Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nadpis mě sice trochu vyděsil, ale jako fandu Dead Space mi trailer nic moc neříká. Sestřih pár akčních scén, animovaně/hraná scénka... může to být špatný, může to být dobrý. Těším se aspoň kvůli příběhu, jestli se autoři rozhodli markery a nekromorfy poslat k ledu (ha ha), nebo jestli se dočkáme dalšího nastavování.
  • Nevím proč, ale daleko víc mi to připomíná trailer na Halo než na Dead Space.
  • Na lullaby trailer z dead space 1 to sice nema ( malo co ma, byl dokonalej *4* ), ale teda podle me mnohem lepsi nez dead space 2 launch trailer, kterej se snazil zopakovat uspech prvniho, ale propad.
  • nevím jaký máte vkus vy, ale mě trailer připada dost stupidní hlavně ten konec a ta hudba k tomu... *1*
    • Díky bohu, že tam nedali nějakej "badass dubstep". Konečně je v traileru taky něco jinýho.
    • ta hudba se totálně nehodí
      • Hudba se k tomu hodí, zapni reproduktory
  • Oni to spatně pojmenovali! To je jasný Lost planet!
  • Viktor_H
    Nebál bych se, ten trailer nenaznačuje vůbec nic...

Až na to, že v EA mají očividně rádi oldies a nemají špetku hudebního vkusu. *1*
  • Jako člověk, co má nějaké to vzdělání z filmové teorie, vám můžu směle říci, že tenhle trailer má hodně špatnou střihovou skladbu. V momentě 1:01 měly být rychlé prostřihy v rytmu hudbu na jiné scény a potom by ten trailer nějakým způsobem vygradoval. Od toho je tu hudební podkres, aby dopomohl i ke skladbě střihu.
    • Tak je mi jasný, že rozumbrady nikdo rád nemá, ale chtěl jsem vám vysvětlit, proč se vám ten trailer nelíbí.
    • teorie je jedna věc a praxe druhá
    • nekromant33
      ajéje, máme tu užvaněnou buchtu
    • jako expert na filmové teorie vám můžu říct, že v 1:20 měl hl. hrdinu knockoutovat Mike Tyson...
  • Vacsi gyc je uz snad len reklama na perwool. RIP Dead Space :(
  • Když tak na to koukám tak si radši pustím DS 1 a budu dělat, že druhý a třetí díl neexistují...Nadruhou stranu třeba se stane zázrak a bude se to hrát stejně jako mě překvapilo nové DMC..
    • Takže evoluci a zpřístupnění DMC serie širšímu publiku schvaluješ, ale u dead space, kde je to mnohem jemnější přechod, to nemůžeš vystát ? Pokrytectví na druhou.
      • MidnighT91
        Tak nevím, hrál jsem jen čtyřku ale myslím si že to, že má Dante černé vlasy, neznamená evoluci a zpřístupnění DMC serie širšímu publiku...
  • Menorri
    Paráda, takže Clark nevypadá jako Clark, bude mít ssebou nějakýho brutálního parťáka aby si měl s kým povídat a při hře my to určitě bude ukazovat debilní lentylky z toustovačů (Please press B...*11* *11* *11*) EA....you're doing it fu**ing wrong....
    • A parťáka mít nemusíš, animace jsou zvlášť pro coop a zvlášť pro single. Vůbec se mi líbilo jak hra působila dobře v coopu i v singlu.
    • Isaac Clarke vypadá úplně stejně jako ve dvojce.
      http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20110314235148/deadspace/images/d/d0/Isaac_DS2.jpg
      • God-of-War
        Jo no.. takhle to dopadá, když to někdo nehraje:).
        • Menorri
          Kocouři....ale já nemluvil o jedničce a dvojce...ale o trojce.....tady je vidět kdo se dívá na videa ve článcích *1* *1* *1* *1*
          • eeeee
            Vrat se az vystrizlivis, vsichni mluvi o trojce :-).
            • Menorri
              Pokud ti připadá ten týpek z videa jako Isaac tak bys měl taky začít střízlivět *2* *1* *1*... a když už chcete posílat obrázky Clarka tak to zkuste opravdu ze trojky...(http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20110314235148/deadspace/images/d/d0/Isaac_DS2.jpg) ono totiž v odkazu nahoře pro všímavé a střízlivé píšou DS2 *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit