Přejít na výpis diskuzí
Hideo Kojima chystá nový Silent Hill – s Guillermem del Torem
13.8.2014 | Aleš Smutný
65 příspěvků
-
pribeh by este usiel a hratelnost by som si tiez vedel predstavit v poriadku, keby tam neboli take chyby, ako napriklad neohrabanost hlavnej postavy a debilne chekpointy.
Ale technicky je to uplne zmrvene, nedavno som to dohral a tolko niekolko sekundovych zasekov z nicoho nic som snad v ziadnej hre este nevidel, nahravanie a ukladanie hry trva vecnost...na uplnom konci mi hra po zabiti bossa spadla, takze som ho musel zabijat znovu a tak dalej...
Proste cela hra bola dost o nicom od techniky cez hratelnost az po samotny dizajn urovni. -
Ted jsem dohral ten teaser a wooooooooow! Jeste pet minut potom jsem cumel do zdi.
-
Proč zrovna technický paskvil? Já měl teda opačnej problém - technicky mi to přišlo ok, ale příběh ani gameplay mě moc neoslovil.
-
Výborne....ako vždy najlepšia hra výstavy a najočakávanejšia je exkluzívne na PSko...2 roky dozadu to bolo Journey, rok Last of Us a teraz Silent Hill od Kojimu...predaje to bude mať enormné, 2 kultové mená a fanklub Daryla sa o to postarajú
-
Konečně, opravdový Silent Hill 5. *4*
Jen nechápu nač ta údajná spolupráce s Del Torem a ksicht z Walking Dead jakožto zřejmě hlavní postava. To snad někdo Kojimova formátu nemá zapotřebí. -
Silent Heals
-
Čo tam robí Norman? Walking Dead ho už nebavil? :D
-
Tahle hra bude zákonitě úspěšná protože Guillermo del Toro!!!
-
Můžu slavit, myslel jsem že už další Silent hill nebude ale o no bude i s mým oblíbeným režisérem a hercem !
Toto je noční můra mých snů :) -
Ak to má byť podobné, ako ten technicky páskvil Homecoming, tak nech sa nedivia slabým predajom.
-
Zahral som si ten interaktivny trailer a poviem vam, bal som sa viac nez u poslednych 3-4 Silent Hilloch dokopy. Atmosfera sa v tej ukazke da doslova krajat a niektore vyjavy mi skoro privodili infarkt. Jednoznacne teda odporucam to sosnut a vyskusat - Silent Hill is BACK!
-
jo :D
-
doufam ze nas WD character taky bude mit chooper a crossbow =D
-
10 rokov cakania je u konca . Konecne to opat robi Konami.
-
Skaven123: Je fakt, že v některých dnešních hrách je víc cutscén, než v těch starších, ale nepamatuju si, že by je do některých her nedali. TR 1- nevím kolik, RE, MGS, Silent Hill atd. všude byly cutscény. Taky je mi o trochu víc než 30 a tak toho mám spoustu nahráno.
-
Šance je vpodstatě nulová... Ale naděje umírá poslední *2*
-
Dělá na tom Hideo, takže šance že to bude na PC jsou mizivé...
-
Je mozne ze by se to dostalo i na PC?..Kdyz Homecoming se moc neprodaval i pres to ze to byla slusna hra a Downpour ten na PC vubec nebl a meli nejake prohlaseni ze dela prevod na PC pro ne nema cenu.
-
Je to hruza prava nefalsona hruza radsi jsem to vypl.A to podotykam Outlast jsem dohral i Whistwblower toto je opravdu horor u ktereho jsem mel to neprijemne mrazeni v zadech...
-
skaven123: som v podobnej situácii ako ty, preto siaham radšej na staršie hry. Od hry čakám hru, výzvu, niečo čo ma potrápi a nie film ktorý prezývam.