Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koukám, že nakonec youtube dostal šanci i když to Petr nechtěl. Jsem rád konečně se to neseká a dá se na to koukat i se slabšim netem nebo na telefonu.
    • sleepless
      YouTube nedostal šanci, je to provizorní řešení - nový, spolehlivější přehrávač je na spadnutí. A není to o tom, že YT nechci programově, ale proto, že nám YT programově hází klacky pod nohy a daný obsah nám může kdykoli zablokovat (což se stalo už mnohokrát).
      • Jsem posluchač FC takže proto jsem se podivil a o těch problémech jsem slyšel tak se těšim na novej přehrávač snad bude šlapat jak má...
      • life28
        keby ste chceli, s youtube si vybavíte práva na uverejňovanie materiálov presne tak, ako to majú veľké svetové weby (ign, eurogamer, vg247, gamespot, machinima atd.) Bola by tam maximálne tak reklama, ale to je i tu, však že.
      • MickeyMutant
        Buďto HD IS ON přehrávač, kterej nepřehrává, nebo YouTube, kde vám to smažou. Těžká volba. Už aby to něco spadlo.
  • Čau nevíte někdo jakou ted používá PC sestavu games.cz dík
    • janchor
      Už pár let i7 920, 6 GB RAM, GF 460.
    • http://img4.rajce.idnes.cz/d0408/6/6428/6428496_5a78686cd15febd26c4b32457431338c/images/stare_PC_2_.jpg?ver=2
      • Amylee.Anderson
        Z toho prachu bych si vykýchala vnitřnosti. Fuj!
      • MickeyMutant
        V levym rohu je mrtvá myš.
    • BoB.2
      Třeba maj nějaký redakční dělo.
      • Tak asi jako každej kdo chce mít hry na full a zvlášt na videorecenze takže nějaký minimálně 4 jádro, k tomu dostatek ram a grafárnu s 2 nebo 3gb pamětí. Nebo chceš značku komponentů?:-)
    • Lukasovu.
  • Amylee.Anderson
    Díky za recenci, ta poslední scéna je strašně hezká a to vubec netušim, o co jde. Třeba se k tomuhle dílu někdy dopracuju. Momentálně mam (a taky momentálně nehraju) rozehranou jedničku a musim říct, že to je iné kafe :D Ale asi první hra, kdy mě opakování nečeho po sté tolik neštve.
  • výraz nevěřící Tomáš mě už začíná sr4t
    • neverim :P
  • Hitman me velmi potesil a i kdyz je krapet jiny nez Blood Money a predesle dily je to stale nesmirne kvalitni hra ktera jen nerecykluje stare napady
  • No, musím říct, že se mi hodně líbila sevřenost vyprávění: tedy, že 47 vystřídá v podstatě jen dvě pečlivě vymodelovaná města (namísto deseti univerzálních herních generických lokací).

Co mě ale zklamalo, a to dost, tak že na vyšší obtížnosti hra jednoduše podvádí: nejen, že zdvojnásobí počet enemáků ve hře, ale taky je staví do naprosto infernálních pozic, které nejdou "přechcat". Takový sirotčinec (nebo prostě ten level v jeptiští nemocnici) nejde na těžší obtížnost čistě dokončit. Cápal bych to v Serious Samovi, ale ve hře, která je stealth, a kde záleží na milisekundách, kde si i ten nejpodřednější nepřítel dívá jiným směrem... wtf?

Taky zarazí nelogičnosti level designu, kdy jsme v jedné misi odpálil doktora v testovací místnosti (jakože nehoda) a všichni okolo se tvářili, že se nic neděje.

Hra má světlé chvilky (level s hotelem nebo "kadeřnictví", ale musím říct, že mě až tak moc nevzala.
    • DusanMPupak
      Proč to nazýváte podvodem, když je u dané obtížnosti jasně napsáno, že přidává nepřátele?

Jinak všechno jde. :-)
  • spoock
    škoda jen, že Hitman Blood Money má lepší hratelnost než tohle, byť jsem Absolution dohrál, tak mi tam dost věcí chybělo. :(
    Není nad to si nosit svůj kufřík se sniperkou sebou nebo dávat kvér do dortu, tohle v Absolution děsně zazdili, ale musí se nechat, že pár misí bylo výborných, hlavně ty na začátku (nepočítám divný tutorial).
  • Keyz
    Zajímavé,že pořád funguje u mnoha her klasická finta,kdy hodím něco někam a parta NPC tam dojde a čumí co to vlastně je za předmět :)

Kdyby alespoň jeden čuměl stejně aby hlídal tak bych to ocenil.Určitě ale někde kde by to nezablokovalo tichý postup z důvodu přílišné "inteligence" NPC.
    • je to docela ohrane klise. kdyz tu flasku hazite uz v prvni misi po desate...... je to nuda.
    • ty maďar?
      • Keyz
        Proč Maďar?
  • A opět naše oblíbená 8 :). Prostě klasika a člověk neví jestli koupit nebo ne
    • Prečo prosím ťa berieš 8 ako 5 ? 8 značí nadpriemerne dobrú hru, neviem čo riešiš.
      • Trisska
        On nic neřeší, on trolluje! *15*
        • Bod pro tebe. Chtěl jsem se tě zeptat jestli už ta fotka co máš na profilovce je skutečně tvoje.
  • kamo dobra recenze jak cip.. seš borec :-)
    • Nevím, jestli pocházíš z regionu, ale "cyp" je pravopisná výjimka, a píše se zásadně s "y".
      • Třeba je naopak z regionu, kde se říká ,, jak čip,, *1*
        • neřeshit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit