mít všechno. Když už někdo něco prezentuje jako f2p tak core tý hry má být zadarmo, jen zbytečnosti se mají platit. Kdyby k tomuhle Blizz nabídnul "zaplať $59.99 budeš mít všechny hrdiny" a věřím, že většina lidí by stejně do toho šla. (nevím jesli mapy a mody budou stále pro všechny)

Ano DOTA byla za peníze, ale (!!!!!!) měl si v ní všechny hrdiny. To je tak na okraj. Plus každej měl tolik pozvánek, že to bylo v podstatě bylo bez předmětný....
    • Hmm moment a nemá LoL to samé?
      A co je to jejich politika. A duvod proč chtěj aby si to lidi zapatili sou 2. jednak na tom vydélaj to asi bezdiskuze. Druhak ti co si to zaplatéj tak od nich budou mit jistotu že to budou hrát. Málo kdo do toho vrazí 35e a pak se na to vysere
    • zase nekdo kdo nic nevi a mele, je videt ze hru nehrajes jinak by jsi todle neplacal, ve hre samozrejme exituji ruzne balicky neco podobneho jako tento founder pack, od nejakych starter bundle az po nexus bundle (nevim presne jak se to ted jmenuje), ktere si muzes koupit

jestli ma nekdo rad Dotu a hraje ji tak ja ani neocekavam zeby ho Heros mohli vubec zajimat, obe hry jsou pro odlisne skupiny hracu
    • JohnyTheZik
      Kdo byl v dota 2 bete skutecne od zacatku, vi, ze byly jen 2 pozvanky, takze ten beta vstup byl kupovanej dost hodne.
    • Veskoslav
      Módy a mapy budou vždycky. Jediné, co si dokupuješ jsou hrdinové a skiny. A za 60 euro bych si to pro změnu nekoupil já. Protože osobně vidím použitelných ani ne polovinu hrdinů. A proč platit za všechny? Navíc už Blizzard psal, že cena hrdinů je vyšší než bude po vydání. Stejné to mělo i Lolko.

A kde si přišel na to, že F2P model zaručuje jenom kosmetické blbosti? Takový model má snad jenom Dota (TF 2). Ani LoL či Hon ho nemají. Smite taky ne.
      • Navíc tady si člověk může koupit i některé skiny a mounty za herní měnu... Za což maj u mě další +
    • Evidentně se v našem českém dolíčku najdou i lidi kterejm všechno ZADARMO nestačí :) oni by eště chtěli metál za to že tu hru zadarmo hrajou...

Eště nedávno to byla ALPHA a je to jen jejich dobrá vůle že tam pouštěj hráče
      • dobrá vůle hráčů, že jim zadarmo dělaj betatestery
        • Chudáci hráči... oni tam vlastně dělaj otročinu... :D
          Blizzard tam všechny nahnal bičem...
          • Jack1947
            Četl si co ten tvůrce vlákna vůbec napsal? *7* očividně ne.
            • Šak tohle je taky zadarmo, jen je to pořád closed fáze, tzn. že tam jsou jen provizorní servery pro pár hráčů na ozkoušení mechanik. Do open bety to má stále daleko, blizzard několikrát psal že hra ani servery eště nejsou připravený na open tak pro pár lidí udělal tenhle placenej vstup s odměnama jako kompromis... Ale to je hold daň za to že je někdo netrpělivej a nemůže si počkat na open betu...

SMITE možná byl free i v closed betě... ale ruku na srdce... SMITE neměl zrovna problémy s přetlakem hráčů... :D a i tak se nedostalo na každého hned, stejně jako tady, tahle akce je jen prostě cheat pro lidi co nechtěj čekat :D

A co se MOBA placené hry týče... asi vědi proč to nikdo nedělá, jakej by v tom byl rozdíl? Koupíš si za 1 000 mobu a pak by si stejně musel expit chary jako ve F2P a stejně by se prodávali skiny aby bylo na dlouhodobej chod hry... ten vstupní poplatek by byla jen bariéra.

Proto většina MOBA her má místo tohohle dobrovolnej placenej starter pack, pokud si někdo vysloveně chce zaplatit i za F2P :D
            • Jack1947
              Jestli se ptáš mně? tak ani ne, jestli to myslíš obecně... tak bylo by fajn kdyby konečně vznikla i moba za kterou se platí MOB her je přehršel ale kdybyste si mohli nějakou koupit, mělo by to hodně do sebe si myslím.

Osobně bych takovou hru asi nikdy nehrál no ale tot vše. *3* Narovinu to je docela svinstvo no, hráčúm to nevadí jsou hrozně tolerantní. Zlaté SMITE není pro každého ale aspon je zdarma a to i bylo v době bety closed bety a i jiných bet. *4*
            • Právě že čet a je to úplně směšné :D dostal hru o x měsíců dřív v alphě, což vůbec nemuselo bejt, hra je F2P což vůbec nemusela bejt, dokonce i některé skiny a mounti ve hře jsou za herní měnu, což už se jen tak nevidí...

Co víc by jste proboha chtěli? Aby vám blizzard poslal 35éček za to že milostivě hrajete jeho hru? :D

Dokonce i tenhle peck pro nedočkavce co prostě nemůžou počkat na invite je cenově výhodný, je levnější než ty skiny sami o sobě...

Tak se ptám, co by vás jako uspokojilo? :D
  • ten obsah co k tomu dostaneš in game vychází dráž, takže je to v podstatě výhodná cena. Jen teda do začátku tam hodit Diabla a Tyrande moc dobrej nápad nebyl. Oba hrdiny mám rád (tyrande byla můj 2. koupený hrdina a baví furt) ale do začátku úplně pro hráče nepoužitelní
    *13*
    • Jen bych rád podotknul, že tento balíček bez přístupu do bety byl již v obchodě od alphy za zcela stejnou cenu. Přístup do bety je tedy prakticky zdarma k tomu.
      • presne todle totiz vetsina lidi nevi a ani nemuze kdyz to nehraje, ale vztekat se ze nedostanu bombon do pusinky zdarma, když ho chci, je divne, navic nikdo nikoho nenuti nic kupovat. hra bude f2p. chci-li se bavit a nepustit ani korunu, tak si holt pockam az dostanu invite, nebo az hra vyjde
  • 35€ za betatest, hm... ne děkuji. Za chvíli to bude tak, že se budou platit měsíční poplatky za testování her.
    • To nevadí, že si to nepochopil.
      • Já to chápu moc dobře...
        • Proc se potom rozcilujes? Pokud si nechces kupovat obsah v hodnote 45e za 35e, nemusis.
          Samozrejme je trosku skoda, ze neumozni pristup do bety vsem, bez nutnosti kupovat zmineny herni obsah, ale brecet tady nad tim... mozna, kdybys usnul na konci devadesatych let a ted se probudil, bylo by to pochopitelne:)
          • Prodam ti moje lejno v hodnote 1000e za 100e, beres?
            • V pripade, ze bych o to lejno mel vazny zajem a zaroven by nebylo mozne ho sehnat jinde vyhodneji, urcite bych jej bral vsema deseti.
        • asi moc ne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit