Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přestaň hopseřit. To je dneska v módě, že na každý pokračování klasiky se zákonitě vrhne roj hipsterů, co prostě stůj co stůj musí hru poplivat. Fak, že hra vyšla v době, kdy se jich většina možná ani nehoupala v pytlíku, už neřešej... Fakt mi přijde úsměvný, když fakan narozenej v roce 2000 vzdychá o tom, jak byl starej Doom/XCOM/Civilizace/Warcraft/Diablo/.../ úžasnej a nová hra stojí za úplný góvno.ů.
  • JohnyTheZik
    No nevim.. Jak to zatim sleduju, tak bych spis ocekaval nejakyho murloc butchera :D
  • Veskoslav
    To je zase pravda. Ještě že Blizzard má jenom jednu kouřící postavu.
  • Vogon
    Beztak vydají později skin, myslím, že i na Diabla(D2) dělají skin, aby vypadal, jak z D3.
  • Vogon
    No jak se to vezme, D3 sice ztratilo hodně z atmosféry, ale zase má hodně druhů lokací(poušť, louky, hrad, ledová plánina, peklo, nebe), kdežto každé patro kaple v D1 působilo tak nějak stejně(temný hrad, temná jeskyně, temný pekelný hrad), i přesto že byly odlišné, to se stává vždy, když se vývojáři snaží udělat "temný" svět, ale neví pořádně jak, takže se všechna ta "temnota" sleje dohromady a nepůsobí vůbec "temně"(hráč si na "temnotu" po chvíli zvykne), proto je nutné dodržovat jakýsi kontrast(viz. smích a humornost postav v Dark Souls).
    Navíc Blizzard dělá hry, které mají vydržet co nejdéle(aby na ně mohli vydávat datadisky i x let po vydání), takže je dělá ve stylizaci, která skoro nestárne(WoW je líbivé i po deseti letech)
  • JohnyTheZik
    Tak mne se treba cely vykresleni nebe a pekla v D3 fakt libilo, nechci znit jako klasickej hater, jen toho novyho butchera fakt nemusim..
  • Stylizace se mi líbí, akorát to už nenahání hrůzu(diabla hraju všechny 3, respektive poslední roky už jen tu 3jku) jde o princip, je to butcher ať už vypadá jakkoliv(nebo je jakkoliv přehnaně zvětšenej) do stylizace HOTS by byl butcher z jedničky jako pěst na oko
  • jindra.veliky
    bude tam mit Butcher i holku ve sklepe?
  • del0
    Tak ono hlavně celý D1 vypadá líp, než D3. *1*
  • Veskoslav
    Akorát, že to není celebrita z D1, ale z D3 a ten je poněkud novější a po vzhledové stránce i horší.
  • Jack1947
    Naopak, nepamatuješ si co jsem psal o překlikách? že je schválně nebudu opravovat. *3*
  • uz sis opravil tu epickou vetu? Koukam ze ne.
  • ne
  • "Já zase kvůli tomuhle, řízkovy si půjdu zahrát..." epicka veta, facedesk
  • Chápu, že to nechápeš, protože v době vydání Diabla 1 si ještě nebyl na světě, ale Butcher, to je CELEBRITA *3* tenhle týpek mi nahnal větší hrůzu než v pozdější fázi hry sám Diablo
  • JohnyTheZik
    At se na me nikdo nezlobi, ale Butcher z D1 vypada mnohem lip nez tahle vec z D3.
    I kdyz za to asi muze hlavne ten smesne vypadajici obri sekacek. Skoda!
  • je fakt, že poslední článek o The International, turnaji s nejvyšším prize money v herním světě, je z roku 2014.. a to je docela ostuda
  • Vojta_Ilavsky
    Nabyvám stále víc dojmu, že tohle sem úplně tak zcela nepatří. O ostatních MOBÁch tady nepadne ani slovo, ale když to hraje Adam, tak se o tom psát musí nebo co. Nic ve zlým, ale přijde mi divný když ostatní zanedbáváte a u týhle napíšete o jednom hrdinovi článek. Tohle mělo být v bleskovkách.
  • hmm to je takovej Stitches na steroidech

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit