Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... kolečka...?
  • Pan_Klobouk
    Trailer mi prijde naprosto spickovy. Specialne epicky moment v case 0:10 (tocici se kolecko), potom paradni heroicka scena v 0:32 (kolecko) a dva vynikajici prostrihy v casech 0:43 a 0:51 (znovu dve kolecka, ale obe fantasticka). Navrat kolecka v 1:12 uz byla jen tresinka na dortu.

DS3 urcite kupuju a asi poslu nejake donate money i na Games, at se konecne zmuzete na poradny prehravac videi.
  • MidnighT91
    Tak nevím, hrál jsem jen čtyřku ale myslím si že to, že má Dante černé vlasy, neznamená evoluci a zpřístupnění DMC serie širšímu publiku...
  • MidnighT91
    Vzhledem k tomu že jsem z toho měl z nějakéh odůvodu slideshow, tak mi to zas tak heroické nepřišlo. Každopádně, jak tam není ani jedna jehla v oku tak na to ****...
  • Díky bohu, že tam nedali nějakej "badass dubstep". Konečně je v traileru taky něco jinýho.
  • GlaDOS
    Proto je pod ním ještě ten text, abys dostal víc informací.
  • JohnyTheZik
    Jak tu bylo receno, trailer vlastne neukazal nic, ceho by se clovek mel bat.. Asi tam nejakej boss ve stylu Leviathana nebo Hive Mind bude, asi tam bude par "filmecku", ostatne jako tomu bylo v kazdym dilu DS, a to ze tam bude co-op me nijak netrapi, hrat to budu sam, mozna se pak dohodnu s nejakym kamosem.
    Imo se to tu moc prehani, tady se snazej o nejakou zmenu, aniz by to narusilo zanr nastavenej v prvnim dilu, je to spatne; tamhle se nesnazej o zadnou zmenu, je to spatne. Chudaci vyvojari :D
  • Dead space 1 http://www.youtube.com/watch?v=LAiHfqnbGYo

Dead space 2 http://www.youtube.com/watch?v=776fi2I8e6U

Dead space 3 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=U356b_x0_4U

Já tedy žádnou drastickou změnu směru nevidím. Jediné co se mění, je prostředí. Chtěl by jsi snad, aby se všechny díly odehrávaly na lodích a Izaac na začátku vždycky přišel o paměť ?
  • Takže evoluci a zpřístupnění DMC serie širšímu publiku schvaluješ, ale u dead space, kde je to mnohem jemnější přechod, to nemůžeš vystát ? Pokrytectví na druhou.
  • teorie je jedna věc a praxe druhá
  • Když tak na to koukám tak si radši pustím DS 1 a budu dělat, že druhý a třetí díl neexistují...Nadruhou stranu třeba se stane zázrak a bude se to hrát stejně jako mě překvapilo nové DMC..
  • nekromant33
    ajéje, máme tu užvaněnou buchtu
  • rami.cz
    Nelibi se mi, jakym smerem DS pokracuje :(
  • Nadpis mě sice trochu vyděsil, ale jako fandu Dead Space mi trailer nic moc neříká. Sestřih pár akčních scén, animovaně/hraná scénka... může to být špatný, může to být dobrý. Těším se aspoň kvůli příběhu, jestli se autoři rozhodli markery a nekromorfy poslat k ledu (ha ha), nebo jestli se dočkáme dalšího nastavování.
  • Vacsi gyc je uz snad len reklama na perwool. RIP Dead Space :(
  • jako expert na filmové teorie vám můžu říct, že v 1:20 měl hl. hrdinu knockoutovat Mike Tyson...
  • Jako člověk, co má nějaké to vzdělání z filmové teorie, vám můžu směle říci, že tenhle trailer má hodně špatnou střihovou skladbu. V momentě 1:01 měly být rychlé prostřihy v rytmu hudbu na jiné scény a potom by ten trailer nějakým způsobem vygradoval. Od toho je tu hudební podkres, aby dopomohl i ke skladbě střihu.
  • Viktor_H
    Nebál bych se, ten trailer nenaznačuje vůbec nic...

Až na to, že v EA mají očividně rádi oldies a nemají špetku hudebního vkusu. *1*
  • Hudba se k tomu hodí, zapni reproduktory
  • I nadpis je silně zavádějící

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit