Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BoB.2
    Ne, ale zaslech jsem pár tvejch písniček a ty asi taky ne.
  • Tak bez "rpg" prvků to dohrát nelze a hru celkem ovlivňuje jestli hraješ za zelenáče kterej se hned unaví/má míň životů atd, tu základní základnu vylepšíš hned, ale je důležitý hledat větší základny s mnohem větším počtem míst aby se ti tvá komunita rozrůstala. A ano a časem se hra stane repetetivní, ale já se u toho bavil dlouho
  • TheGGG
    pff, tak už se rozhodněte, na steamu zas píšou jak je story super a všnichni tomu dávaj palce hore. Bohužel osobně neznám nikoho kdo by to hrál, ale asi to risknu.
  • Uprimne nikdy sem nepochopil jak se tadle hra muze nekomu libit a jak je oslavovana. Asi jsem divnej. Tadle hra mi totiž prijde jako nejaky demo. Hral jsem to jak to vyslo bez dlc takze mozna je to tim. Neustale repetetivni side mise bez napadu (sou asi tri druhy). Zakladna na nic, nic neprinasi a mas ji postavenou asi tak za pet minut. Rpg prvky vůbec nic neovlivnujou a hra de dohrat bez potizi bez nich. Kamarad to dohral a ani nevedel ze tam jsou. S pribehem se nikdo neparal ale o ten tady asi neslo.
    Zkratka bejt tebou bzch si to kopil leda tak kdzbz to stalo tak kilo na vyzkouseni. Ale za me rozhodne mizerna koupe.
  • TheGGG
    No jo, je to na steamu ve slevě, má to podezřele nízký HW nároky a všichni to chválej. Tomu asi budu muset dát šanci. Koneckonců při kapesným které dostávám, je pár éček nic.
  • TheGGG
    Vím, ze se pořádají pravidelné pogromy na každého kdo není zaritý fanatický retro PC MASTER RACE.
  • Tos měl říct. Zdejší diskutéři by Tě (k tomu) určitě rádi dokopali. ;)
  • Doporučuji tomu dát šanci.

Já v tý hře strávil víc jak čtyři desítky hodin a velice často se k ní ještě teď vracím.
  • TheGGG
    bylo v ní zamilované přáníčko.
    Jinak, už si se naučil anglicky?
  • BoB.2
    To je proto že jsi na koncertě dostal tou flaškou po hlavě.
  • kaermorhen
    Lze to hrát tak, aby je nesežrali.
  • Jack1947
    Přestat to brát citelně a být chladný jako kámen...
  • TheGGG
    Furt nevím jestli to koupit. Už sem to měl dvakrát ve virtuálním košíku a eště sem se k tomu nedokopal.
  • tak, aby je nesežrali? :)
  • Jak hrát hru, kde ti všechny sympatické postavy sežerou zombíci?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit