Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mně přišela zpočátku divná ta upravená verze Phila Collinse, ale jak postava přešla přes horizont a naběhlo soličko na bubny, pěkně se to poslouchalo a dívalo zároven. Zbytek ty vtěřinový sestřihy stály za prd.
    • God-of-War
      Přesně:)..Kdyby někdo věděl přesnou verzi toho songu, písněte. *3*
  • Menorri
    Paráda, takže Clark nevypadá jako Clark, bude mít ssebou nějakýho brutálního parťáka aby si měl s kým povídat a při hře my to určitě bude ukazovat debilní lentylky z toustovačů (Please press B...*11* *11* *11*) EA....you're doing it fu**ing wrong....
    • A parťáka mít nemusíš, animace jsou zvlášť pro coop a zvlášť pro single. Vůbec se mi líbilo jak hra působila dobře v coopu i v singlu.
    • Isaac Clarke vypadá úplně stejně jako ve dvojce.
      http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20110314235148/deadspace/images/d/d0/Isaac_DS2.jpg
      • God-of-War
        Jo no.. takhle to dopadá, když to někdo nehraje:).
        • Menorri
          Kocouři....ale já nemluvil o jedničce a dvojce...ale o trojce.....tady je vidět kdo se dívá na videa ve článcích *1* *1* *1* *1*
          • eeeee
            Vrat se az vystrizlivis, vsichni mluvi o trojce :-).
            • Menorri
              Pokud ti připadá ten týpek z videa jako Isaac tak bys měl taky začít střízlivět *2* *1* *1*... a když už chcete posílat obrázky Clarka tak to zkuste opravdu ze trojky...(http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20110314235148/deadspace/images/d/d0/Isaac_DS2.jpg) ono totiž v odkazu nahoře pro všímavé a střízlivé píšou DS2 *15*
  • Nějak se tam domluvte. Máte nad sebou 2 články jeden kterej nas presveduje jak to bude dobrej horor a druhej jak potvrzuje obavy že ne
    • To samé jsem chtěl napsat.

Samozřejmě to chce číst všechno, ale autor nemá psát takové pitomé nadpisy jak někde v bulváru.
    • ales.smutny
      Možná by to chtělo u obou článků přečíst víc, než jen nadpis :)
      • I nadpis je silně zavádějící
        • GlaDOS
          Proto je pod ním ještě ten text, abys dostal víc informací.
      • davidBray
        tak to sis dovolil moc :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit