Přejít na výpis diskuzí
Heroický trailer na Dead Space 3 potvrzuje obavy
28.1.2013 | Aleš Smutný
57 příspěvků
-
Jééj, video má něco přes půl minuty a je v něm (kolik) 15 vteřin "akčních" záběrů? Potvrzení obav? Jako vážně? *9* Achjo, milá redakce, achjo...*13*
P.S.: Některé upoutávky na dvojku byly podstatně šílenější... Se jen snaží nalákat lidi, ať jim to kupujou a není divu, takovou hru nějaký Pepa z Horní Dolní z kapesného nezaplatí... -
Zatraceně, Dead Space je tady a už třetí díl.
Jsem zvědavej, jak si poraděj s navozením tý správný atmosféry vzhledem k tomu, že se ta hra bude odehrávat na víc otevřenejch prostorách, než v předchozích dvou dílech. Je mi jasný, že snížili viditelnost sněhovejma bouřema, ale i tak to asi nebude ten samej pocit, jako když jde člověk chodbou a bojí se udělat krok, jen aby neaktivoval nějakýho necromorpha ve větrací šachtě za sebou.
Silent Hill je taky celej v mlze, ale já měl stejně vždycky větší obavy při průzkumu budov než venku.
Hlavně se mi ale nelíbí ty eskymáci, co po člověku střílej. Necromorphové jsou poměrně jedinečnej typ nepřítele a oni proti nám daj eskymáky, co přebíhaj mezi bednama a pravidelně vykukujou...been there done that...like f*ckin`million times before!! O humanoidní nepřátelé jsem v Dead Spacu fakt nestál.
Coop naopak schvaluju, hlavně když neni nucená. Mohla by bejt zábava stát zády k sobě a odrážet přepadovky necromorphů.
Jo a ještě se mi zdálo, že ty necromorphové v demu snesou víc než dřív. Střílel jsem na jistotu, že jim plazmou ustřelim hnáty a ono nic. Musel jsem vypálit víc ran, než se mi líbilo. -
-
Demo jsem nehral, ale nebyli tam ti "cerni necromorphove"?
Ty toho vzdycky vydrzeli hodne :D! -
-
Ne, ty černý ne. Asi těm necromorphum dali větší health, když si teď můžeš skládat a upravovat zbraně.
-
-
-
Vzhledem k tomu že jsem z toho měl z nějakéh odůvodu slideshow, tak mi to zas tak heroické nepřišlo. Každopádně, jak tam není ani jedna jehla v oku tak na to ****...