Přejít na výpis diskuzí
Hlavním tématem Call of Duty: WWII je bratrství mezi spolubojovníky
4.5.2017 | Václav Pecháček
61 příspěvků
-
Frajere, já nejsu Bob, nemám potřebu se vydávat za někoho jinýho a většinou s ním nesouhlasím, ale teď jsi tu za hlupáka ty!
-
jojo bobíku :)
-
Jedinej, kdo su spamuje už třetí stejnou hovadinu jsi ty. Se divím, že tě nebloknou!
-
P.S.
nebo by šlo udelat i hru ve stylu prison architect, kde bys musel menežovat tábor. Vozili by stále nové vezne a musel by ses s tím nejak vyporádat, upgradovat plynové komory, plnit mesíční produkci mýdla atd. -
bobíku netrolluj (3)
-
bobíku netrolluj (2)
-
bobíku netrolluj
-
normalne bys hrál za amiky co ten tábor osvobodí a pak by hra ten tábor ukázala. Nebo by sis zahrál jednu misi za zajatce odvedeného do koncentráku. Nemohl bys tam strílet ale byl by to silný zážitek. Anebo by sis mohl zahrát i za dozorce.
-
to bych nerekl, stačí si poslechnout rozhovory s veterány
-
je mi jasný že je to součástí marketingu.. já jen řikám že to je trapný
-
Frontové souboje na způsob Bratrstva Neohrožených jsou sice fajn ale vzhledem k tomu, že jsem měl možnost navštívit oba tábory v Osvětimi včetně komentované prohlídky a celkem dost mě to vzalo, rád bych to prožil i herně. Neumím si sice představit, jak to pojmout hratelně ale takové COD bych si snad po letech opět zahrál. Taková mise by se určitě zařadila po bok kultovek jako sniperská mise v Pripjati z codmw1 nebo "no russian" z mw2.
-
moc bych si prál byt herním novinárem a položit jim otázku jestli nešlo vymyslet vetší klišé, nebo když už studovali ty zbrane v muzeu jestli reálne zbrane taky nemeli recoil a další podobné nepríjemne otazky, jak by se tvárili pak.
Chápu že jen mluví do kamery a je to marketing ale stejne je mi z toho špatne jak se tvarí jako by delali nejakou historickou armu s príbehem jako od dostojevskeho. Tím nerikam že to bude špatna hra, jen se mi nelíbí jejich marketing a ty arogantní ksichty. -
Takže hlavní téma je "brothers in arms" *15*
-
Říká ti něco pojem marketing? *1*
-
Moc koukáš na Ramba *1*
-
vždycky mi přijde strašně vtipný, jak se oháněj tím, že prolezli spoustu muzeí, nazvučili skutečné zbraně, měli na pomoc veterány a historiky... a potom z toho vyleze takový arkádový blivajs, který by se dal poskládat z informací na wikipedii..
já chápu že CoD byla a je stále arkáda pro masy.. ale ve výsledku s tímhle tvrzením to vypadá fakt trapně -
A tak záleží, jestli vůbec bojoval, umírali kolem něj lidi, nebo dokonce někoho sám zabil.. Já myslím, že ne.
-
Tak měl štěstí.
Mohu se zeptat, čeho se osobně za války zúčastnil? -
Nerekl bych ze muj ded si myslel ze valku nevyhral, nebo ze by z nej valka udelala lidskou trosku ...
-
Je to americká série, USA válčí skoro pořád, je třeba vychovávat nové vojáky a glorifikovat armádu a ta válčí. Navíc, na vojáky si chce hrát skoro každý (malý?) kluk, tak proč toho nevyužít?