Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Preco? Sak Polda bola namakana hra
  • Nastastie, Monkey Island prerobili aj pre iPad, takze som si to mohol zahrat vo velmi peknej, prerobenej grafike. Velmi zaujimave bolo prepinat medzi starou a novou grafikou:)
  • Black_Hand
    zkus fora www.abandonia.com . uz jednou mi tam pomohli s tim samym problemem.
  • O těchto adventurách mám dobré tušení, ale nikdy jsem se k nim (asi bohužel) nedostal. Pamatuj, jak jsem o nich četl ve Score. Generace her jako Dig, Indiana Jones, a násladně i Bad mojo, Grim Fandango. Ašak první adventury, ke kterým jsem se dotal byly hloupůstky typu Tajemství Oslího ostrova, jehož konec mě zklamal :)), Agent Mlíčňák, kde jsem musel zapojit několikrát návod, pamatuji si část, kde jsem musel z jedné obrazovky odejít, a hned se vrátit, a to jsem řešil dlouhou dobu, nebo Dračí doupě. Tyhle hry však umožňovaly porozumět textů, angličtina u mě skončila v přezkušování slovíček před celou třídou, kdy jsem měl sic super výslovnost, ale mluvit jsem neuměl. Tři poslední hry mě vlastně na žánr adventur kazily náhled. Až Broken Sword byl adventura, která mě na adventury vrátila náhled. Díky tématu, kreslené grafice, textů a hrdniům ji považuji za to nej. Bohužel tyto hry už skoro neychází. V poslední době snad Vampyre story, či Runaway. Díky reedici od Lucas art dvou dílů Monkey Island se k této klasice vrátím. Bohžel, ovládání a grafika, mě u těchto starých her nesmírně odrazují. Snad se Lucas art pustí i do reedice IJ, a vydá The Curse of Monkey Island znovu, abych ji rozchodil na W7. :)
  • Pan_Klobouk
    Tak protikopirovaci hesla mela tehda pomalu kazda hra. ;) OK, pokus cislo dve... Donald Duck's Playground?
  • nie :). Na zaciatku tej hry trebalo vlozit heslo (k diskete sme mali tri papieriky s heslami). Odohravalo sa to na letisku? trebalo najst benzin. Uz si to presne nepametam :)
  • Pan_Klobouk
    Ze by Duck Tales - The Quest for Gold?
  • Ahojte, este za cias Amigy som hral hru v preklade "Poklad Zlatych Slunci". Neviete jej nazov? hladal som, listoval strankami uz snad vyse troch hodin a nic. (hra bola z kacer donald univerza) :)
  • Black_Hand
    fajn :).
  • Ano, v posledním díle :-)
  • Black_Hand
    kdyz nad tim premyslim: dozvim se od petra jaky ma nazor na to co dela telltale? treba ve forme posledniho dilu? docela me zajima jak se mu libi oziveni sam & max.
  • MrSanta
    Skvělé počtení, tleskám.
    Toho příštího dílu se krapet děsím...
  • Black_Hand
    jo, to mi povidej :)
  • OK :) Tomu rozumim. Ja jsem na tom mozna podobne, az na ten detail, ze si spis rikam, zrovna bych si chtel zahrat Privateera a Tex Murphy, ktery se nikdy nehral, ale stejne se k tomu nikdy nedostanu. Jen si ty hry koupim na GOG jako ze nekdy... Ale kdo vi :)
  • Black_Hand
    no pozor robo. mozna to vypada, ze je hraju moc, ale to je fikce :). spis to stridam. ted hlavne moc nezvladam kombinovat novy a stary. vyhoda je, ze nektery stary odehraju za par hodin. treba sierracky brainy, to uz mam overeny, jsou idealni tak na 2 hodky cesty treba autobusem :). another world je jeste kratsi. nebo treba s kamaradem jsme nedavno na letisti sjizdeli discworld :).

mam tu hry na ktery se tesim, ale proste jich je ve fronte moc :(. proste uz nejsem na stredni. to vsak neznamena, ze se k nim chci vratit nebo ze posledni starou hru jsem dohral pred deseti lety (spis tak pred 1/4 rokem). az dohraju zaklinace 2 a singla dow2: retribution, tak si sjedu neco z nasledujiciho: dungeon keeper 1, privateer, simon the sorcerer, feeble files, total annihilation a tex murphy. na druhou stranu chci ale taky odehrat druhyho a tretiho stalkera, mafii 2, overlorda 2, alpha protocol a gta 4. byl bych proste pokrytec, kdybych se oznacoval za "retro" hrace. a ano, mam nechutny lag :).
  • Black_Hand: Sorry ze odbocuju, ty ses takhle zazranej retro hrac, hrajes vylozene stary hry? To docela obdivuju. I kdyz v rade aspektu jsou nektery starsi hry zajimavejsi, ja uz mam docela problem se do kopat k necemu starsimu nez par let :)
  • Black_Hand
    robo: tak jo, s krizkem po funuse :). moc dlouhy prispevek.
  • Black_Hand
    robo: ehm...simon THE SORCERRER. zadnej simon "fotbal" :).
    petr: skoda no, zkus je odehrat vsechny. nejhratelnejsi je asi petka. nejpropracovanejsi ctyrka. zkusenej adventurista by mel petku zfouknout za jedno odpoledne a ctyrka, tak 2. pac tam jsou nektery dost drsny casovany momenty. ale zase ma joke co vypne celou hru :).

police quest me asi nejvic bavil treti. dvojka a open season na me kupodivu jeste cekaji.
  • Sorry, oprava: Simon Sorcerer :))
  • Tady musim sklonit hlavu, Space Questy mi v hlave prilis neutkvely (nemusim moc scifi), ani jsem je nehral vsechny... Police Questy byly skvele, ale tuhe, to je fakt.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit