Přejít na výpis diskuzí
Hitman přechází na plně epizodický systém vydávání, v březnu začne ve Francii
15.1.2016 | Aleš Smutný
66 příspěvků
-
Takže takové placené demo co? :D
-
že těch AAA her v takovém stavu vychází. Letos hitman. Loni Resi:R2, ikdyž je to je spíše budgetovka za málo peněz a AAA je jenom značka. Spíše je to nešvar KS projektů a epizodických "adventur"
-
Problem si ty a ĺidi tobe podobni, obhajujici vsechny spinave praktiky kteryma se korporaty snazi ojebat zakazniky,
Jejich jedinej cil je vytriskat z kazde hry co nejvic a to by se jim pri plnem releasu nepovedlo..... ale obhajuj je vesele dal, ja uz mam nulove ocekavani co se aaa her tyka. -
Docela se mi to zdá fér. Vyzkouším, jak je nový Hitman dobrá hra a doplatím zbytek za 50 euro. Naopak, pokud se mi hra nebude líbit přijdu jen o 10 euro.
-
To je kurwa takovej problem vyfat hru celou ? To studio se hrde radi po bok ubisoftu a EA.
Proc delat hry poradne kdyz lidi zaplati za cokoliv co ma znamou znacku. -
Tak si počkáš a koupíš si to až to vydají celé. Kdyby to měli vydat neepizodicky, taky by to přišlo stejně o dost později.
-
tak 35€ mne stal v den vydani predchozi dil a to KOMPLET!
-
ale co když se nám to v půlce začne hrozně moc líbit a budem chtít hrát dál, ale nepude to, protože to bude useklý
-
Originálnější název hry je asi nenapadnul :/
-
taky nechapu ZLODEJI predchozi dil jsem kupoval v den vydani za 950,- a to to byla profesional edice tedy sberatelka s artbookem! (38USD)
-
ja rok a pul az to bude komplet za 450,-
-
Znovu opakuji, kde je problem v tom koupit hru pozdeji, celou? Nebudes ji mit hned, ale budes ji mit podle svych parametru. Je zjevne, ze s Hitmanem nestihaji a epizodicky format (ktery se nehodi pro kazdou hru) je pro ne reseni, jak vydat hru vcas. Pokud by ji meli vydat pohromade, naraz, jak chces ty, tak by sis stejne ten rok jeste pockal, protoze obsah do ni zjevne hotovy jeste nemaji. Pokud si ti epizodicky format nelibi, nekupuj. Kdyz se to nebude libit vice lidem, bude to pro vydavatele jasny signal, ze tenhle format proste pro ne nefunguje a priste uz si jej odpusti.
-
Hmm... tak si prostě rok počkám, no...
-
Vam se nikdo nezavdeci lol, fakt ultra tezky pockat na vsechny epizody. Kdyz se vam to treba v pulce hry prestane libit tak za to utratite jen 30e misto 60e
-
Růžová budoucnost AAA hraní...
-
nerekl bych nic kdyby vydali plnou hru (treba 6 misí) a pak vydávali další mise formou DLC, ale ne takhle a s takovou cenou
-
problém je že se najde dost troubu co to koupí jak to vyjde a tenhle model se bude rozmáhat
-
problém je ten, že to je politika výje*bu s lidma/hráčema. Kdo s timhle vůbec přišel, že mám čekat na plnou verzi se všema DLC a ještě na slevu? to přece neni normální... já byl dycky zvyklej si kupovat hry v plných verzích a maximálně vyšel datadisk rozšiřující OPRAVDU VELKÝM způsobem původní hru. a ne jak je to dneska, že si DLC koupit musíte, abyste vůbec z toho torsa prodávanýho jako plná hra, něco měli.. to je ten problém, nechci čekat na slevu a na 52.DLC, ale chci plnou hru, co je na tom špatnýho???? je to jako kdybych si koupil GTA5 s jedním městem a zbytek contentu (lokace v okolí, auta, questy atd) dokupoval přes DLC,..
-
Tedy si pockejte a kupte hru az vcelku, ve sleve. Kde je problem?
-
To to nemohli rovnou odsunout na konec roku a vydat to celé za stejnou cenu? Nechci hrát jednu singleplayer hru celý rok... Já si teda rozhodně počkám, byť mi ten model nepřijde nefér, spíš se mi prostě nelíbí.