Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ježiš ake cash grab ? oni v zufalej situacii ?? lol čo to meleš? Predobjednaj na steame za 50€ a nebudeš na konci plakať že si preplatil 15€. Ja v tom vidim pozitivum v tom že že tie dve tri misie za mesiac prelustruješ na 100% pokym pridu dalšie. Nie je to zle počaš pol roka uvolnovanie misii, určitie nie.
  • Je otazka, zda to vubec vyjde kompletni v pripade, ze vetsina bude cekat na "plnou hru". Jako sorry, ale takove vydavani her je pro me naprosty nesmysl. Samozrejme, ze si nebudu kupovat hru po epizodach. Udelal jsem to s GoT od Telltale, nevydrzel bych cekani na dalsi epizody. Chci jednu hru kompletni, to je vsechno.
  • hej tiez sa mi to velmi nepozdava ale zas, je lepsie to takto ako cakat cely rok ... nemam co hrat uz prave koncim konecne witcher III po roku co ho prejdem na 100% a akurat mi vyjde hitman fajnovy... ak to bude tak ze tie misie budu naozaj obrovske tak uplne kludne mi mesiac staci na 1velku misiu.... a samozrejme ta jedna velka misie bude rozdelena na viacero missi lebo to by znamenalo ze hitman bude mat len 6velkych misii ??? kdeze..... myslim ze to bude prijatelne... hej bude to zmena ale nemusi to byt az take kriticke ako tu vypisujete..... treba tiez pochopit ze ked sa snazi 200ludi urobit megahru stravia na tom cas energiu daju do toho zivot (do tej hry) a pak si to 60% ludi stiahne z torrentu .... nemaju to vobec lahke a hitman je najlepsia hra co sa tyka tohto zanru aku som kedy hral je to totalne srdcovka........ ak toto zaruci ze zarobia a bude hitman 7 tak som aj rad..... podporim a tesim sa brutalne na marec a idem do toho :) ...... bude to pecka, a po dalsie pracujem a robim kopu vec a nemam cas stale ako kedysi... cize mi to uplne bude vyhovovat mozno za mesiac ani tu prvu cast neprejdem..... tesim sa :) nastresujte bude to mega.
  • Celý herní průmysl, ať jde se svými mikrotransakcemi, early accessama a rozkouskováním do kopru.
  • calwin
    velmi som zvedavý čo chlapci vytiahnu zo zdrojových kódov hry... ak to bude rovnaké fiasko ako mafia 2 a jej DLC masochizmus tak to hádam všetkým otvorí oči...
  • R.I.P. Agent 47
  • Superego
    Ach jo, takže klasický cash-grab. Snad neni jejich situace tak zoufalá, aby potřebovali finance už v průběhu vývoje. Pravděpodobně hře moc nevěří a radši ji budou dávkovat postupně v naději že se chytne za pocitově "nižší" peníz víc naivků. Tenhle systém epizod absolutně nesnášim a osobně tyhle hru stejně kupuju až když vyjdou celé a je jasné celkové hodnocení a projev hry je ucelený. Navíc tou dobou je hra už stejně ve slevě. U Hitmana ale tenhle systém nechápu, ještě tomu rozumím u Telltale her (ale ani tam se mi to nelíbí). Už se "těším" až začnou epizodicky vycházet i strategie a simulátory, to bude bájo.
  • ten vypada jak Sobotka
  • Inquisitor
    Doufám, že se to nechytne jako standard. Jasně, člověk může počkat až to vyjde celý, ale stejně mi to nějak ke hře jako Hitman moc nesedí.
  • Já to teda pochopit nedokážu. AAA má být právě záruka toho, že se člověk nemusí otravovat s early access nesmyslama. Chceš mi říct, že Hitman, prakticky JEDINÁ hra svého typu v AAA kategorii nedokáže uživit vlastní full release? To mi spíš zavání neschopností studia co na tom teď dělá / neschopností vydavatele.

    Kdo bude čekat měsíc na JEDNU misi? Já pracuju (čili času moc není) a ani já nevidím důvod proč to koupit dokud to nebude komplet. Čímž si mimochodem jen škodí, protože pokud to bude špatná hra, po tom půl roku vydávání to bude vědět každý, takže neojebou ani nedočkavce.
  • MARTASLJ19
    Spôsob ako úplne hru pohřbít....BRAVO IDIOTS
  • Moc se mi to nelíbí, ale dokážu to pochopit vzhledem k tomu, že vývoj moderních vysokoprofilových her je stále pracnější, dražší a rozdělení na menší, samostatně prodejné celky jsou cestou, jak ten vývoj alespoň zčásti zaplatit dřív. Je to takový "AAA early access."
  • kup si vše za 60 nebo kousky celkem taky za 60. Jak se na tom podle tebe napakujou?
  • socko
  • jj jsi fakt re1ard *4*
  • až na to, že to nebude jen jedna mise, ale jedna velká lokace ve které bude těch misí hned několik...
    *3*
  • Kravicka
    Takovy hate o nicem :D
    chcete plnou hru ? pockejte si na last epizodu se kterou prijde urcite i sleva a prestante brecet, si myslite ze maji uz vse dodelany na 100%, ze by jinak vydali celou hru misto 1. epizody ?


    Zachvili budete brecet ze misto traileru nevydali full hru, fakt tragedi.
  • Až budou točit příští Hitman film, mohl by ho hrát Dan Landa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit