Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vcera bylo pozde :).
  • GlaDOS
    Všichni lžou a kradou. A unášejí děti.
  • Complex je právě dobrý v tom, že je tam toho hodně :-)
  • REARM, jsem je zajímavý v době kdy jsem hrál myslím, ještě nevyšel, ale mně spíš než komplex mod bafil http://www.moddb.com/mods/tactical-fleet-simulator, ale byla tam chyba a nesla dohrát kampaň, ale co teď čtu kampaň plně funkční jupí :D
  • Ak niekto dostane chut si dat znova H2, doporucujem s http://www.moddb.com/mods/rearm modom, dobre to sedi do kampane, pridavaju tam modulovatelne zbrane na krizniky a nove lode, ktore zapadaju do dizajnu a su aj funkcne. Klasicky zazitok obohateny o nove herne prvky a vizualne to je tiez gut. Aj to pridava vacsiu obtiaznost.

    Complex mi moc nesedi je az moc preplacany.
  • Mně je zase líto Darksiderů, oba díly byly super :´(
  • Kr.Pa
    Mohl by gear box hodit obe hry aspon na GoG, mohli by se aspon takhle zalibit komunite
  • Fight to the End for Higara!
  • Uau to je výborné, jen je smutné že to možná přesně takto dopadne :/
  • VŠICHNI lžou. Urazit? Fakt seš citlivka. *15*
  • Hm, to by mě zajímalo, co se stalo s licencí Haegemonie.
  • In the first time, the great Relic Hyperspace Core was found. With it, came the gift of 3D sci-fi space RTS and new RTS standards were established. Uniting the gamers in peace.
    4000 year passed before Homeworld franchise was discovered on THQ planet. Pain and bloodshed float in its awake.
    This is the story of the End Time. We know this, because the Gearbox Hyperspace Core has been found. Under the dark influence of this core, managers risen new leader, Casual Gaming warrior-lord named Console, he calls himself the free2play, the future of gaming. Many games have already fallen under his shadow, and his eyes are set upon Homeworld. Deep inside the Great Derelict at Gearbox Software, construction of new Homeworld is under way – Homeworld 3. Once more, the PC gamers face the coming darkness............................This is fleet command, stand by for Gearbox Hyperspace Core transfer.............
    http://youtu.be/PoteWqmIOZ8
  • walltar
    Všichni nelžou ... a pokud se mě snažíš urazit, tak bys na tom měl zapracovat, takle se ti to nepovede.
  • *15* *15* Kteří tvůrci her teda vlastně ještě furt mají šanci vydávat a prodávat hry? *15* Lžou všichni, zaprsklá citlivko. *15*
  • To mi povidej, tedka parim Darksiders II kazdy den nekolik hodin. Podarilo se mi poridit to za 250 Kc :P a lepsi rubacku jsem v zivote nehral :). Puzzle jsou celkem zajimave, i kdyz opravdu nijak zavratne tezke :). Takze 3 bych s chuti uvital :)...Skoda no, mohl se do toho pustit Crytek, ktery nabral vyvojare z Vigilu. Treba jednou... :)
  • Ono Brothers in arms je slušnou záležitostí, jen po čase člověk přichází k tomu, že stejně tak bohužel záležitostí nedotaženou, jak se jinak slibovalo. Platí za jednu z nejlepších válečných her, alespoň bych si dovolil ji tak řadit, ale mohla být mnohem lepší, promyšlenější a s řadou věcí mimo. Gearbox není takový patláma-patláma studiem, který by přímo neuměl, ale docela je u něj typická přetvářka a propagandistická síla nad jejich umem a nadšením při vývoji, což tak nějak podtrhují již jejich tradiční dema ukazující pouze souhrn nápadů za pokyvování štábu odborníků z nejrůznějších oblastí, přičemž celýmu uskupení šéfuje věčně optimistický a ke všemu herně a filmově naladěný Pitchford. Ty ukázky mají primární účel zaujmout, což se podaří, ale bohužel kromě jádra se pak dost málo toho zajímavého dostane do finální hry, přestože to nejsou v závěru vyloženě žumpy. Nicméně se tak stalo u všech dílů BiA, včetně toho, že se Gearbox nebojil dlouho obhajovat speciálně udělaný "gameplay" trailer, který však nikdy neměl hratelný build, a stalo se tak u Vetřelců. Tohle je věc, která prostě nebuduje ke Geaboxu důvěru, jejich hry nemusí nemusí být špatný, ale těžko se zbavují feelingu nedodělanosti, přecenění vlastních sil a snah přizpůsobit se všem a vydělat a nebát se zabít to, co hráči měly rádi na předchozích titulech, ostatně stačí vzpomenout oznámení dnes již jménem zrušeného Brothers in arms Furious 4. Zkrátka, občas se tam pod Randym chovají všichni jako voli a jejich snaha křísit staré značky a přetvýřet je k obrazu svému, přičemž výsledky poslední dobou ukazují, že nejsou zrovna k oslavám hodnými, a to asi nemá cenu zmiňovat jejich management celkového výtvoru dané hry, kdy ani človkě neví, kdo že se to vlastně angažuje, ale hlavně že je na krabici Gearbox software. To jsou věci, který nějak člověka nemotivují si myslet, že zrovna s dalším díle HW, jednak jiným žánrem a jednak u studia specializujícího se především na fpsky, má dopadnout nějak bombasticky nebo držet palce, ať se tak stane - u Randy & spol. to není zrovna jistý, bohužel...
  • rancor1223
    Té Red Faction je mí líto, tu jsem měl fakt rád . Dokonce i ten 4. díl nebyl tak špatný (i když výrazně hroší než předchůdci). SupComu by mi bylo skoro líto, ale po tom co THQ udělali s druhým dílem (nevěřím, že to byl celé záměr GPG) a vzhledem k tomu, že už se vyvíjí Planetary Annihilation, je mi to jedno.
  • walltar
    Já bych řekl, že u hráčů už si to podělali ... nevidím důvod dávat někomu, kdo lže svým zákazníkům druhou šanci. Já jim za sebe přeju ať zkrachují.

    Se z toho lhaní stává větší a větší praxe. A nevidím důvod, aby to ještě hráči podporovali ... Osobně mám gearbox už na blacklistu a odemě neuvidí ani haléř..
  • walltar
    .....
  • x_ander
    No zkušenosti s RTS nemají, to je fakt. Proto jsem zvědavý, jak se s tím poperou. Pravda je, že jeden průšvih akceptovat jde, ale druhý (krom toho u tak oblíbené značky, jako je Homeworld) už jim neodpustí nikdo. Tak snad si to uvědomujou.

    A BiA možná ještě někdy zkusím, jen kdyby toho času bylo víc.. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit