Horizon Zero Dawn Complete Edition – recenze PC verze
-
Spatná hra, tesil jsem se na ní, ale je spatna.
-
Graficky vás Horizon na zadek už neposadí je to stará hra :.......
adam asi neměl brýle protože i na ps4pro ve 4k to posadí na zadek zkušeného grafika
graficky je to stejná možna i lepší podívaná než death stranding ( stejný engine)
Decima engine na PC je takovej master piece že graficky se tomu nevyrovná žadná hra na trhu . Nevim z jakých prstů adam cucal či zkoušel ae ani death stranding s dlls 2 nemá textury na urovni horizontu , i na ps4 pro hra vypada lepé než lou2 / tsushima a to ve 4k , proč pak to asi ma 100gb když core verze je 40gb je to těma překombenejma texturama které dokaže jen Decima rozběhat hardwarové nároky tomu jen odpovídají , a že highest end pc sotva dá 60fps ve 4k to jen potvrzuje
Tadle hra už od ps vydaní byla limitovaná ps hardwarem tědka je tu v plný kráse a jestly něco na horizontu tak ty textury !!!
Decima bude i v dalším horizontu na PS5 !
Ovladaní na pc mnohem lepší než ps nevim kdo psal že páčky sou lepší ale asi neví že horizon je z 90 % luk a šíp . Hlavně je možný kompletní remaping
-
-
Dovolil bych si reagovat (a tim nerozporuju, ze Horizon proste i po tech letech je hezka hra):
- to, jestli nekoho hra na zadek posadi nebo neposadi je ciste subjektivni vjem. Adama proste neposadila a abych byl uprimny, ani me zrovna nekaci v nemem uzasu.
- o texturach Adam nepsal vubec nic. Vyse hardwarovych naroku nevypovida (jen) o vizualnich kvalitach hry, ale i o optimalizaci. Aneb i veskrze osklive hry muzou bezet strasne.
- jestli bude Decima na PS5 nebo ne je naprosto irelevantni
-
-
Tak jsem si hru koupil, první spuštění hry, WOW jak nádherná je hra, pak jsem zjistil že je to ingame video a grafika horší než v minecraft, Obličej byl nějaký nevzhledný trojúhelník, textůry chyběly, po restartu najeli základní textůry, hra se dala hrát ale vše vypadalo vybledlé jako nějaká alfa verze. Když jsem hrál s nastavením hry tak lepší textůry naskakovali ale chtělo to čas a při pohybu padali. Další třetí spoštění hry vše nastavené na Ultra Full HD hra vypadá dobře, ale když běžím po mostě tak textůry vypadají hezky ale když se zastavím je to nějaká rozmázlá textůra čehosi. Kameny vypadají občas nějak divně jako kdyby chyběla další vrstva textůr. Osobně kameny a skály vypadají mnohem líp v AC Odysey. Snad přidají opravy, protože ty textůry dělají hodně, člověk se nemůže ponořit do hry když mu z ničeho nic vypadne textůra a nebo problikává mezi kvalitní a nízkou a bije to do očí.
Co se týče ovládání klávesnice a myš tak si nestěžuji, určitě to chce přemapovat tlačítka aby byla hra poholdnější.
-
Tohle je zase výkvět tady, já se ani nedivím, že pro PC nikdo nechce dělat hry. Na 9700k a 1080Ti bez problémů high/ultra na 1440p (55-60 fps), to jsem mimochodem ani nestahoval poslední ovladače od Nvidie. Žádný pád, bug atd. A na Steamu to stejné, všechny ty děti, co přes léto dřely na brigádě, aby si mohli koupit "potato" PC a teď brečí, že to nejede a chtějí refund...😂😂
A deme*ti, kteří věděli, jaká ta hra je, přesto si to koupili a teď si stěžují, tak to je taky kvalita.
-
-
Ta hra je mizerně optimalizovaná,to je prostě fakt,stačí si vyndat hlavu z pr*ele a mrknout třeba na DFoundry.U mě na i9 9900K a rtx2080Ti mam ultra a 70-80fps v 1440p,takže jo mě to běží dobře(i když jsem zvyklý na 4K) ale to že to dobře běhá na nejvýkonějším HW není argument..
-
Mě to teda padá jak listí na podzim. Sranda by byla kdyby se ukázalo že je to kvůli procesoru, ke kterému tu hru AMD rozdávalo... 😀
-
-
To co tam vyvádí CPU,obzlášt ve vesnicích(město nevím,tak daleko jsem se ještě nedostal)je šílený,výtížení skáče z 0 na padesát apod a občas i moje i9 9900K nestíhá.Nechtěl bych to hrát na doporučený sestavě,to musí být neskutečná slideshow. Překvapuje mě že zrovna sony vydalo hru v takovým stavu,nepochopitelný zvlášt jak to krásně běhá na "slaboučkým" PS4 oproti PC..
-
nevim k cemu to davali, mam R5 3600 a k tomu RX5700 a nepadá..
-
-
Já to dostal k R7 3800X ale myslím že to dávali k celé třetí generaci Ryzenů.
-
-
-
Mne to tak isto ide úplne bez problémov 70 fps. Ale asi podcenili tie minimálne požiadavky, alebo to fakt zle optimalizovali.
-
-
bude delat Jirka rozbor nastaveni apod.. ? :)
-
R5 3600, RX5700 16Gb RAM. Na Ultra 2560x1080 šlape naprosto luxusně. mam nahrano asi zatim jen 5 hodin, ale fakt mě to baví!
-
-
ehm.co to je luxusně?
-
-
65+ fps)
-
-
no okolo tech 65fps se to motá. Nemam hru momentálně hru na SSD (došlo místo), takže nějaky občasny stuttering se objeví, ale nic co by stálo za řeč, hru hraju na gamepadu, takže mě to nejak extra netrapi
-
-
-