Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Presne ako som povedal, tu hru nikdy trapny Crytek nedokonci. Dobru znacku dostala velmi zla spolocnost.

Crysis 1 - pecka, nova hra dobre nieco.
    Crysis 2 - tiez sa celkom dala
    Crysis 3 - ??? vylepsena grafika nic viac ? Odpad.

Ryse: Son of Rome - radsej ziaden komentar
    Warface - jeden velky joke
  • Krescz
    a asexuál
  • hehe, prosel jsem 2 nadnarodni korporaty a nikdy teboou uvedenych aktivit zadny manager nedelal a i to vyhazovani zamestnacu nakonec hodi na HR, aby meli ciste ruce

pracuji 10let a zatim jsem narazil na jednoho Managera, jinak ostatni si nato jen hrali a jmenovala se tak jejich pozice, ale to bylo tak vse
  • Inquisitor
    To je sice pravda, ale tímhle tempem nebudou mít manažeři koho úkolovat. Každý chce být manažer a makat se nechce nikomu :D
  • treba project leader?
  • tak jsou manageri a manageri ;)
  • Nikdo nemá rád managery a "kravaťáky", ale na druhou stranu každej nadává na indie hry.
    Ach jo, potom ať se nikdo nediví, že jsem asociál a sociopat.
  • Já ti nevím ale bez manažerů zaručeně žádná hra nebude. Kdo bude spravovat plánování a rozvržení práce? Kdo bude uzavírat obchodní dohody s vydavateli, distributory a překladateli? Kdo bude řídit každodenní chod podniku od zásobování novým vybavením po nabírání a vyhazování zaměstnanců?

Podnik bez manažera je jak počítač bez operačního systému
  • tyhle komunisticke kecy jsou fakt super.. jasne potrebujem jenom delniky, oni vi nejlip jak vsechno udelat, zorganizovat a prodat..
  • Hned se o 90% snížil rozpočet. *1*
  • hm manageri odesli ? to by z toho nakonec mohla byt i dobra hra

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit