Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Většinou nepřispívám do diskuzí, ale tady si to neodpustím *3* . Hraju HotS něco k dvou měsícům ceklem aktivně a přes to, že do teď to byla jen alfa mi běžela dobře. Hra mi vyhovuje svým rychlím spádem(žádné zdlouhavé vydělávání na itemy) a tím že si talentama přizpůsobíte hrdinu ke svému stylu hraní. Hrajeme s kamarády dost i v plném počtu a narazili jsme na týmy které nás svojí taktikou přehráli takovým způsobem, že jsem jen mohl plakat *1* . LoL jsem hrával dost a HotS se nedá srovnávat s LoL nebo něčím podobným. HotS určitě nebude arkádovou MOBA hrou a držím mu palce, aby z toho vymáčkli ještě víc.
  • Nie nemožeš to su runy a daju sa kupit len za hernu menu ktoru dostávaš hraním hier a nicím iným. Jedine čo sa za realne peniaze v lol dá kupiť su
    - skiny (ovplivnuje len vizual nič ine)
    - XP uctu boost -> za hranie hier tvoj ucet ma viac XP a rychlejsie tvoj ucet (tj nie hra) rastie na lvl
    - odblokovat si hrdinu, kde kazdeho si mozes odblokovat i z hernou menou. A niesu to ziadne extremne dlhe casy. po mesiaci hrania budeš mat odblokovanych hrdinov dostatok aby si musel rozmyslat ktoreho si vybrat na tu situ poziciu

v lolku sa za peniaze neda kupit nič čo ovplivnuje hru. nič
  • + Jednoduší (více pro příležitostné hráče)
    + Akční v podstatě ihned po startu hry
    + Délka vyrovnané hry je nastavená na cca 30 min
    +- Použití hrdinů z ostatních Blizzard her
    - Drahý hrdinové, skiny apod.
    - Pořád je to jen další MOBA
  • Rejsek
    Musi zamestnavat kvanta psychologu a jejich PR team asi strci do kapsy i kriminalku Miami ;-)
  • Nikdy jsem nehral zadnou MOBA hru ale tohle proste zkusim..Blizzard ma tu uzasnou vlastnost ze ke kazde hre dokaze pritahnou i uplne novacky
  • no predsa nemusi kazda hra kazdemu vyhovovat... nie je naopak super ze existuje take mnozstvo hier ze si vyberie kazdy?

keby HotS bola rovnako zlozita ako dota 2 kto by ju hral? aky by bol dovod hrat HotS miesto doty?

ja naopak moba hry bezne nehravam, vacsinou ma odlaka prave ta zlozitost (creep deny, creep blocking, hromada veci ktore treba kazdu vediet co robi a naco je dobra)... ale HotS som vyskusal ked som dostal pozvanku a celkom ma chytila, nepotrebujem sa najprv ucit hromady mechanik, kombinacii itemov, bez problemov moze novacik skocit do hry a byt aj k uzitku (toto v dote nie je mozne).

je to ako keby sa niekto stazoval ze burnout je nahovno zavodna hra, pretoze je uplne primitivna oproti live for speed... ale burnout je arkada a live for speed je hardcore simulator.

tak si to predstav tak ze HotS je taka arkadova moba.
  • runy jak v lolku tam byly 1 patch a komunita to odsoudila rychleji než se to tam vůbec ohřálo ....jediné co tam je tak navýšení expů účtu a to ti od 15 (kterou dáš rychle i bez toho) nepřináší absolutně nic
  • http://en.wikipedia.org/wiki/Software_release_life_cycle#Alpha
  • ale ved je to skin, nepotrebujes ho. ak sa ti to zda vela, tak si to nekupuj.

cena sa stanovuje ponukou a dopytom, kedze v tomto pripade ponuka nie je nijak limitovana je to cele o dopyte... ludia to viditelne kupuju za tie peniaze. pokial to je tebe vela, to je tvoj problem, nie problem hry.

a mimochodom, keby si si aj ten clanok precital, popripade pozrel video a nebezal rovno trollovat do diskusie tak by si vedel ze odteraz budu pravidelne zlavy a akcie, teda bude moznost kupit aj lacnejsie ak sa ti chce cakat.
  • máš tam nějaký ty věci na posílení critikalu a podobných věcí a to si taky můžeš zaplatit ne?
  • máš tam nějaký ty věci na posílení critikalu a podobných věcí a to si taky můžeš zaplatit ne?
  • *kašlu i na nervování....
  • hraju dotu, hraju HotS, hrál jsem pár měsíců LoLko (v době kdy byl novej Brand nebo jak se ten ohnivej jmenuje). Dotu kvůli HotS hrát nepřestanu ale i tak si to jednou začas pustím, udělám daily, koupím oblíbeného hrdinu z oblíbené hry, zahraju si za něj a vypnu to...na turnaje kašlu, na rankedy kašlu, na nervování se že se naše NOVA nehne z linky (nějakej týpek neměl celou hru nic lepšiho na práci než psát jaká je nova lama až zapomněl na to že by mohl zahrát něco i on :D) a jsem s hrou spokojen. Záleží na tom co v té hře kdo hledá.
  • jn ty skiny ti přidaj +5 do skillu +10 do rychlosti reakcí a +15 do týmové spolupráce ....OMG hrozná P2W sra*ka....jinak nevim jak tobě ale mě od předělání dropu v dotě padlo tak maximalně ho*no
  • smajdal
    Před týdnem jsem byl poctěn vyzkoušet si HotS a vůbec nejsem ohromen. Silně neoptimalizované, fps skáčou jak se jim zachce až do stavu nehratelnosti při mnoha hrdinech na obrazovce. Téměř žádné možnosti volby nebo složitější mechanismy, které by přidávali na komplexnosti a pomáhali k vytvoření více schůdných strategií a taktik k vítězství. Jediná náplň hry se stává z následujícího - splň úkoly, když ti blizzard ukáže, teamfightuj, pushuj. V každé hře, na každé mapě. K dispozici je, jestli se nepletu, pouze 32 hrdinů a pokud si je chcete koupit pouze herní měnou, budete k tomu muset potřebovat 3x více času než u konkurenčího LoL (viděl jsem propočty,necucám si to z ruky), nemluvě o Dotě2, kde jsou všechny k dispozici hned od záčátku. Pokud bych se měl poohlédnou po jiné Moba hře, zkusím raděj Smite nebo Strife, v HotS moc potenciálu bavit se nevidím.
  • Tak jestli Skin stojí 8 euro tak je to, ale trochu moc ne? 223kč za nic, jdu si radši koupit nějakej nůž do CS:GO, vždycky ho můžu prodat a nějaký peníze z toho mít na zpět
  • Jdu si zahrát Dotu která je F2P, a ne P2W, třeba mi něco padne a budu to moc prodat
  • a co ten jejich quake pro děti? ten bude mít alfu kdy?
  • Takze za 5 let to mozna vyjde anebo se za 5 let dockame open bety *1*
  • Vegen
    Tam to máš přepočítaný do jejich bodíků, takže to lidem nezní tak bolestivě :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit