-
škoda jen, že Hitman Blood Money má lepší hratelnost než tohle, byť jsem Absolution dohrál, tak mi tam dost věcí chybělo. :(
Není nad to si nosit svůj kufřík se sniperkou sebou nebo dávat kvér do dortu, tohle v Absolution děsně zazdili, ale musí se nechat, že pár misí bylo výborných, hlavně ty na začátku (nepočítám divný tutorial). -
výraz nevěřící Tomáš mě už začíná sr4t
-
-
neverim :P
-
-
Zajímavé,že pořád funguje u mnoha her klasická finta,kdy hodím něco někam a parta NPC tam dojde a čumí co to vlastně je za předmět :)
Kdyby alespoň jeden čuměl stejně aby hlídal tak bych to ocenil.Určitě ale někde kde by to nezablokovalo tichý postup z důvodu přílišné "inteligence" NPC. -
-
je to docela ohrane klise. kdyz tu flasku hazite uz v prvni misi po desate...... je to nuda.
-
ty maďar?
-
-
Proč Maďar?
-
-
-
slušná recenze.každému co jeho jest.
-
-
hej kime ty všude snad :D :D
-
-
to je koničkama *1*
-
-
-
měli by udělat zas hitmana 1 v lepši grafice to bych byl zvědavy co by to dostalo za hodnoceni :D
-
-
Tak částečně byl Hitman jednička rehabilitován v Hitman Contracts, kde se objevily ty nejlepší mise z jedničky v nové hratelnosti/grafice + další výborné mise. Pro mě jsou Contracts právě druhým nejoblíbenějším dílem po Blood Money, sice nemají tak namakaný děj jako ve dvojce, ale právě ten remake misí z jedničky nemá chybu. Škoda, že Absolution nedopadl, spíš jsem dostal chuť si sjet už po čtvrté Blood Money, sakra jak já miluju, když si můžu nosit kufříky, dělat si co chci ... taková mise v Las Vegas nebo Peklo a Nebe, kruciš. *14*
-
4-5/10? ..jednotka je najslabší diel
-
-
Pro mě je naopak nejlepší díl.
-
Možná je nejslabší, ale na víc jak 4-5/10 je určitě.
-
-
Jednička už předělaná byla. Trojka Contracts je předělaná jednička, do nové grafiky a s lepší hratelností. Nevím jestli komplet, ale mělo by to tak být. Já jsem jednotku nikdy nedal, stejně jako snad až moc přeceňovanou a šíleně roztahanou dvojku, u které jsem ani některé mise neuměl nikdy dát na silent assasin, dokonce pochybuju že to de... Já mám nejradši III. která je prodchnutá nádechem smrti (Hitman je raněný a umírá, navíc se to všechno odehrává v noci) a čtyřku. Pětku jsem si koupil dneska tak uvidím :))))
-
-
-
...ne nebyl vim že by to dostalo 9/10 :D
-
-
Nevím , myslím si že nový Hitman lépe snad ani dopadnout nemohl. Jasný, je tam pár chyb, ale která hra je bezchybná ? Svůj účel Hitman 100% splnil a hodnocení tomu odpovídá. Navíc si vzpomeňte co říkal Carmack o příběhu ve hrách. Jo není to žádný zázrak, ale Hitman nebyl nikdy co se týče příběhu perfektní a hrál takovou vedlejší roli.
-
kamo dobra recenze jak cip.. seš borec :-)
-
-
Nevím, jestli pocházíš z regionu, ale "cyp" je pravopisná výjimka, a píše se zásadně s "y".
-
-
Třeba je naopak z regionu, kde se říká ,, jak čip,, *1*
-
-
neřeshit
-
-
-
-
A opět naše oblíbená 8 :). Prostě klasika a člověk neví jestli koupit nebo ne
-
-
Prečo prosím ťa berieš 8 ako 5 ? 8 značí nadpriemerne dobrú hru, neviem čo riešiš.
-
-
On nic neřeší, on trolluje! *15*
-
-
Bod pro tebe. Chtěl jsem se tě zeptat jestli už ta fotka co máš na profilovce je skutečně tvoje.
-
-
-
-
Když už tu byla zmíněna mise v budově soudu, lze ji nějakým rozumným tichým způsobem projít bez omráčení a převlečení se za soudce? Tím rozumným myslím něco jiného než následovně. :-)
-
-
Musis vyjst von na dvor,prejst okolo autobusu a vzadu za autobusom je rimsa kde sa vysplhas presne do sudcovej kancelarie
-
-
Pardon za nejasnost. Tím omráčit a převléct se za soudce jsem myslel právě tento postup, kdy se vyjde z budovy, obejde se, vleze se oknem a počká se na soudce v jeho kanceláři.
Existuje nějaká jiná elegantní možnost bez pacifikace soudce? -
-
Muzes se prevleknout za toho obzalovaneho a oni te odsoudi a odvedou :)
-
-
Hezké, díky.
-
-
-
-
-
Čau nevíte někdo jakou ted používá PC sestavu games.cz dík
-
-
Už pár let i7 920, 6 GB RAM, GF 460.
-
http://img4.rajce.idnes.cz/d0408/6/6428/6428496_5a78686cd15febd26c4b32457431338c/images/stare_PC_2_.jpg?ver=2
-
-
Z toho prachu bych si vykýchala vnitřnosti. Fuj!
-
V levym rohu je mrtvá myš.
-
-
Třeba maj nějaký redakční dělo.
-
-
Tak asi jako každej kdo chce mít hry na full a zvlášt na videorecenze takže nějaký minimálně 4 jádro, k tomu dostatek ram a grafárnu s 2 nebo 3gb pamětí. Nebo chceš značku komponentů?:-)
-
-
Lukasovu.
-