Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doporučuju na YT Markiplier, ten zkouší horrorový hry co mu lidi doporučej, některý jsou dobrý, některý ne ale má tam toho fakt hodně a navíc to dělá fakt zábavně ;-) :D
  • To bych snad hororem ani nenazíval, byl to hroznej masakr, ale horor? To ne. A jak tu píše kolega, Penumbru bych také rozhodně doporučil.
  • GlaDOS
    Jak už tu byl zmíněno, tak ještě Among the Sleep a The Evil Within. K tomu dál přihazuji Montague’s Mount, INFRA, Asylum, DreadOut a The Forest. Jsem si jistý, že jsem na Steamu viděl pár dalších hororů, ale už si nepamatuji jména.
  • God-of-War
    Jj, Cold Fear byl hodne dobrej:).
  • Zkus trilogii Penumbra (od tvůrců Amnésie) nebo třeba Condemned: Criminal Origins.
  • Sice starsi, ale porad koukatelny a s paradni atmosferou doporucuju Clive Barker's Undying
  • promitac
    Among the Sleep... spolu s oculus riftom, pribalit pampersky (pre istotu)
  • Rád bych si zahrál nějaký vážně dobrý horor, může někdo prosím doporučit?
    Hrál jsem: Cold Fear, NecroVision, sérii Dead Space, sérii Silent Hill, Amnésii, Call of Cthullu
  • Doprdele, jak jsem mohl zapomenout zmínit Evil Within!
  • ZvacA
    The evil within v příštím roce, ale zatím z něj moc k vidění nebylo kromě krátké pasáže na E3.
  • Amnesia 2, Outlast, Daylight, Routine... ještě nějakej dobře vypadající horor, který se chystá v tomto či příštím roce? Já jen jestli jsem některej nevynechal či nepřehlédl.
  • Vlastní neotřelej nápad už tam je a to sice, že se ti při každý nový hře bude procedurálně generovat prostředí. To jsem ještě nikdy předtím ve hře neviděl.
  • Trošku podobně, akorát s vetřelcema, jsem si naivně představoval původně Aliens: Colonial Marines. Na tohle se těším. Včera jsem si zrovna zapařil remake Resident Evila na GC.
  • God-of-War
    Project Zero hadr?:)..
  • Vypadá to zajímavě. Styl hry ve mě vyvolává vzpomínky na Penumbru. Pokud se autorům podaří přidat vlastní neotřelé nápady, mohla by to být pecka! Držím palce!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit