Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to istý kup! Hrám demátko, a čakám na výplatu. Je to nádherný remaster, padne Vám z toho sánka.
  • romando
    Je pravda, že v poslednej dobe je to tu samá 8/10, ale chápem náhodu a to, že tie hry si svoju známku jednoducho zaslúžia. Teda až na The Order, ale to je tiež vec názoru
    • a ty jsi Order hrál, když vynechám najézd pc-trotlů a xbox trotlů první den, kdy padali 0 jak na páse, tak skoro 1200 pozitivních hodnocení na MT mluví za vše.
      • del0
        "1200 pozitivních hodnocení na MT mluví za vše"

1200 pozitivních komentářů mluví za vše, ale ostatní kritika a ani 5/10-7/10 recenze v médiích po celém světě se nepočítají, protože to je přece automaticky hate od PC hráčů, kteří vám tento paskvil tak závidí. No a když náhodou někdo vytáhne dobré hodnocení PC hry, tak přece metacritic o ničem nevypovídá. *15*

Klasický double standard vygumovaný gonzolák.
      • Zly film a este horsia hra. Hodnotenie sony defense force na MT mame brat vazne?:-D
      • od kdy je potreba film hrat, abys ho mohl ohodnotit? a i jako film je to Cckova produkce
        • zavři tlamu mindráčku
  • juua
  • Takže i rozbíjení lodí o asteroidy? Jasnej "must have"
    • zas tak moc nejásej, pokud mě paměť neklame, tak o tom byla jen jedna mise, kde ty jsi byl cílem asteroidů, a jinej nepřítel tam nebyl, a jinak zrovna tahle funkce využítá vůbec nebyla (nalákad nepřítele do asterouidů a nechat je, aby mu zničili lodě nešlo, nebo si to nepamatuji)
      Ale tahle hra má tolik jiných plusů, že je ta mise jen třešnička na dortu a pokud na ní člověk není připraven tak velice frustrující třešnička :-)
      • Nevím, jak to bylo ve starších dílech, neb už na to moc nepamatuju. Od doby co sem je naposledy hrál, sem už i zešedivěl, ale připadne mi jako věc, co by měla být označena za PLUS, a né kritizovat to, že se stíhačka po kolizi s asteroidem tak nějak rozpadne na prach :) Ono to dává i logiku, že?
        • Ghost47
          Mínus je, že stíhačky se v remasterovaném HW1 nechovají úplně dobře, předělávka na vylepšený engine HW2 nepřinesla jen výhody. V původní verzi by to do asteroidu nenapálila, ale uhnula by.
          Že v případě, když už narazí, tu srážku nepřežije, je samozřejmě správně *4*
        • je to plus, ale zároveň je mínus to, že toho nešlo využít i proti protivníkovy v jiných misích. A rozhodně bych si vychutnal, kdyby šlo nalákat skupinu fregat do Asteroidového pole a pak se koukat, jak po nárazu hezkdy explodují. Tak jak si to pamatuji, tak to bylo, že moje loď se objevila u pásu asteroidů, kterým musela proletět, a já jí musel ochránit než mi jí asteroidy rozmlátí na prach. Ale po téhle misi to vypadalo, jako by autoři na tuhle funkci asteroidů úplně zapomněli a to je ta škoda o které mluvím.
  • Nevíte prosim jak mam nastavit aby se mi nezobrazovaly ty trajektorie , ty červene čáry od jednotek kdyz na nekoho utocite, prijde mi to obtezujici a nevzhledny, mam dojem ze v puvodnim se to dalo vypnout.
  • Nemůžeme, protože by to nebyla pravda :) Mně tam zničili snad jednu fregatu, která se taky jaksi nestihla vyhnout. Ale zbytek byl normálka bezpečně v Mothersip.
    • Aj sry, jednalo se o reakci na Drasťa

Mi nemuzete proste napsat "ja tam ztratil vetsinu lodi, pec na to a hraj dal" :(
  • Dost jsem se na Homeworld těšil, ale jak už to bývá, tak se mu hned po vydání pár věcí nevyhlo, a za jednu z nich by autoři opravdu zasloužili vyčinit, a tou je to, že jsem hru nemohl vůbec rozjet na grafické kartě ATI (Na čem to proboha testovali, když tenhle problém přehlédly). Naštěstí reinstal ovladačů to spravil, ikdyž jsem instaloval tu samou verzi ovladačů, co jsem v počítači už údajně měl.
    Jinak za mě bych remake ohodnotil jako velice povedený, ikdyž pár věcí ze starého homeworldu mi tam chybý (volba mateřské lodi a barev hned na začátku kampaně).
    Taky bych se chtěl zeptat, protože si to nepamatuji přesně, ale mám takový pocit, že v té staré verzi šlo s mateřskou lodí pohybovat, ale v remastered edici jsem v 6. misi, a zatím tu možnost nemám, tak by mě zajímalo, jestli se odemyká až časem, nebo jestli jen nebyla přenesena.
  • hra me minula vesmirnym obloukem, kdyz koukam na lets play absolutne me to nechava chladnym, proc bch to mel hrt oc jde ? *7*
    • Tak to bys měl napravit, protože tuhle hru si budeš opravdu pamatovat. Ať už v dobrém, nebo jako naprostou šílenost, ale neznám člověka kterej má rád RTS a na Homeworld nevzpomíná v jendom, nebo druhém.
      Jako hlavní bod proč tuhle hru zkusit je 3D. Dodnes jsem se nesetkal se strategií, kde hrají roly všechny tři rozměry. Většinou jde o šidítko ve smyslu když jsi na kopci, tak dostřelíš dál, případně, když útočíš ze zadu, tak dáváš větší dmg. Tady už jen základní dohled není kruh, ale koule a podle toho se musí upravit srategie (nepřítel může tvé průzkumníky nadletět a dostat se až za obranou linii). Jsou velké rozdíly v pancéřování lodí podle toho odkud útočíš, a klidně se ti může povést i taktika, že zespoda zaútočíš jednou lodí, která donutí nepřátelský carier se na ní natočíit, a pak ze předu zaútočíš se zbytkem flotily, ale ta díky natočení carieru bude ve skutečnosti útočit na mnohem méňě obrněný vršek carieru. A podobných vychytávek je Homeworld plný.
      • XXDarthVaderXX
        Já mám RTS rád, zaznamenal jsem předtím i recenzi někde ve Score, ale hra mě minula. Vesmírné RTS mě moc nikdy nelákaly, ale kouká se na to pěkně, když se to začne hýbat a snad radši bych to nechal hrát někoho za sebe :-)

Ale kdyby tam byla Hvězda smrti *14*
        • Nejsem si úplně jistý ale nejspíše nějaký Star Wars mod pro ty staré verze vznikal.
          A jak jsem psal už dříve. Každý stratég, nebo alespoň opravdový fanda RTS by na dotaz ohledně Homeworld mělo odpovědět "Hrál jsem a ...", protože tohle je hra, po které nezůstane nemastný, neslaný dojem, ale buď silné znechucení, nebo opravdové okouzlení. U mě to bylo tak, že jsem byl hrou nejprve znechucen, protože jsem jí vůbec nerozuměl a nezvládal její ovládání, ale po té co jsem se k ní s odstupem času vrátil, překonal jazykovou bariéru (sehnal si češtinu) a trochu dospěl (poprvé jsem se s ní setkal v 12 letech, po druhé o pár let později), tak jsem byl tou hrou okouzlen. *14*
          • XXDarthVaderXX
            I když jsem stratég, tak vesmírné RTS prostě nejsou můj šálek kávy. Vím, že jsem hrál takovou, vesmírnou strategii...hromada tabulek a bylo to na svojí dobu prostě hnusný. Na první pohled ošklivá hra, ale hodně komplexní až z toho šla hlava kolem. Na název si nevzpomenu ani kdybych chtěl, kdyby někdo jo, tak ať mi řekne.
  • Koukám tak i sem dorazila "cenzura" a určitá vlákna se mažou. Tak do kud to budou vlákna obsahující pouze urážky a netýkající se tématu, tak mi to zas až tak moc nevadí.
    A pro toho, komu to vlákno smazali, tak moudro co jeden takový "fotr" má od svého otce. "Neopovrhuj minulostí, protože bez ní by ti tvoji panďuláci nebyli" A teď s odstupem času mu musím dát za pravdu.
  • ja osobne som spokony, hry maju par much, ale odpustam, v recenzii mohlo byt este spomenute kradnutie nepriatelskych jednotiek, to bolo klucove pre povodny HW1, ale tu je nechutne zjednodusene a teda po ukradnuti par jednotiek sa hra meni na very easy a este finalna misia HW2 neviem preco vystrihli tu epicku hudbu z povodneho HW2 pri nastupe planet destroyerov
    • Nevim asi mě klame paměť, ale kradení jednotek v homeworld 1 mi příjde stejné, jako bylo, ale jsem zatím jen u salvage corvet, takžečasem možná změním názor.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit