Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lotr
    Tohle je snad jediná Moba kterou si zahraju.
    Ne protože bych těm hrám rozpomněl nebo by mě to nějak lákalo. Upřímně Moby mají až příliš špatnou komunity a já jako hráč chci mít v online hře okolo sebe dobrou partu. Prostě ty lidi u kterých když napíšete do veřejného chatu "hej jsem nováček co mi takhle poradit?" "tak vás nenazvou "nooob" ale místo toho jen řeknou "jasně není problém".
    Ale protože chci vidět Diabla vs Kerrigan :D
  • Tak bude záležet na matchmakingu, nicméně když chceš hned na tom 15-tém levelu mít vše, vytáhneš peněženku, zaplatíš hromadu zlatých, otevřeš si všechny ty slotíky a vymaxuješ si artefakty a pak jen uděláš....bitchslap, bitchslap, in your face!
    líbí se mi, jak obracej ještě během vývoje a serou si do huby :)
  • Je to alfa třeba to oddělají .. ;) ale nic moc no .. uvidime
  • Tak tím to fakt posr......
  • Vitekb
    Strašná novinka ty artefakty. Snažili se dělat něco jiného než staré MOBA a téměř všichni je zatím chválili, že to změna je díky absenci předmětů zajímavá pro lidi, kteří styl LoL a DOTA nechtějí, a tak oni je v podobě artefaktů přidají. To mi přijde hloupé.
  • pay2win je neco co si muzes za prachy poridit a neda se toho dosahnout hrou....

"stav, kdy se bez artefaktů nebudete cítit znevýhodněni nebo ochuzeni, ale když je budete mít, měla by být jejich výhoda dostatečná na to, aby dávala pro specializaci vaší postavy smysl a ospravedlnila utracené zlaťáky"

trosku oximoron
  • XorxoxTalarius
    Nemuzu si pomoci, ale citim v tom Pay2Win ... chces zlato na nove veci? Kup si a usetri tisice hodin grindovani :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit