Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Od kdy se úspěch neměří v počtu celkově prodaných kopií, ale jen v počtu fyzických? Tahle logika docela smrdí...
  • http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=witcher+3
  • cool story
  • Breč dál, Witcher 3 dal jen na PC kolem deseti mega, k tomu dalších deset na konzolích. Ale bavíme se o kvalitě, Horizon má questy, dialogy a postavy jak od šestiletýho děcka z hipstr školy kde jsi včera měl rodinnou výchovu.
  • oproti Otazníkovi 3 tahle hra nabízí i skutečný gameplay.
  • jj když se do toho započítaji digitálky tak určitě, ale v plackách je už úspěšnější Horizon, jak píši hore. Horizon bych pochválil, že dokaže řešit questy právě i jinak než dojdi tam, najdi stopu, sleduj stopu, sleduj smrad, zabij. Otazník je v tom fakt úplně dementní a uráží lidskou inteligenci.
  • Jsem rad, ze dnesni hraci stale dokazi ocenit kvalitni hry a tesim se na dvojku, trojku a tak dale...
  • Z videí mě to vůbec nepřevědčilo....Přijde mi to jako jeden velký skrypt v neživém ale hraném světě.
  • Sleduj červenou stopu 3 prodal skoro 5 milionů fyzických kopií na PS4 a na steamu taky. Pak tu je ještě gog (fyzická kopie na pc), xbox a digitální kopie na PS4. Řekl bych, že to prodalo víc než nová IP
  • nasere co, že nová IP má více prodaných fyzických kopíí než Otazník 3 na všech třech platformách?
  • Smutné že zrovna taková průměrnost je tak úspěšná. Holt hype a grafika dělají hodně. Snad se Guerille podaří na druhý pokus udělat něco aspoň z poloviny tak dobré jako Zaklínač či Kingdom Come, mají co dohánět.
  • Zaslouženě, to je hra roku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit