Přejít na výpis diskuzí
Homefront bude obsahovat „bič na bazarové hry“
6.1.2011 | Aleš Smutný
143 příspěvků
-
Pořád lepší než ty stupidní DLC, který za to nestojí ani zadarmo.
-
Já si nejsem tak uplně jist ale neni potřeba do multiplayeru originální klíč který je vždy jeden pro jednu krabici. Myslim že když budu mít hru z "druhé ruky" stejně si mulťák nezahraju ne?
-
-
Cos, ono z druhej ruky znamena kupit originalku ktoru uz niekto presiel. A nie to tvoje "z druhej ruky"
-
-
Ah, díky za upřesnění, nedošlo mi, že by mohlo dojít ke zmatení pojmů :)
-
vycházel jsem z článku kde je to také napsáno v uvozovkách. *3*
-
-
Je možné (pravděpodobné), že PC verze bude mít ještě "sekundární", tedy klasickou protipirátskou ochranu klíčem, ale jelikož je Homefront i na PS3 a X360, kde klasické registrační keye nejsou, Online Pass bude dalším klíčem.
-
-
Koukám že už to začínají dost přehánět. Hráč za chvíli nebude mít žádnou svobodu.
-
-
No, podľa toho ako sa vyvíja situácia v EU tak o chvíľu nebude mať žiadnu slobodu OBČAN, nie len hráč
-
-
A už jste viděli tu mezinárodní, USA tlačenou smlouvu proti sdílení na internetu? Tu acta či jak se jmenuje. To je hlína přátelé, tyhle kejkle jsou jen sranda. A EU komise ji tiše schválila a chce ji všem státům nacpat. A projde to, protože lisabonská ústava (nebudu tomu říkat smlouva vzhledem k tomu, jak byla vnucená) je nadřazená legislativám jednotlivých zemí
-
-
-
Podle me super napad *3* aspon se to da vyzkouset a pak rozhodnout a ne ze zaplatim a potom lituju.