Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jason Statham - ten by do te role sedel uplne presne *5* No mozna by to chtelo modre kontakni cocky *1*
  • Režiséři obvykle začínají na videoklipech a reklamách. To není relevantní argument.
    Paul Walker. Jde o restart. Adaptace jako taková by neměla být otrocká a striktně se držet předlohy. Tp je základ kvalitní adaptace.
    Michael Finch napsal sice hodně vykrádající Predátory, ti jsou ale v zásadě dobrým béčkem.
    Skip Woods se zatím nevytáhl, ale akčnímu žánru rozumí, což doložil A-Týmem nebo Operací Hacker.

Nejdřív fakta, pak silná slova.
  • Mato1987
    Film hitman sa mi lúbil len ten herec to vážne celé kazil, jednoducho sa tam nehodil, vyzeral ako zo 4% menšiny, nechápem prečo nedajú rolu v tomto novom hitmanovi rovno Davidovi Batesonovi...
  • Skip Woods je hovado, bude to nuda
  • ked si pozriete film "the mechanic" tak ten sa viac podoba na hitman hru nez ten"hitman" film a hra tam Jason Statham nie nejaky vyholeny typek so ziarovkovou hlavou
  • Veskoslav
    Tak Pandorum moc béčko není a když to srovnám s těmi, co jsi vyjmenoval předtím, tak je to úplně nejvyšší třída:-D Je to klasické sci-fi klišé, kdy s malým rozpočtem udělali zajímavý a místy i děsivý film:)
  • Dokud ho nebude hrát Davit B, tak to bude zase jen výsměch.....
  • Grandhalf
    Jsem asi nějakej divnej se mi zdá ale třeba hitman film je podle mě hustej celkem , a red faction se mi taky líbil ... Jestli někdo máte rádi béčka tak je taky výbornej Hunter Prey , a perfektní ( to už neni béčko ) a dost opomíjenej film Pandorum třeba ( pro fandy scifi ) *14*
  • Veskoslav
    Předchozí film byla hloupost. Stejně jako Max Payne. Filmy pro "dospělé" s věkovou kategorií 13 a více......
  • Viktor_H
    Timothy Olyphant je bůh (Justified/Crazies/Perfect Getaway), ale do role Hitmana se prostě nehodil. Vážné "pokerface" držky mu nesedí. Pavel Chodec mi připadá jako ještě větší castingový omyl (i když mě velmi mile překvapil v Running Scared - fakt doporučuju, skoro až artovej film o násilí).
  • Nebyli si nahodou ti agenti podobni temer jako vejce vejci? Vzdyt pokud si dobre vzpominam,byly "naklonovany",nebo neco v tom smyslu. Aspon sem si to vzdycky myslel. Mam pocit ze i v tom filmu (kterej sem jako fanousek hitmana bojkotoval) jsou v traileru ukazany maly agenti,vsichni vyholeni a velice podobni.
  • calwin
    a to je podmienka? nikde neni preklamované že sa musí podobať 47... hitman môže byť vklude aj o inom agentovi s iným číslom...
    ach asi si zle vybrali cieľovú skupinu... európa a PC hráči... to je vražedná kombinácia...
  • h0p3
    http://assets.sbnation.com/assets/1202150/picard-wtf-meme-generator-what-the-fuck-is-this-shit-2a74ca.jpg
  • Vrook
    Nemám rád herní filmy. Netěšim se ani na zfilmovanýho Splinter Cella nebo AC. Jsou to náměty, který si ve hrách rád vychutnám, ale abych se na ně hodinu a půl koukal jako na film, to mě fakt nikdy nebavilo a ani mě to neláká. A to ani neberu v potaz to, že většina herních filmů do teď stála fakt za h*vno. Ty budoucí klidně nemusej, ale přestože miluju film a rád hraju hry, tak mi ta kombinace prostě nic moc neřiká. Ani vlastně nevim proč..
  • ten herec se mu vubec nepodoba
  • s Olgou souhlas :)
  • Předchozí Hitman nebyl špatný, navíc nad Olgou Kurylenko se dalo aspoň pohonit. Ale proč udělat reboot ne tak starého filmu, s Pájou Chodcem, debutujícím režisérem a pochybným scénářem? Taky tomu moc nerozumím.
  • Statham mel hrat uz v jednicce. Nakonec roli ale odmitnul.
  • mě přijde že se na tuhle roli vůbec nehodí, kdyby vzali jason stathama (transporter 1) tak by udělali líp
  • Walker je možná sympaták, ale na Hitmana se myslím nehodí :-P

btw: už jenom podle té sestavy >60%

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit