Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dark Souls 3
  • Že si ty vystačíš s "ugh ugh" a klínovým písmem ještě neznamená, že je nutno prznit rodnej jazyk. Ty jseš zářnej příklad, píšeš jak prase, sorry.
  • V praci ss docela nudim tak at se aspon trochu zabavim...vyvrat mi to :-D
  • ;-)
  • ten byl dobrej
  • Uncharted 4, Ratchet and Clank...dobre hry vychazeji porad, jen to chce mit spravnou platformu :-D
  • Jak těžké může být udělat hru, která by byla aspoň ''dobrá'' ? ... optimalizace a single player hra ? jak těžké to může být ? ve hře děláte jenom JEDNU věc střílíte NPC a i to zkazí ? vyházet je a nezaměstnat, od nového roku nevyšlo nic co by stálo za řeč... Owerwatch ? to beru jako free to play, Doom ? to co dělá tu hru dobrou uvidíte na první mapě, nechápu jak každý vyšiluje s těch animací zabití, po prvé super ale po milionté ? a vele očekávaný Mirror edge který bude i zadarmo drahý... a Sci-fi Mafia 3 kde bude černoch střílet italskou mafii, všechno dobré co mělo vyjít letos je odložené, takže nazdar, 2016 bude rok DLCček, ke hrám co vyšli v loni, protože béčkové hry za plnou cenu kupovat nebudu a stahovat nejdou (denuvo) takže jestli si myslí nějaký vývojář (ti je silný slovo pro dnešní lajdáky) že koupím Homefront jenom proto že nejde stáhnout hahaha...
  • Na hru jsem se moc těšil a ted už vím, že si ji nezahraji. Za ty peníze mi to nestojí, ale autorů je mi skoro líto a je pěkné, že jsi jsou aspon vědomi toho, že nedostáli svých slibů. Už jsem viděl hodně braků, na kterých chtěli autoři vytřískat peníze s vědomím, že ta hra nemá cenu ani poloviny,
  • Lhari, kazdy vi, ze na PC vse funguje vzdy bez problemu.
  • Krescz
    hele ještě se nestalo, že by nevyšla moje věštba *15* (škoda)....už od začátku bylo jasné, že to dopadne takto *7* ....nesplněné sliby, nic z traileru není ve hře, naskriptovaný gameplay, znáte to
  • Kozy
    A jsou tam teda ti norci?
  • PArdon jsem to ale pako.Sori Danieli
  • Jack1947
    A jeje tady někdo moc četl až z toho trochu mu unikla pointa -
  • Jack1947
    Nemáš vůbec zač *5*
  • zx_spektrum
    A to sis ještě nevšiml, že autor recenze píše o omluvě autoru "na samém závěru hry", načež napíše "Když už se autoři musí omlouvat za své dílo předem".
  • Jack1947
    Že by to bylo touu ATI , nebo zelení mají taky problémy ?? *7*
  • Jack1947
    Mají totiž ehm dlouhé pohlavní orgány a těch se bojí hodně lidí bohužel, herní studia nevyjímaje *7*
  • jamar28
    V Medal of Honor stačilo, že v multiplayeru šlo hrát za arabského teroristu a už bylo zle, že je to výcviková pomůcka pro teroristy atp. Myslím, že to nakonec nějak změnili. Osobně nechápu, proč se herní společnosti bojí různých femi/politicky korektních attention whores, když to tak či tak není jejich cílovka.
  • Tentokomentář mi připomíná feministky s jejich "ve hrách je moc mužů měli by jsme hrát za ženu".
    Napíšu ti co píši i jim, když takvou hru chceš tak si ji udělej...
  • "Nenaplil" se správně píše "nenaplnil".
    "Tématika" se správně píše "tematika".
    "Nezpraví" se správně píše "nespraví".
    A to jsem jen přečetl perex a projel zbytek článku bez čtení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit