Přejít na výpis diskuzí
Heroes of the Storm představuje nového hrdinu a systém artefaktů
24.7.2014 | Adam Homola
27 příspěvků
-
Tohle je snad jediná Moba kterou si zahraju.
Ne protože bych těm hrám rozpomněl nebo by mě to nějak lákalo. Upřímně Moby mají až příliš špatnou komunity a já jako hráč chci mít v online hře okolo sebe dobrou partu. Prostě ty lidi u kterých když napíšete do veřejného chatu "hej jsem nováček co mi takhle poradit?" "tak vás nenazvou "nooob" ale místo toho jen řeknou "jasně není problém".
Ale protože chci vidět Diabla vs Kerrigan :D -
-
Už se mi párkrát tohle stalo, že někdo napsal: First time here nebo First time playing this hero a lidi mu napsali co a jak. Horší je to, když to dotyčnej nenapíše a prostě dělá, co si myslí, že má dělat, tak mu to pak ostatní daj sežrat.
-
>Prostě ty lidi u kterých když napíšete do veřejného chatu "hej jsem nováček co mi takhle poradit?" "tak vás nenazvou "nooob" ale místo toho jen řeknou "jasně není problém".
Starcraft ^^ (aspon teda vo vacsine pripadov :p) -
-
A přemýšlel jsi někdy proč tomu tak je? Pokud ne tak je to přesně takhle. 1.) Starcraft si musíš koupit. 2.) Proniknout do jeho multiplayeru (na nějakou slušnou úroveň) je dost obtížný, takže se musíš snažit a chtít. = Z toho vyplývá, že tam jsou lidi tam jsou lidi co opravdu chtějí hrát tuhle hru a chtěj se to naučit. Oni taky nějak začínali a pak rádi poradí. Tím, že si to musíš koupit odfiltruješ x% děcek, který nejvíc flamujou. Obtížností zase další x% špatný komunity páč s tím seknou.
Mám dva příklady.
EVE online - neuvěřitelná komunita, poradí ti, ale musíš se snažit a chtít. Sice jim budeš dělat pucfleka nějakej čas, ale naučíš se. (Protiklad WoW. Ok platí se taky, ale obtížnost? Nikde. Takže tam máš děcka, a rádoby chytránky. WoW vanilla a TBC to bylo něco neporovnatelného. Komunitou.)
TF2 - do tý doby dokud to nebylo zdarma, taky úžasná komunita. Vanilla servery super známosti z celý Evropy. Hodní lidi a zábava. To co tam je teď je neuvěřitelný, od tý doby co je to free jsem na to šáhnul tak 2x. Předtím jsem tam byl desítky hodin.
-
-
abys nakonec nebyl zklamanej
-
-
fanstranky HOTS dota http://www.heroesofthestorm.name/
-
Strašná novinka ty artefakty. Snažili se dělat něco jiného než staré MOBA a téměř všichni je zatím chválili, že to změna je díky absenci předmětů zajímavá pro lidi, kteří styl LoL a DOTA nechtějí, a tak oni je v podobě artefaktů přidají. To mi přijde hloupé.
-
-
Tohle nejsou ani itemy, to jsou prostě runy jako v LoL. Akorát "trochu" na steroidech.
-
-
Jak už jsem zmínil v minulé diskuzi, nové nápady a změna by v žánru MOBA by byla sice hezká, ale tento typ her stojí na dobrém balancování herní mechaniky. Obávám se, že na tom bude HotS trpět.