Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • firebug
    Dost se na noveho Hitmana tesim i pres rozporuplne reakce z rad fanousku i "fanousku" serie. Je srandovni cist si, "jak uz to neni ten stary dobry Hitman, kdyz si nemuzu zvolit na zacatku mise vybavu", pricemz znali vedi, ze nic jineho nez strunu stejne nepotrebujete :-) Potom ty zjednodusujici prvky prznici hratlnost. - mala rada: Nepouzivejte je! Dale je tu spatne reagujici AI v PRESTRELKACH... :-D Vazne vtipne! Mam porad jiste obavy, ale utechou mi je, ze horsi ne Splinter Cell Conviction to (snad) byt nemuze a pak taky, ze to dela Square Enix. Jestli tuhle hru totalne nepohnoji, zacnu je uctivat.
    • kennyB
      Jenže v tomhle novým hitmanovi musíš chtě nechtě zabít. Ve starších dílech stačil chloroform a krom zabití hlavního cíle jsi prošel level s čistým štítem. A to není jediná nevýhoda tohohle Hitmana.
      • ty sa tez preber, som v 4tej misii a neviem o com tlachas ze musis zabijat :P ... ide to totalne stealht ale to musis byt PROgamer vis :)
      • firebug
        OK. Beru, ze to asi nebude bez chyb. Me jenom pobavily ty vytky, co jsem vypsal. Nevim jak to je s chloroformem, ale na nejakych videich jsem zahledl jak 47 nejakeho typka uspal holyma rukama (nejak ho pridusil), pricemz tam byla i moznost ho zabit (trhnou vaz).
        • skôr sa tomu vytýka koridorový dizajn levelov ale vraj sú tam aj nejake otvorené misie. Ja som včera pozeral asi hodinu gameplaya a každopádne na mna z toho dýchla tá hitmanovská atmosfera takže kupujem. *4*
          • karol, ked kupis ver mi ze neobanujes :) je to spicka :) .... zistil som ze len trapaci tuto hru hodnotia zle co to hraju na easy mode alebo normal... hram to na najtazsej obtiaznosti a je to fakt našup
          • Nekupujes, rikas to jenom aby te tady nekamenovali. Nelzi! Lzes sam sobe!!
            • Verim ze kdyz hodinu kouka na gameplay a pak rekne ze to koupi, ze to fakt koupi... Tak to udelal i ja a zrovna i u tohodle Hitmana :) Kor kdyz to jeden cesky eshop prodava na konzole za cenu jako na pc
  • kubi-wan
    Co jen nechápu je, proč se hra prodává na dvou DVDčkách, když se mi po nainstalování souborů z prvního hra sama dostáhla ze steamu...
  • Ako sorry ale dishonored bolo taka pic***na ze koniec akoze to co bolo za megalomansky mix masaker.kvazi thief mixnuty s kadejakymi magickymi srackami.To akoze je stealth ked sa preblinkujes ako batman na vrch budovy alebo rovno za nepriatela popripade vycarujes bandu potkanov co ti zozeru dobre ze nie celu hliadku omfg.Dishonored si hral stealth preto lebo hra ta to nutila aby si nemal svet plny potom masivnych hliadok a potkanov.Grafika v dishonored bleh omg hnus.Ano stealth akcie uz niesu ako byvali zlaty thief:deadly shadows.Ale tento hitman ma aspon moznosti aku si hru prisposobit.Ja to kupim a drbnem to rovno na najtazsiu obtiaznost.Contracts ma velky zmysel a preco?Hitman je stealth hra kde ak raz najdete sposob ako to ticho prejst uz to nebudete mat dovod znovu hrat a mozte to dat na policku.To ze komunita si moze vytvarat vlastne misie z roznymi nastaveniami a ulohami iba prispelo k znovuhratelnosti a vydrzi hry samotnej.Ale kompletny editor je to co komunita potrebuje k tejto hre.Urcite bude tento hitman haluz a pre niekoho aj riadne dobra haluz.Urcite lepsie ako tie sra*ky typu COD:BO2,MOH:Warfighter,Diablo 3 a kopec inych co my skazilo tento rok.A necakajte vela ani od AC3 popripade Far Cry 3.Jedine co bude zase hracske nebo bude jedine GTA5 pretoze rockstar to proste vie.
    • V Dishonored ta predsa nikto nenuti tie magicke sr*cky pouzivat, je za to dokonca aj achievement.
    • Veskoslav
      Ano a dopadne GTA V s optimalizací stejně jako GTA IV a ty budeš první, kdo nám tu bude mlít tyto sračky:)
    • za bodkou delej mezery kdyz zacinas novou vetu
    • residentevilfans
      hov*do neomalene nauc se vyjadrovat *11*
      • kostejnesmrtelny
        Ten pán to má obecně nějaké pomotané, nejenom vyjadřování *1*
  • snaba ai. to mel hitmen vzdicky takze v pohode
  • zrovna jsem otevrel tuto stranku po nekolika letech pro lepsi studovani her, jelikoz se chystam koupit si nove PC. Tak jak tady koukam, tak se hry od roku 2005 defakto vubec nezlepsily. Je toto vubec mozne? Vzdyt ten Hitman vypada otresne!!!
    • Ahoj... možná to dělají ty screeny, ale v pohybu to je jedna z nejlépe vypadajícch her vůbec...
      • veru pravdu vravis, tieto screeny su nejake slabe... v hre ta grafika na ultra vyzera vazne supovo a to neprehanam.. neskutocne krasne to je vyfiltrovane, hry tienov a svetiel uplne špicka...
    • Neni to takovy skok jako minulych 5 let, ale za behu ta hra vypada docela dobre :) Uz to neni klasickej Hitman (az na par misi) ale dobra hra to rozhodne je
  • ja to nakonec koupil pres steam, má nekdo krabicovou verzi? v blod money byla takova moc hezka knizka prirucka pro profesionaly co byl vlastne zajimave udelany manuál. tak jestli je neco podobneho i tady, to by mi bylo líto kdybych o to prisel.
    ale co jsem koukal unboxing videa na youtube nic takoveho tam nebylo
  • Nevie nikto kolko ma hra levelov napr BM mal asi 12-13. nikde som nasiel zoznam ale nevim ci je pravdivy bolo tam 20 ale z toho bolo 10 modrou farbou a medzi to 10 s cervenou (su to podmisie ?)
    • Misí je 20, ty červeně jsou mise které nemají článek na Hitman wiki
  • seruste gameri... myslim ze hra bude za tento rok jedna z best :) jednak po historickej stranke hitmana ze ta hra ma svoje velke meno, variabilitu, dej, preciznost, dokonalu atmosferu nocnu atd... som meganarocny hrac a recenzent budem ja zajtra ked vyjde crack a dam si to na najtazsiu uroven a budem to sperkovat az do konca :) myslim ze najnarocnejsi hraci si pridu silno na svoje a ostatni to prejdu na nejakych pofidernych lahsich urovniach a milion veci si ani neuziju ...kazdopadne hitman je tu uz coskoro a vsetci sa tesime tak si to uzime.... prajem vam super zabavu dufam ze zajtra sa to odstartuje :)
    • dej je plus ? lol chlapce ty si totalne vedla
      • dej je jasne ze supa dolezita vec....mi chces povedat ze nie??? preco by som bol mimo ty sa preber radsej a chod si hrat serious sam co je pre decka
        • Hele do Sama se mi neser, jo
        • zase mimo chlapce. chcel som tym povedat ze absolution ma najhorsi najkrcovitejsi najgycovitejsi dej aky som videl v hre za hodne hodne dlhu dobu
  • Vraždění civilistů ? Přestřelky s bodyguardy ? Co to má jako být ? Jak mise v Silent Assasin, tak v Blood Money šli vždy dokončit bez jediného výstřelu a bez zbytečných úmrtí (jinak hráč nedostal ocenění Silent Assassin). To už tady neplatí ? Nebo to pan recenzent hrál jako Rambo (aniž by musel) ?
    • nefetuj sak civilistov aj seckych mozes vrazdit len to je na tebe aka si lama a prejdes kazdu misiu spickovo .... taketo detske komenty... som v 4tejmissi a zadneho civilistu som nezavrazdil a obtiaznost najtazsia ...
    • sleepless
      Tady to je samozrejme taky, a hra te podle toho hodnoti. Ostatne, je to uvedene v textu recenze.
      • Fuj !
  • Chtěl jsem si přečíst recenzi, naštěstí se tak nestalo, protože jak čtu je plná spoilerů, což já nepotřebuji, prosím mě je jedno že tohle sami tvůrci řekli že se stane v příběhu atd, většina z nás se právě na tyto informace nekoukalo, protože jsme právě čekali že informace budou plno spoilerů. Nechci urážet, ale prosím když si čtu recenzi chci vědět jaká hra je, jestli stojí za to.

Jestli chcete vědět jaká hra je koukněte se na toto video:
    http://www.youtube.com/watch?v=dluMZCa5wIk

Stoho si snad každej umí udělat vlastní obrázek.
    • firebug
      Ja jsem si recenzi precetl a nezda se mi, ze by v ni bylo neco zavadneho kazici zazitek ze hry. Opradu se nemas ceho bat. Jedna veta prozrazujici zapletku, ktera stejne vyjde najevo v intru hry (ASI - nehral jsem)... Spoiler to muze byt, pouze nehral-li jsi predchozi dily.
    • sleepless
      V recenzi žádné spoilery nejsou! Obsahuje pouze informace o zápletce na úrovni intra, které se dají přirovnat k oficiálnímu popisku distributora v případě filmu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit