Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak se mi zda ze si najdu novej konicek, hry uz nejsou co bejvali *10*
  • ode kdy je hitman tezka hra? dohral jsem 3ku a 4ku a ani jednou sem se nerozcilil a to jsem kdyz mne neco nejde docela nervak.chapu ze kdyz to nekdo hral rambo stylem tak mu to asi neslo,ale tak se to hrat nemelo.to je jako kdybych v zavodni hre nadaval ze nemuzu dat gol.
  • A JE TO V PRDELI JDU HRAT DVOJKU.

omlouvam se za vulgaritu ale musel sem to vykricet, protoze hra pro masy = zjednoduseni zakladnich mechanismu na kterych hitman stal. Nemuzu ani domyslet co ze hry odstrani, jesli nakukovani klicovimy dirkami nebo podstatne mene cest ke splneni daneho ukolu. :( *11*
    • já před dvěma měsíci dorzail jedničku. Fantastickej zážitek. Dvojka mi padá do oken, nevím proč :-/ asi budu muset udělat virtual machine a zkusit jej natáhnout tam.
      • pada pouze v druhe misi a pak jeste v jedne a to po 15min hrani teda aspon tak to bylo u me
  • Nebudu nadavat to ani nemam ve zvyku ale PROC se musi kazda dobra herni serie znicit nebo musi napodovat ubohe a nicim originalni hry??? To jsme prece na holohlavem meli radi hodiny a hodiny stealthu za pomoci oblecku jedna chyba a prask zase failed...... proste adrenalin do zil (kdo na to nemel tak to bud nehral nebo si teda dal lehci obtiznost a "RAMBO STYL" opravdu Hitman patri mezi moje srdecni zalezitosti takze jsem hodne zvedav jak to dopadne ......:(
  • No jo, přesně toho jsem se bál... snad to neskončí jak conviction, což byla jen TPS s cover systémem, která se živila na jméně Splinter Cell. Nebyla to špatná hra, ale prostě to nebylo ono. A tak to asi bude i s Hitman Absulution... dobrá hra, ale né dobrá Hitman hra.

>your face when toto platí o většině nových pokračování starších sérií...
  • No, jsem docela zvedavy, jak se s tim poperou. On v podstate cely koncept Hitmana je dost "hardcore" (na dnesni pomery). Vzdycky mi ten styl hrani pripominal 3d adventuru s trochou te akce. Podstatne vic musite premyslet nez strilet. Musite prozkoumavat prostredi, sledovat chovani postav a pod. Kdyz ze hry budou chtit udelat zalezitost pro stredni proud, bude to vubec jeste Hitman? Nerikam, ze to nemuze byt dobra hra, ale tesil jsem spis na opraseni klasicke hratelnosti. Mezi me oblibene hry patril Rainbow Six, Splinter Cell, Swat (3-4) a Hitman a se vsema to jde hodne z kopce...
    • Přesně, nedávno jsem sentimentálně vzpomínal na SWAT sérií, na celý ten rituál zdánlivě zbytečných a nudných úkonů, než člověk otevřel dveře do další místnosti - jak se tím vlastně gradoval ten závěrečný akt.

Podobné je to i s hitmanem.
      • SWAT 4 je moje srdcovka. Kdyz jsem to hral poprve, blahove jsem si myslel, ze takhle nejak bude vypadat budoucnost FPS zanru. Az ted s odstupem casu si uvedomuji, jak ta hra byla vyjimecna. Nic podobneho asi jan tak nevznikne.. Hodne drsne treba bylo, pokusit se dohrat misi s co nejvyssim hodnocenim. To znamena bez usmrcenych nepratel vybaven jen taserem a gumovymi projektily, ale i bez prehnane agrese. Kaslajiciho chlapka vabaveneho pistoli v oblaku slzneho plynu tak nelze napadnout, dokud pistoli nenamiri primo na vas - pravy adrenalin! :-)
  • Všechno buzní.

/nutno říct, že čtyřka mě bavila nejvíc/
  • keny11
    Tolik nenávisti tu předvádíte. Co takhle si počkat až ta hra bude a potom hodnotit? Tohle předčasný kritizování je k ničemu.
    • Pravdu díš Usámo, jenže tyhle pr prohlášení jsou spíše než nalákáním pro příležitostné hráče žhavým železem na zadek fanoušků a ((nostalgiků)=v závorce z toho důvodu, že je z nadpisu zajímá jen "nebude tak hardcore", aby mohli zanadávat na ty dnešní stupidností prohnilé hry pro pubescentní onanisty). A tak křičí, i když zbytečně, protože zatím nic konkrétního o hře nevíme. *3*
    • Také príspevky ako ten tvoj som čítal pri prvých informáciách o Splinter Cell:Conviction či DA 2. "veď ste ešte nič nevideli, nemôžete kritizovať bla bla ba."

Nemusím snáď pripomínať, ako to nakoniec dopadlo. To isté môžeme pozorovať tu.

RIP Hitman
      • Psychotic
        Jak to dopadlo? Myslíš hrou, která dostávala všude devítky a prodalo se jí přes dva miliony?
        • A to mi jako má špatnou hratelnost, která počítá s IQ hráče na bodu mrazu nějak vynahradit vědomí, že se toho hodně prodalo??? To, že Troškovy debilní filmy patří mezi nejnavštěvovanější v kinech snad znamená, že jsou kvalitní??? A recenze velkých stránek a časopisů už dneska nemají žádnou výpovědní hodnotu, stejně jako jejich hodnotící systém. Pokud dají hře 7/10, je považována za propadák, a vydavatelé hry si taky umí pojistit dobré skóre v recenzi.
          • Psychotic
            Ne, máš se smířit s tím, že tvůj názor není většinový a proto vývojáře příliš nezajímá.
        • Anarcha
          No v recenzích možná , ale pokud se kouknu na user score zde http://www.metacritic.com/game/pc/dragon-age-ii a porovnám ho user score u Dragon Age origin zde http://www.metacritic.com/game/pc/dragon-age-ii , plus všeobecné reakce na dvojku ten rozdíl je zde jasně vydět a taky asi proto se velmi záhy rozhodlo k DA2 dávat ME2 , aby aspoň něco prodali.
          • Psychotic
            to poltergeist
            Ale ne u každé hry je skupina, která jí z nějakého důvodu pohrdá úplně stejná. Třeba Cod:MW2 má use rating 3.7! Je tak špatná? Ne. Jen jsou obrovská kvanta lidí, kteří tou značkou pohrdají a dávají nízká hodnocení bez toho, aby ji hráli.
            Navíc jsem myslel, že "hárdkór" hráči vkusem mas pohrdají...
            • Máš pravdu, že hodnocení některých her je v userscore směšně nízké. Přesto vidím větší důvěryhodnost userscore v tom, že když je s hrou něco špatně (zejména vzhledem k reklamní masáži) na hodnocení je to tam znát (narozdíl od recenzí) a člověk je pak s koupí opatrnější. Poslední 2 díly CoD jsou přímo zářným příkladem.
          • Psychotic
            Userscore je ten nejnedůvěryhodnější typ hodnocení. Když má hra 9/10, ale někdo chce 7/10, tak dá nulu, aby to "vyrovnal"; fanboyové dávají nuly exkluzivitám konkurenční platformy, hodnotí i lidé, co ten který žánr nesnáší a pak se diví, že je hra nebavila...
            • Psychotic
              Jistěže to není tak zlé. Pořád ale za věrohodnější zdroj považuji hodnocení profesionálního recenzenta. Popřípadě nějaké shrnutí všech hodnocení.
              Já na to mám vzorec, kterým zprůměruju hodnocení z IGN, Gamespotu, Eurogameru a Games.cz s přihlédnutím k jejich "důležitosti". Tím dostanu řekl bych nejrelevantnější možnou známku.
            • Myslím tu část společnosti, která hraje videohry
            • to Psychotic
              I když připustím, že to je jak říkáš, tak to přece nic nemění. Tihle lidé hlasují i u všech her. Naopak bych userscore viděl jako daleko důvěryhodnější, než recenze, protože se nejedná jen o názor několika jednotlivců z řad "videoherní novinářské elity", jejichž život je spjatý s videoherním průmyslem, ale o názor daleko větší masy lidí, která ve výsledku bude složení společnosti určitě odpovídat víc.
            • Anarcha
              Dobře můžu s tebou souhlasit , že se vždycky nějakej ten tupoun najde , ale opravdu se domíváš že je jich vetšina když má titul přez 1000 hodnotících tomu snad sám nevěříš.
            • Psychotic
              Pokud umíš anglicky (nebo umíš ovládat google překladač), mrkni se sem a podívej se na třetí recenzi vpravo.
            • Anarcha
              Pěkná spekulace ,ale asi těžko doložitelná já ti tvůj názor neberu , ale těžko ho můžeš opřít o něco jen spola doložitelného.
        • Herp derp... jestli myslíš SC:C, tak to prostě nebyla Splinter Cell hra... hrál jsem SC1-3 i Conv a ten rozdíl je doočíbijící.

Pokud myslíš DA2, tak tam jsou důvody vysokých hodnocení jasný... herp derp Bioware. Co, taky se těšíte až si uděláte pořádně teplýho Sheparda v ME3?
          • Psychotic
            Myslel jsem Conviction.
            Shepard - jakého si uděláš, takového máš. Já hraju s tím quick-start Shepardem. A to, že mu můžeš dát melírované číro bych nebral jako nevýhodu. Čím víc možností, tm líp.
    • Jo,asi máš pravdu... ale věř mi, že lidi, včetně mě, už začínají být alergiční na slova jako "zjednodušení", "casualization", "more stream-lined" (toto je fakt hezkej akronym) a další, která jen znamenají, že hra bude jak pro retardy (12letý hardcore CoD fanošky). Jo, u Hitmana bych se moc rád pletl... moc rád, ale moc tomu nevěřím.
    • A divíš se ?
      Jen s podívej jak kdysi HC serie pomalu degreadujou níž a níž na arkády který stojej na wow efektu.
    • Anarcha
      Osobně nekrytizuji hru , protože to jde jen těžko , jako spíš ty kecy vývojářů , které ve volném překladu znamenají musíme to zjednodušit , aby jsme toho prodali mraky a měli ještě víc peněz a snažit se nám nakukat , že hra nevidělává to by asi nevznikal už patej díl , kdyby tomu tak bylo.Nesnášim vývojíře co se snažej dělat s lidí idioty a maskovat hombu za prachama starostí o hráče.
  • Anarcha
    Skoro mi příjde , žetahle demence zjednodušování serií neskončí , jenom si říkám , že by si vývojáři měli uvědomit , že hráči Hitmana ho hrájí právě kvůli té obtížnosti a výzvě.
  • "předchozí Hitmani vyžadovali příliš mnoho času, abyste se je naučili správně hrát."
    COŽE? Prosím muže mi někdo napsat co přesně vyžadovalo tolik času?
    • Někdy je nastavování kláves v menu straaašně nepřehledné. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit