Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Příčí se mi ten způsob ztvárnění války, jako doby hrdinů, kamarádství, cti a chrabrých činů. Válka je svinstvo, které přináší jen smrt, utrpení, ponížení a produkuje zlomené lidské trosky. Ve válce nikdo nevyhrává... *7*
    • to bych nerekl, stačí si poslechnout rozhovory s veterány
      • Coffin.Corner
        Záleží s jakými veterány. Ti co jsou přesvědčení, že bojovali ve spravedlivé válce nemají problém, ale veteráni z válek, ve kterých zažili naprosto zbytečné umírání a utrpení (Vietnam, Irák, Afghánistán), mají většinou doživotní trauma...
      • XorxoxTalarius
        Presne, osobne jsem se bavil treba s Generalem Bockem a rozhodne mi jako troska neprisel, vtipkoval a vypravel historky
        Asi by nemel radost z toho ze mu nekdo rika ze ve valce nikdo nevyhrava. Ponevadz mu tim rikate ze jeho pratele zemreli zbytecne.
        • Je vidět, že jsi nic nepochopil. Válka není jako fotbalovej zápas a nejvíc obětí zdaleka není z řad zelenejch mozků. A za oběť nepovažuju jen mrtvé, to jsou možná ti "šťastnější", kolikrát víc trpí ti přeživší
          • XorxoxTalarius
            Jestli nekdo neco nepochopil, tak ty.
            Valka je prosta a jednoducha, zbavena vsech pretvarek, je to proste my nebo oni, nic vic, nic min.
            Smrt a utrpeni, jdou s valkou ruku v ruce jako deti nasleduji svoji matku.
            Ovsem porad je lepsi smrt a utrpeni nez bez boje zohnout hrbet a plazit se pred tim kdo ti valku i s jejimi detmi prinasi. Clovek co nikdy nezazil smrt a utrpeni si nikdy nebude vazit sveho zivota, stejne jako clovek co nikdy nehladovel si nebude vazit toho co ma ...
            Navic kazda valka jednou skonci, tak ci o nak.
            • nejlepší pro obyčejné lidi je válku šikovne prohrát, protože pak prijdou investice od vítezu a krajina se pozvedne na mnohem vyšší uroven než byla pred válkou. viz napr. nemecko.
            • XorxoxTalarius
              Ocividne moc slozity text. Tak pro specialni jedince zjednodusene:
              Valka, spatna. Okupace horsi. Valka netrvat porad. Valka drsna, silny clovek prezit. Silny clovek, zadny problem. Valka, vyhrat, zivot. Valka, prohrat, smrt.
              Doufam ze jsem to zjednodusil natolik ze je text nyni uchopitelnejsi. Vic uz to bohuzel nepujde, jelikoz nastene malby v textove podobe neumim.
            • No tak to je blábol roku. Koukám, že ty s klackem a řevem tatata běháš po lese dodnes :facepalm:
      • Paulcz
        bobíku netrolluj
        • Jedinej, kdo su spamuje už třetí stejnou hovadinu jsi ty. Se divím, že tě nebloknou!
          • Paulcz
            jojo bobíku :)
            • Frajere, já nejsu Bob, nemám potřebu se vydávat za někoho jinýho a většinou s ním nesouhlasím, ale teď jsi tu za hlupáka ty!
    • Moc koukáš na Ramba *1*
    • XorxoxTalarius
      Nerekl bych ze muj ded si myslel ze valku nevyhral, nebo ze by z nej valka udelala lidskou trosku ...
      • A tak záleží, jestli vůbec bojoval, umírali kolem něj lidi, nebo dokonce někoho sám zabil.. Já myslím, že ne.
        • XorxoxTalarius
          A vis ze mi je uprimne jedno co si myslis? *1*
          • Fraizer_cz
            tvůj děd byl srab co se krčil v křoví, když na něj mu děd běžel v čele SS „Götz von Berlichingen“
          • A vis ze takhle odmitas uplne kazdy naznak debaty? Predhodil ti skvelej bait, jen ty zaostalej chudacek vubec nechapes.
      • Tak měl štěstí.

Mohu se zeptat, čeho se osobně za války zúčastnil?
        • XorxoxTalarius
          Partizan na balkane
          • Účastnil se mnoha bojů, nebo se jim (naštěstí) vyhnul? Poděl se s námi, pokud to není tajné. Je to zajímavé.
            • Díky za odpověď!
            • XorxoxTalarius
              Uprimne, on o tom moc ded nemluvil a kdyz mluvil, tak jsem neposlouchal (byl jsem hodne malej). Ale co si pamatuju, tak primarne slo o zaskodnicke akce (koleje, cesty, zpomalit zasobovani) a par boju k tomu.
              Bohuzel, ded je dvacet let mrtvej a poradne jsem s nim mluvil asi pet let pred tim, ale ted mne samotneho nahlodal ze bych se o tom mel dozvedet vic. Snad to neskonci jako v tom vtipu kdy Pepicek pomahal partyzanum s blesky na morkach *1*
          • Balkan? Tak to musi bejt akorat takovej troglodyt jako ty ostatni balkansky monstra.
    • Je to americká série, USA válčí skoro pořád, je třeba vychovávat nové vojáky a glorifikovat armádu a ta válčí. Navíc, na vojáky si chce hrát skoro každý (malý?) kluk, tak proč toho nevyužít?
  • vždycky mi přijde strašně vtipný, jak se oháněj tím, že prolezli spoustu muzeí, nazvučili skutečné zbraně, měli na pomoc veterány a historiky... a potom z toho vyleze takový arkádový blivajs, který by se dal poskládat z informací na wikipedii..

já chápu že CoD byla a je stále arkáda pro masy.. ale ve výsledku s tímhle tvrzením to vypadá fakt trapně
    • nevypada to trapne.
      COD bola vzdy filmova hra, a preto nevidim problem v tom ze chcu aby posobil filmovo herny zazitok autenticky, nie realisticky ale autenticky.
      Ale na jednej strane si myslim ze by trosicku z tej arkadovosti mohli ubrat. Viac fyziky, pohybov. Nemusi to byt simulator ale trosicku by mohli ubrat
    • Říká ti něco pojem marketing? *1*
      • je mi jasný že je to součástí marketingu.. já jen řikám že to je trapný
  • bukrr
    Takže hlavní téma je "brothers in arms" *15*
  • moc bych si prál byt herním novinárem a položit jim otázku jestli nešlo vymyslet vetší klišé, nebo když už studovali ty zbrane v muzeu jestli reálne zbrane taky nemeli recoil a další podobné nepríjemne otazky, jak by se tvárili pak.
    Chápu že jen mluví do kamery a je to marketing ale stejne je mi z toho špatne jak se tvarí jako by delali nejakou historickou armu s príbehem jako od dostojevskeho. Tím nerikam že to bude špatna hra, jen se mi nelíbí jejich marketing a ty arogantní ksichty.
    • Paulcz
      bobíku netrolluj (3)
  • Ach jo, lidi. Tolik nesnasenlivosti... Osobne od prvniho Modern Warfare serii nehraju, protoze zacli recyklovat, ale vidim tady po delsi dobe obrovsky potencial. Je treba si uvedomit, ze za prve: CoD je predevsim o multiplayeru a dynamicke hratelnosti. Za druhe - serie CoD nikdy nebyla a nikdy nebude simulator. Na to jsou tady jine hry (i kdyz s HC mod dela svoje...).

Co se tedy noveho dilu tyce - jsem presvedceny, ze tohle bude zatim nejlepsi online WWII FPS zazitek s obrovskou hrackou zakladnou a velikym potencialem pro ruzne turnaje a ligy. Odpoustim znacce minulost, doufam v to lepsi... Verim jim a fandim jim!
    • red orchestra?
  • Morraw
    Já se osobně těším, ptže kulisy 2. světové mám rád. A aspoň to má reálný podklad a atmosféru. Oproti tomu zhruba 5 posledních CoDů s generickým příběhem, postavami a hlavně hratelností bylo k uzoufání nudných. Akce z blízké budoucnousti ve stylu CoD nemají budoucnost.
    Dokonce jsem byl ze série tak unaven, že už jsem ani nedokázal naplno ocenit možnosti customizace a styl vedlejších misí v Infinite Warfare.

A taky se těším na MP. Sice tu nějaké takové hry jsou a čekám na Battalion 1944, ale MP ve starém CoD byl skvělý.
  • A cekal snad od CODka nekdo neco jineho nez Bckovy pribeh plny stupidnich klise ?
    • Núti ťa niekto aby si to kupoval? Alebo si sem doliezol si len nadávať na CoD?
  • Frontové souboje na způsob Bratrstva Neohrožených jsou sice fajn ale vzhledem k tomu, že jsem měl možnost navštívit oba tábory v Osvětimi včetně komentované prohlídky a celkem dost mě to vzalo, rád bych to prožil i herně. Neumím si sice představit, jak to pojmout hratelně ale takové COD bych si snad po letech opět zahrál. Taková mise by se určitě zařadila po bok kultovek jako sniperská mise v Pripjati z codmw1 nebo "no russian" z mw2.
    • Jack1947
      Bzlo to v Darkest hour ( ale nic extra to nebylo tééda) *7*
    • jo, nějaký simulátor koncentráku na motivy knihy Utekl jsem z Osvětimy od Rudolfa Vrby. Osvětim je hodně drsný zážitek, stejně jako třeba Killing Fields nebo Tuol Sleng v Kambodži
    • Gamesczlejerk
      Tohle je hystorycká hra, tak tam asy jen těško dajý takové multykulty piltokykrekotní vímisli.
    • P.S.
      nebo by šlo udelat i hru ve stylu prison architect, kde bys musel menežovat tábor. Vozili by stále nové vezne a musel by ses s tím nejak vyporádat, upgradovat plynové komory, plnit mesíční produkci mýdla atd.
      • Vice než Prison architect by se na téma koncentračního táboru hodil The escapist.
    • normalne bys hrál za amiky co ten tábor osvobodí a pak by hra ten tábor ukázala. Nebo by sis zahrál jednu misi za zajatce odvedeného do koncentráku. Nemohl bys tam strílet ale byl by to silný zážitek. Anebo by sis mohl zahrát i za dozorce.
      • Paulcz
        bobíku netrolluj (2)
  • Jack1947
    Hlavně aby přílišmné soustředení na mikrodrama mezi vojáky ( o kterém COD nikdy až tak nebylo) hře dodatečně nezlomilo vaz.

Brother in arms byla taktická hra, to COD nikdy nebude ani být nemůže. Inspirace tím a Band of brothers tam být sice může ale bude to vždy o jednom vojákovy... ale zase na druhou stranu chválím pokus o ozvláštnění. Infinity warfare si člověk pozvolna už i vytvářel nějaký citový vztah k postavám... no uvidíme, necháme se překvapit. Jenže to by musel ten člověk s někerou postavou být několik misí a pak ho zarmoutit že by umřela stejně jako ve válce - kdy vám umře kamrád/spolubojovník atp... a mohlol by to mít i vliv na hrdinovu psychiku ( dobře to už je v rámci COD přehnané ale).
  • Zkuste se někdy ovládnout a nějakou marketingovou blbost jako je tahle prostě nepublikovat. Zkuste místo toho něco originálního, třeba recenzi na hru nebo tak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit