Přejít na výpis diskuzí
Hlavním tématem Call of Duty: WWII je bratrství mezi spolubojovníky
4.5.2017 | Václav Pecháček
61 příspěvků
-
Bzlo to v Darkest hour ( ale nic extra to nebylo tééda) *7*
-
Díky za odpověď!
-
Já se osobně těším, ptže kulisy 2. světové mám rád. A aspoň to má reálný podklad a atmosféru. Oproti tomu zhruba 5 posledních CoDů s generickým příběhem, postavami a hlavně hratelností bylo k uzoufání nudných. Akce z blízké budoucnousti ve stylu CoD nemají budoucnost.
Dokonce jsem byl ze série tak unaven, že už jsem ani nedokázal naplno ocenit možnosti customizace a styl vedlejších misí v Infinite Warfare.
A taky se těším na MP. Sice tu nějaké takové hry jsou a čekám na Battalion 1944, ale MP ve starém CoD byl skvělý. -
Tak jestli to bude vypadat jako Hacksaw ridge tak nemám problém. Žádná sluníčková potyčka, mezi národy, al....aaa tak né, no. :)
Třeba to překvapí i když mě teda herně WW2 už vůbec nezajímá. -
Proboha, co to plácáš flashi? Myslíš i někdy?
-
red orchestra?
-
Núti ťa niekto aby si to kupoval? Alebo si sem doliezol si len nadávať na CoD?
-
prosťáčku, s tebou je to fakt těžký. S tebou bych chtěl mít dvojdomek *7*
-
Uprimne, on o tom moc ded nemluvil a kdyz mluvil, tak jsem neposlouchal (byl jsem hodne malej). Ale co si pamatuju, tak primarne slo o zaskodnicke akce (koleje, cesty, zpomalit zasobovani) a par boju k tomu.
Bohuzel, ded je dvacet let mrtvej a poradne jsem s nim mluvil asi pet let pred tim, ale ted mne samotneho nahlodal ze bych se o tom mel dozvedet vic. Snad to neskonci jako v tom vtipu kdy Pepicek pomahal partyzanum s blesky na morkach *1* -
Záleží s jakými veterány. Ti co jsou přesvědčení, že bojovali ve spravedlivé válce nemají problém, ale veteráni z válek, ve kterých zažili naprosto zbytečné umírání a utrpení (Vietnam, Irák, Afghánistán), mají většinou doživotní trauma...
-
Jde o to ze generace co zazila druhou svetovou pomalu prestava existovat, tudiz za chvili nebude nikdo kdo by to mladym rekl a pripadne je usmernil. bude to pro ne jako napoleonske valky, takova legrace co kdysi byla. A to je nebezpecne docela dost.
-
Ach jo, lidi. Tolik nesnasenlivosti... Osobne od prvniho Modern Warfare serii nehraju, protoze zacli recyklovat, ale vidim tady po delsi dobe obrovsky potencial. Je treba si uvedomit, ze za prve: CoD je predevsim o multiplayeru a dynamicke hratelnosti. Za druhe - serie CoD nikdy nebyla a nikdy nebude simulator. Na to jsou tady jine hry (i kdyz s HC mod dela svoje...).
Co se tedy noveho dilu tyce - jsem presvedceny, ze tohle bude zatim nejlepsi online WWII FPS zazitek s obrovskou hrackou zakladnou a velikym potencialem pro ruzne turnaje a ligy. Odpoustim znacce minulost, doufam v to lepsi... Verim jim a fandim jim! -
To vis ze jo *3*
-
Účastnil se mnoha bojů, nebo se jim (naštěstí) vyhnul? Poděl se s námi, pokud to není tajné. Je to zajímavé.
-
Sputnik je dobrý materiál.
-
přesně tak, na aeronetu to přece psali, tak to musí být pravda.... *1* *1* *1* *1*
-
nejlepší pro obyčejné lidi je válku šikovne prohrát, protože pak prijdou investice od vítezu a krajina se pozvedne na mnohem vyšší uroven než byla pred válkou. viz napr. nemecko.
-
tvůj děd byl srab co se krčil v křoví, když na něj mu děd běžel v čele SS „Götz von Berlichingen“
-
Kolik ti je, ze jeste pamatujes 2. svetovou?
-
Ocividne moc slozity text. Tak pro specialni jedince zjednodusene:
Valka, spatna. Okupace horsi. Valka netrvat porad. Valka drsna, silny clovek prezit. Silny clovek, zadny problem. Valka, vyhrat, zivot. Valka, prohrat, smrt.
Doufam ze jsem to zjednodusil natolik ze je text nyni uchopitelnejsi. Vic uz to bohuzel nepujde, jelikoz nastene malby v textove podobe neumim.