Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A jak jinak by to teda měli udělat?
  • Tak asi jde o to co od takové hry očekáváš. Mě příjdě skvělý, že se člověk může proletět po naší galaxii, která je matematicky generovaná podle dostupných dat a hvězdy,planety,planetoidy jsou na místech kde můžou být i ve skutečnosti. Co se týče slunečný soustavy, tak na tom není tak zle. Vcelku obstála i pod okem odborníka a skeptika. Spíš jde o to, že člověk může získat hrubou představu o vzdálenostech, o různých kombinacích vesmírných těles a zároveň si užít scifi akční leteckou hru než o zkoumání každého grafického detailu na jednotlivých planetách. Navíc i ty generický planety budou generovaný v takových detailech, že na nich budeš moct přistát a jezdit pomocí vozítka a prozkoumávat je přímo na povrchu. A průzkum mi přijde zábavný už teď. Rozličnost jednotlivých sektorů, mlhoviny, černý díry, pulsary, earth-like planety....
  • Blondyr
    Já mám podle steamu dobu ve hře 420 hodin. Hra mě baví. Když si rozpočítám hodiny na prachy, zaplatila se mi do poslední koruny. dám je rád zase. Pro někoho je 1400 kč hodně a já je chápu. Ale pochopte i vy nás, který ta hra neuvěřitelně pohlcuje. Vícečlená posádka, boj na povrchu měsíců, těžení na skalách, záchrany vraků... To bude jednoduše pecka. Uplně si umím představit, až se nad nějakou těžařskou oblastí strhne bitva, kde budou bojovat vozidla a nad nima ještě lodě. To bude masakr! *14*
  • Zatím asi zůstanu u základní hry, zrovna jsem si pořídil Diamondback Scout vybaven dvěma Beam lasery a dvěma Fragment cannony a ničím vše co mi přijde do cesty, samozřejmě jen kriminálníky *5*
  • Protože datadisky a DLC jsou běžně zdarma *7*
  • Bohužel Elite jako planetárium neobstojí, Space Engine ano.
  • Samozřejmě. V této hře se updaty platí. Jedna z nejdražších her na světě.
  • Dostal jsem to jako dárek na Steamu, asi Standard Edition. Takže Horizons si musím dokoupit?
  • Jj tim ve mne totalne zabili chut strkat do tu hry jakykoliv dalsi penize...
  • Bohuzel se obavam spis ze jako virtualni planetarium absolutne nedostacuje... Nase slunecni soustava je mohem slabsi nez bych cekal a planety mimo slunecni soustavu jsou zase skoro vsechny stejny. Pruzkum je zatim navic opravdu k uzoufani nudnej.
  • To co zatím předvedli a ukázali splňuje moje očekávání. Rozhodně se těším až si to vyzkouším a prozkoumám pár planet. Prostě se drží ve svém způsobu přidávání obsahu a udžují integritu hry pohromadě. Jako vesmírofil jsem nadšený z toho v jakým rozsahu můžu prozkoumávat virtuálně naší galaxii.Bavilo by mě to i jako virtuální planetárium, což Elite obsahem rozhodně přesahuje. Už aby to bylo venku.
  • Teda to poslanie lode preč a jej zavolanie na konci, mňam, mňam.
    PS: Ja už to mám predobjednané, takže sa teším.
  • na muj vkus priliš malo detailu a genericke, když si to srovnate s ručne delanym Kingdoms come
  • Když si ale připlatiš par liber navíc, tak můžeš mít i barevné vozítko. :)
    Btw já tu hru mám rád, ale v některých věcech to přehání. Pokud vydělává dost i na těch barvičkách a doplňkách a davá takové prachy za datáče.. lepší si to koupit až časem. Osobně mě horizons moc neoslovil jako DLC.
  • To vše a nic víc za pouho-pouhých 40 liber tedy 1400kč
  • Crafting,multicrew, možnost mít na palubě buginu nebo menší stíhačku a ty planety nebudou vždy pustý. budou tam základny, vraky atd
  • Velký skok pro hru? Včem? V ježdění po pustých planetách a asteroidech?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit