Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Carnage666

To si pamatuju že to byl neskutečný fail, že i vývojáři museli zrušit prodej na Steamu než to bude opravený 😀 já si nestěžuju koupil jsem to o něco později s všemi DLC za úplnej mrsk původní ceny když už to bylo opravený ale jinak ostuda je to všude...

• Jo,nebo ten:)

• Carnage666

Batman Arkham Knight

• četl jsem,neuvěřitelný. V dnešní době vydat na PC takový port je sprostota, před deseti lety byly takovýhle prasácký porty běžný ale dnes je to rarita.Připomíná ,mi to Assassina3.

• irminsul

Ehm,tak jinak,na nejmenovaném herním webu psali že horizon je pouze beta port.Nebo to je taky špatně?

• Dal bych 8/10. Nemyslím si, že je Horizon stejně dobrý jako ve své době Mass Effect. 

Modely tváří jsou krásné, zbytek grafiky už je lepší průměr. Navíc mimika hlavní hrdinky se stále točí okolo výrazu: "za pět minut se rozbrečím". 

Celkově mě to zatím moc nechytlo - hratelností. 

• irminsul

Tak hra jako taková je výborná o tom žádná,originální a graficky povedená,i když AC:O je na ultra rozhodně hezčí,ale to je relativní,každý má jiný preference.U Horizon je to spíš krásnou stylizací.Nicméně optimalizace je fakt mizerná,sice Guerrilla slíbila opravy ale pochybuju.Opraví zamrzání,pády atd ale plynulost hry těžko,stejně jako u RDR2.Chyby opravili všechny,ale hra je stejně náročná jako v době launche.Tady to bude hádám stejný ale rád bych se pletl.

• Coffin.Corner

Já to dostal k R7 3800X ale myslím že to dávali k celé třetí generaci Ryzenů.

• Jack1947

Až mě překvapila optimilizace ! Ta hra je fakt nádherná a to je co říct protože dost šlape na paty a někde i překonává Assassins Creed Odyssey !

Jinak, je to zábava i na hard... jedu hlavně příběh( na klávesnici práce s lukem lahoda) takže nahráno v kuse skoro kolem deseti hodin ( pomalu budu v půlce) některé věci se tam dělat nemůžou( dokud nedojdete s levelem dále) a už mám odkrytou mapu skoro celou. Na každém kroku fotím. Tu krásu😛😎 To se povedlo i když po pár desítkách hofdin to asi může trochu nudit.

• Jack1947

65+ fps)

• irminsul

To co tam vyvádí CPU,obzlášt ve vesnicích(město nevím,tak daleko jsem se ještě nedostal)je šílený,výtížení skáče z 0 na padesát apod a občas i moje i9 9900K nestíhá.Nechtěl bych to hrát na doporučený sestavě,to musí být neskutečná slideshow.  Překvapuje mě  že zrovna sony vydalo hru v takovým stavu,nepochopitelný zvlášt jak to krásně běhá na "slaboučkým" PS4 oproti PC..

• irminsul

ehm.co to je luxusně?

• irminsul

Ta hra je mizerně optimalizovaná,to je prostě fakt,stačí si vyndat hlavu z pr*ele a mrknout třeba na DFoundry.U mě na i9 9900K a rtx2080Ti mam ultra a 70-80fps v 1440p,takže jo mě to běží dobře(i když jsem zvyklý na 4K) ale to že to dobře běhá na nejvýkonějším HW není argument.. 

• TheSuffering

Ale tak přiznejme si zase, že repetitivnost tam je, vždyť každý vedlejší quest začíná prozkoumáváním místa činu, následuje sledování stop nějaké osoby, poté rozuzlení a konec. Tady si ale všechny hry s otevřeným světem nemají co vyčítat. Hlavní příběh, řekl bych takový mix Falloutu a Terminátora, je celkem dobrý. Jen zobrazení emocí jednotlivých postav trochu pokulhává. A co je škoda, přál bych si, aby lezení bylo více ve stylu AC. Ale jinak jsem spokojen. Jsem už asi jen casual a konzumní hráč. 😉

• Johnny

nevim k cemu to davali, mam R5 3600 a k tomu RX5700 a nepadá..

• Johnny

R5 3600, RX5700 16Gb RAM. Na Ultra 2560x1080 šlape naprosto luxusně. mam nahrano asi zatim jen 5 hodin, ale fakt mě to baví!

• Coffin.Corner

Mě to teda padá jak listí na podzim. Sranda by byla kdyby se ukázalo že je to kvůli procesoru, ke kterému tu hru AMD rozdávalo... 😀

• Taronyu

Mne to tak isto ide úplne bez problémov 70 fps. Ale asi podcenili tie minimálne požiadavky, alebo to fakt zle optimalizovali.

• TheSuffering

Tohle je zase výkvět tady, já se ani nedivím, že pro PC nikdo nechce dělat hry. Na 9700k a 1080Ti bez problémů high/ultra na 1440p (55-60 fps), to jsem mimochodem ani nestahoval poslední ovladače od Nvidie. Žádný pád, bug atd. A na Steamu to stejné, všechny ty děti, co přes léto dřely na brigádě, aby si mohli koupit "potato" PC a teď brečí, že to nejede a chtějí refund...😂😂

A deme*ti, kteří věděli, jaká ta hra je, přesto si to koupili a teď si stěžují, tak to je taky kvalita.

• Darrick

Tak jsem si hru koupil, první spuštění hry, WOW jak nádherná je hra, pak jsem zjistil že je to ingame video a grafika horší než v minecraft, Obličej byl nějaký nevzhledný trojúhelník, textůry chyběly, po restartu najeli základní textůry, hra se dala hrát ale vše vypadalo vybledlé jako nějaká alfa verze. Když jsem hrál s nastavením hry tak lepší textůry naskakovali ale chtělo to čas a při pohybu padali. Další třetí spoštění hry vše nastavené na Ultra Full HD hra vypadá dobře, ale když běžím po mostě tak textůry vypadají hezky ale když se zastavím je to nějaká rozmázlá textůra čehosi. Kameny vypadají občas nějak divně jako kdyby chyběla další vrstva textůr. Osobně kameny a skály vypadají mnohem líp v AC Odysey. Snad přidají opravy, protože ty textůry dělají hodně, člověk se nemůže ponořit do hry když mu z ničeho nic vypadne textůra a nebo problikává mezi kvalitní a nízkou a bije to do očí.

Co se týče ovládání klávesnice a myš tak si nestěžuji, určitě to chce přemapovat tlačítka aby byla hra poholdnější. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit