Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ono to není drahý, jen málo vyděláváš *1* . Btw já taky *1*
  • Zlatej Morrowind, co? *7*
  • Těžko srovnávat s Dark Souls, tam je to prostě potřeba... Každopádně DS je geniální hra, tak mi na ni neplivej *2*
  • Ono už předtím bylo nějaké brnění pro koně?
  • tohle vyresi jeden mod 10 minut po oficialnim releasu, neboj
  • Chapes dobre ...
  • A uz umej postavit plot tak, aby na sebe jednotlivy dily navazovaly a zaroven navazaly na teren? Teda neco, co umely gamesky uz pred 30 lety? Pripadne zrusili to trapny omezeni, ktery ani neumozni oplotit domek? Nebo ho postavit vejs nez ca 4 patra?
  • Z ošklivé trapné hry, to udělá ošklivou méně trapnou hru
  • to uz je ciste tvuj nazor, kdezto co jsem napsal ja, je objektivni pravda :D
  • Lukyz
    Vývojáře? *1*

BTW alespoň v betě je zatím konzole natvrdo vypnutá.
  • Jedna z nejlepších věcí co udělali - teprve teď ta hra má ten správný náboj. Samozřejmě to není pro každého, a proto si to zapne jen ten kdo si opravdu chce vychutnat hru a ponořit se do její atmosféry. Po té co jsem dohrál F NV na nejtěžší obtížnost jako No Death Run .. mě tohle chybělo.
  • Otevres konzoli a tu brahminu respawnes venku. To ukladani a fast travel je fakt nejlepsi vec.
  • Asi bezva nápad, ale nějak si nedovedu představit, že bych to po dohrání hrál znovu, jenom abych si vyzkoušel složitější hraní. Když už vím, co kde, kdo, proti komu *9*
  • Tilwaen
    Survival mód vypadá dost dobře. Používání RadAway třeba bude zvyšovat náchylnost k nemocem a díky dehydrataci konečně najdou uplatnění perky jako Lead belly, které v normální hře neměly vůbec smysl.
  • Psychotic
    Vypadá to hodně zajímavě. V F:NV jsem survival hrál nerad, protože to byla spíš jen otrava - jídla a pití byly všude hromady, nutnost spát jen prudila a kvůli umírajícím společníkům jsem snad trávil víc času quickloadováním než přestřelkami.

Tady mě dost tíží představa, že není možnost ukládat, protože ve Falloutu to bude dost frustrující. Koneckonců podělaný párač vás sundá na jednu ránu a rázem můžete opakovat třeba hodinu gameplaye. Nevím, jak to chtějí vyvážit - ale přeju hodně štěstí.
  • Jj to jsem udělal s Fallout 3. Nějaký hrubý odhad kdy to cca vyjde celé v jednom balíčku? Na konci roku?
  • Ano, přesně tak to je. *1*
  • Nejdřív pořádně přečíst a až pak reagovat.... Jinak jsi hošku úplně mimo mísu :D
  • chapu to dobre, ze to co bylo ve FVN v zakladu, pripadne vytuneny modem, ted s velkou pompou vyrabej znova a tvarej se pri tom ze je to naprosta novinka? :D tj skoro jak brneni pro kone par let zpatky :D
  • aprilllll.- hlupaci, naleteli ste. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit