Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mam pro vyvojare navrh:) Nechte hitmana normalne jak byly udelany vsechny dily ale pro ty ne-hardcore hrace dejde v menu link na youtobe walkthrout nebo jestli líp rovnou jim tam dejde malou obrazovecku do rohu:D
    • tenced
      ja doufam ze to nejak tak bude... protoze jestli by to mela byt pouze koridorovka.. jdu se zabit *12*
  • Tak toho jsem se bal... Zase jedna skvela legenda zanikne kvuli stupidnim masam... Dnesni hry snad ani nestoji za to si je stahnout. Vsechny se daji dohrat s jednou rukou v p****i a nezanechaji takovy herni zazitek jako kdysi. Muzu ted jenom doufat, ze to nejak ne******u.
    • Hmm... Masa minusuje. *6*
  • Už jsem tu zažil spoustu diskuzí, kdy si lidi navzájem nadávali a pouštěli se dosebe jako vzteklí psi. Tato diskuze mi přišla, že probíhala celkem slušně, i když nesmysleně. Rád bych věděl, co k tomu admina vedlo. Neni nelpší teda tu diskuzi zrušit, když si lidi dovolí dokonce něco psát? To je přece příšerný.

Akorát jsem venčil psa a promítal si v paměti série Hitmana. Usoudil jsem, že se mi ze všech dílů nejvíce líbila 4 mise z codename 47, kde bylo třeba zabít Thonga.

Zajímalo by mě, jak jste se o něj postarali? Hru jsem hrál nedavno a hajzlíka jsem sejmul AK47 ze střechy. Kdopak ho otrávil? či dohnal v katakombách atd....?

snad mě za to admin zase nezcenzuruje
  • Kam se ta diskuse zvrtla, že je tu toho tolik promazáno ??? :D:D
    • Asi byla moc hardcore :-D
      • Asi máš pravdu, je třeba diskusi trochu odlehčit, aby byla přístupná i pro adminy:)
        • Tento příspěvek byl zablokován administrátorem, protože porušoval pravidla pro slušnou diskusi. Opakované porušování pravidel může mít za následek zablokování účtu.
          • Vidis vole, kdyby jsi se jmenoval treba Drastacek, nemusel jsi dostat banan! ... nebudme k sobe vulgarni ;-)
  • Dobry vecer ve spolek, koukam, tady je to jak za totace... listiny prejete cernou fixou ;-)
  • smejki
    Bože, to je hnůj tady. Přátelé, slovo hardcore už tolikrát změnilo význam, že ho už pozbylo. Když mluví o hardcore tvůrci wiičkových party kravinek, mají na mysli Codkaře. Když mluví o hardcore Codkař, má na mysli magory, co hrají 15 hodin denně. Když mluví zakrnělý fanda Falloutu, má na mysli tahové 2D iso s debilním interfacem a bez dabingu atd atd atd. A stejně nejednoznačný je pojem přístupnost. Osobně si myslím, že tvůrci nového Hitmana tím myslí především to, že nebudete muset jak magoři hodiny zkoumat, jak se to ovládá, ale že vás to kvalitní tutorial a postupně se zvyšující obtížmost naučí samy.
    • Kulové. Dneska každý novinář používá slovo "filosofie" v kontextech kde nemá co dělat. Mění to význam slova? Ne, nemění.

Navíc nechápu co řešíš hru kterou jsi nehrál, ale pro tvoji informovanost, jediné co bylo na Hitmanovy někdy "hardcore" byla nutnost trochu přemýšlet a párkrát reloadovat než člověk odhalil rutinu stráží. Ovládání jednoduché ale funkční. Jasný cíl v každé misi. A tipy pro ty méně schopné, případně šikovná mapa která na menší obtížnosti ukazovala snad všechno.
      • smejki
        filosofie je jasně definovaný pojem, hardcore nikoliv
    • Člověk kterej měl problémy s ovládáním hitmana je pro mě lejno i když co já vim třeba je zmačknutí ctrl pro krčení v dnešní době považovaný za moc HC.
      • smejki
        já ho vůbec nehrál, jen říkám, jak jsem to vyjádření vývojářů pochopil
        • tys nehral hitmana ? fuuu velka chyba velkaaa. velmi si si spravil zle imho :)
  • Ako sa tak na túto diskusia dívam , hovorím si že s tým svetom je niečo asi fakt v neporááádku *8*
  • Preed
    Dalsi pada,skonci to niekedy? uz ich vela nezostalo,herny priemysel kam sa to rutis?
    ((no BTW z games.cz sa stava dobra troll sajta,urobte s tym nieco,lebo sa na to neda pozerat,aspon mazte tie posty))
    • Joha
      Ja sa len smejem na tom mass mazani tuto pod tebou :D Neuveritelne
  • neboj , spomenem im aj mnohe skolske reformy, aby uz nevychadzali z 9. rocnikov nepodarky jak ty. aj ked nad tebou mozme polemizovat kde sa stala chyba, ci uz v zanedbanej vyuke, alebo v rodine. nic sa neboj robko to vyriesi.
  • No jestli to ale udelaj pristupnejsi tak bych treba jeden dil dohral a neskoncil po tretim kole frustrovanej ze zase nemam silent killera nebo jak se to nejvyssi hodnoceni jmenovalo...
    • No co co ja byl vzdycky na primocarejsi akci :o)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit