Přejít na výpis diskuzí
Homefront: The Revolution je ve velkých problémech, odešlo vedení projektu
14.7.2014 | Aleš Smutný
31 příspěvků
-
Presne ako som povedal, tu hru nikdy trapny Crytek nedokonci. Dobru znacku dostala velmi zla spolocnost.
Crysis 1 - pecka, nova hra dobre nieco.
Crysis 2 - tiez sa celkom dala
Crysis 3 - ??? vylepsena grafika nic viac ? Odpad.
Ryse: Son of Rome - radsej ziaden komentar
Warface - jeden velky joke -
a asexuál
-
hehe, prosel jsem 2 nadnarodni korporaty a nikdy teboou uvedenych aktivit zadny manager nedelal a i to vyhazovani zamestnacu nakonec hodi na HR, aby meli ciste ruce
pracuji 10let a zatim jsem narazil na jednoho Managera, jinak ostatni si nato jen hrali a jmenovala se tak jejich pozice, ale to bylo tak vse -
To je sice pravda, ale tímhle tempem nebudou mít manažeři koho úkolovat. Každý chce být manažer a makat se nechce nikomu :D
-
treba project leader?
-
tak jsou manageri a manageri ;)
-
Nikdo nemá rád managery a "kravaťáky", ale na druhou stranu každej nadává na indie hry.
Ach jo, potom ať se nikdo nediví, že jsem asociál a sociopat. -
Já ti nevím ale bez manažerů zaručeně žádná hra nebude. Kdo bude spravovat plánování a rozvržení práce? Kdo bude uzavírat obchodní dohody s vydavateli, distributory a překladateli? Kdo bude řídit každodenní chod podniku od zásobování novým vybavením po nabírání a vyhazování zaměstnanců?
Podnik bez manažera je jak počítač bez operačního systému -
tyhle komunisticke kecy jsou fakt super.. jasne potrebujem jenom delniky, oni vi nejlip jak vsechno udelat, zorganizovat a prodat..
-
Hned se o 90% snížil rozpočet. *1*
-
hm manageri odesli ? to by z toho nakonec mohla byt i dobra hra