Přejít na výpis diskuzí
Heroický trailer na Dead Space 3 potvrzuje obavy
28.1.2013 | Aleš Smutný
57 příspěvků
-
Trailer mi prijde naprosto spickovy. Specialne epicky moment v case 0:10 (tocici se kolecko), potom paradni heroicka scena v 0:32 (kolecko) a dva vynikajici prostrihy v casech 0:43 a 0:51 (znovu dve kolecka, ale obe fantasticka). Navrat kolecka v 1:12 uz byla jen tresinka na dortu.
DS3 urcite kupuju a asi poslu nejake donate money i na Games, at se konecne zmuzete na poradny prehravac videi. -
-
... kolečka...?
-
-
jj ty nahravaci :D
-
-
-
Nějak se tam domluvte. Máte nad sebou 2 články jeden kterej nas presveduje jak to bude dobrej horor a druhej jak potvrzuje obavy že ne
-
-
To samé jsem chtěl napsat.
Samozřejmě to chce číst všechno, ale autor nemá psát takové pitomé nadpisy jak někde v bulváru. -
Možná by to chtělo u obou článků přečíst víc, než jen nadpis :)
-
-
I nadpis je silně zavádějící
-
-
Proto je pod ním ještě ten text, abys dostal víc informací.
-
-
tak to sis dovolil moc :D
-
-
-
Mě to teda nějak přehnané ani heroické nepřišlo. A za volbu hudby mají u mě autoři speciální bodíky navíc. Podle popisu v článečku jsem to čekal o dost víc bayovsko-codovské.
-
-
hehe další co nemá vkus
-
-
Jak tu bylo receno, trailer vlastne neukazal nic, ceho by se clovek mel bat.. Asi tam nejakej boss ve stylu Leviathana nebo Hive Mind bude, asi tam bude par "filmecku", ostatne jako tomu bylo v kazdym dilu DS, a to ze tam bude co-op me nijak netrapi, hrat to budu sam, mozna se pak dohodnu s nejakym kamosem.
Imo se to tu moc prehani, tady se snazej o nejakou zmenu, aniz by to narusilo zanr nastavenej v prvnim dilu, je to spatne; tamhle se nesnazej o zadnou zmenu, je to spatne. Chudaci vyvojari :D -
Mně přišela zpočátku divná ta upravená verze Phila Collinse, ale jak postava přešla přes horizont a naběhlo soličko na bubny, pěkně se to poslouchalo a dívalo zároven. Zbytek ty vtěřinový sestřihy stály za prd.
-
-
Přesně:)..Kdyby někdo věděl přesnou verzi toho songu, písněte. *3*
-
-
Hrál jsem demo jak v coopu tak sám a mohu jako fanda DS 1 a DS 2 říct že trojka nebude dělat ostudu. Nebál jsem se ani u jednoho dílu, ale hutná atmosféra prvních dvou dílů zůstala.
-
mohli aspon nastavit grafiku na full, kdyz uz ukazuji zabery ze hry
-
-
na xboxu je grafika vzdycky na full ;)
-
-
ale vždycky vypadá jako na low - sorry nemyslím to zle jen jsem prostě nemohl odolat něco takovýho nenapsat
-
-
-
nahodou peknej trailer *5*
-
Nelibi se mi, jakym smerem DS pokracuje :(
-
-
Dead space 1 http://www.youtube.com/watch?v=LAiHfqnbGYo
Dead space 2 http://www.youtube.com/watch?v=776fi2I8e6U
Dead space 3 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=U356b_x0_4U
Já tedy žádnou drastickou změnu směru nevidím. Jediné co se mění, je prostředí. Chtěl by jsi snad, aby se všechny díly odehrávaly na lodích a Izaac na začátku vždycky přišel o paměť ? -
-
já teda změnu vidím pokud ty ne je to tvoje věc, ale to neznamená, že tam ta změna není - každý člověk to vnímá jinak
-
Promin, omlouvam se.
-
-
-
No Trailer je hezký. I když toho o hře nic moc nenapovídá. Proč třeba nikdo nemůže natočit Dead Space film ? Tady je ukázka, že počítačově je to hodně hezky zpracované... Tak proč ne ? Kdyby byla možnost určitě bych někomu rád napsal. Tahle hra si rozhodně film zaslouží... Akce tam je, trochu hororové to je také, příběh též ujde. Určitě bych nebyl sám co by si to přál. Vím o tom že je nějaký kreslený film, ale to moc nemusím.
-
-
Proste se mrkni na Event Horizon a to je DS 1 v bledemodrem :).. Navic se Samem Neillem a Laurencem Fishburnem!
http://www.csfd.cz/film/149-horizont-udalosti/ -
-
Moc děkuji za tip *3* . Určitě se podívám...
-
-
Spas svou duši a ty animáky si nepouštěj... Ale já ti nevím, to by zase všichni prskali, že to není jako hra a co že se to tam děje, že je to o úplně něčej jiným, jiná atmosféra, jiné kulisy... To, co funguje ve hře, nemusí fungovat ve filmu. A seberealističtější zpracování to nezachrání.
Ale toť můj názor, třeba někdo vymyslí zajímavý námět pro Dead Space film, kdoví...
-