Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to stary Hitman s nekolika novinkama. Predne bych hre vytknul, ze chybi casovy stres protoze postavy chodi porad dokola po stejnych trasach, to same bodyguardi. Dal bych tam prvek nahody a nejaky casovy limit.
    Dale umela inteligence, proste spustim chaos a zacnu verejne strilet a pak se skryju a po chvilce se scena vrati do puvodnich koleji jakoby se nic nestalo. Meli by cele misto logicky uzavrit a zacit vic chranit cile a pripadne je presunout do bezpecne zony. (Jako by se to delo ve skutecnosti)
    Online odemykani a levelovani je blbost, vic se mi libil system z Blood Money kde jsem si mohl nakupvat vybaveni jake chci, napr. neprustrelnou vestu, modifikace zbrani atd.

    Serie potrebuje nekam posunout a tohle by byl podle mne krok spravnym smerem.
    Jinak pochopitelne velke plus za rozlehle levely a spoustu detailu.
  • Jack1947
    Bohužel musím říct že to je spíše zklamání, je to třeba trochu povedenejší než Absolution ale epizodnost tomu spíše uškodila. Chybí jak bylo už řečeno sniperka a vůbec zbraně tam by bejt nemuseli jen základní pistolka s tlumičem a a je to. Navíc je jedna mise zhruba ani ne na hodinu a hra se dá dohrát pod 6hodin chápu že tam je několik možností jak se oběti zbavit /utéct ale to je málo. Radši Blood money které bylo parádní. Ooptimilizace taky nebyla úplně nej.
    Řeknu to rovnou, za plnou cenu jen pro lidi co rádi a strašne moc rádi se lopotěj s blbinkama aby si zvedli hned herní dobu o 20 a více hodin.

    Pro nšěkoho kdo si jde jen zahrát s tím že dohraje ( jenže nečeká že to bude za 2-3 dny) to moc není. Bonusové mise které se odehrávají ve stejných lokacích to nezachrání. Klidně bych dal i 6/10, není to špatné jen už to není moc Hitman. jakýkoli náznak zkazí operaci a ruku na srdce většinu misí jsem odehrál stylem kulka do hlavy a útěk. To jsem se bál že to bude nějaká doba te prolog si mohli úplně vypustit. Příběh a cutscény aby se neřeklo.

    Jediné párkrát se mi povedla efektní smrt, převleky dobré jen tam nesmí být takové omezení. Opravdu mě to překvapilo je to otevřená hra nicméně Ai se chová furt stejně a když někde vás neviděli a oblek se zkompromituje nevadí. Když vás vidí je třeba utéct... atp...
    Absolution mě bavil více... jo jasně nejsem blázen do Stealth ale když už něco tak pořádně větší plížení měl pomalu i DE:MD což je škoda.
  • Ať už je nový Hitman jakýkoliv, proč sem tahat ten paskvil Absolution?
  • Nu, rozhodně je zajímavé, že "rozpačité" Absolution - 8/10, "velmi povedený" nový díl - 7/10 *3*
  • hitman nikdy nebol pribehova hra...
  • Já se přiznám že jsem z téhle hry tak trochu na rozpacích.
    Protože pár věcí se trochu zkomplikovalo.
    Například tichá likvidace.
    Ve starých hitmanech jste měli jeden jed - v injekci.
    Tu jste mohli nenápadně aplikovat do jídla.Nebo ji vrazit nebohé oběti do krční tepny. Tady máte injekci taky a ještě jed na krysy a pak ještě nějaký arzenik či co to je. (Na ten jsem ale narazil jen jednou.) Takže nasypete oběti do jídla jed na krysy, ta se chytne za břicho, jde zvracet na WC a vy musíte jít to na to WC a tam ji zabít. Aha. Máte na sobě převlek - a stejně lidi začnou řvát a vyvolají alarm. Nikde jsem tam neviděl sniperku - ikonická zbraň a ona tam není ? U některých misí jsem nepochopil co mám dělat - třeba obeť má chytrý hodinky, vy je máte hacknout a dát tam výbušnou baterku, najdete mobila, najdete výbušnou baterku, logicky byste si řekli že mu ji podstrčíte - ale neviděl jsem že by si je oběť vůbec sundala. Nebo máte označenou postavu, která má oblek který potřebujete, ale současně je tam x-dalších postav, v tom samým obleku, ta postava je na místě kde je hodně lidí - a nechodí nikam jinam.... a i když ten převlek najdete tak co ? Nakonec jsem to hrál tak jako by to bylo asi v reálu - po x-hodinách a pokusech jsem si prostě někde na oběť počkal a pif - jednou mířenou zezadu do týla z pistole s tlumičem ji zastřelil. Realistické, ale tak nějak nehitmanovské.

    Není to tak pitomé jako absolution, kde jste museli do lokace jít, najít cíl a pak odejít.... ale má to nějak moc much.
  • a
  • kolik se prodalo Absolution a kolik tohohle epizodniho paskvilu?
  • Lukyz
    Contracts jsou u mě v Hitman sérii na prvním místě a to hlavně kvůli atmosféře a skvělé hudbě! *14*
  • A copak COD neni na epizody? Co rok to sestihodinova epizoda za patnact stovek. To se vyplati :-)
  • smajdal
    Pamatuji si, že jsem kdysi měl Hitmana 2 jako plnou hru z nějakýho časáku a hrál jsem ho asi jen 5 minut a už se k němu nevrátil *1*
  • Na obrazku stale dokola vidim kufrik. Ve hre zadnej kufrik nevidim... Hra se mi libi, ale tohle se mi nelibi...
  • Nemohl by tady psat recenze nekdo jinej?Olejnik zase nevi o cem zvraci, tohohle chudaka by uz mel nekdo utratit.
  • Jack1947
    Mě zase ne ta odbočka se moc nepovedla
  • Já jsem za ty epizody moc rád, v této hře mě to příjde uplně super a hodí se to sem. Navíc první čtyři epizody této hry mi příjdou asi to nejlepší co celá serie nabízi a myslím to vážně. Jsem velkej fanoušek celé série a jsem rád že po Absolution se Hitman vrací do starých kolejí, uvidíme. Třeba vysněnej kufřík na sniper přivede druhá řáda stejně jako upgrade zbraní..Kdo ví... Ale podle mě je tohle super díl, možná i nejlepší aneb prostě nevím jakej díl by mohl být lepší. Nadávat na malej počet epizod nemá smysl, stejně budou další... Po Absolution chtěl každej Blood Money 2... tady je!
  • Starsi dily klidne zkus, mne se libil hlavne contracts
  • Jack1947
    Alejo no, tak holt budou vycházet hry epizodně - fláknem tam 7! a jede se dál *5*

    No a co třeba takové COD na epizody to by byl zlatej důl pro zmasírovanej zlenivělej majnštrýjm nermyslíte? *14*
  • Jack1947
    Do doby než se sapustil poplach a nastoupilo 50x stejné komando smrti... tak jo a byl tam i Stealth.
  • OPenetrator
    Že 100 lidí 100 chutí. Jinak to máme podobně, i když se mi Absolution ze začátku moc nelíbilo.
  • spoock
    že patříš k minoritě?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit