Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vypada to naprosto uchvatne a to chvalou vetsinou setrim. Trochu mi to pripada jako Outlast v otevrenym svete. Uvidime. Kazdopadne kombinace slusny grafiky, open world hororu a podpory oculusu me velmi navnadila!
  • Jack1947
    Survivalek, tady bych dal prednost bez brylove variante (pokud bude), ve 3D to muze byt ale zajimave. *7*
  • Vypadá to skoro stejně jako Miasmata, tedy až na ty domorodce.
    • XorxoxTalarius
      A ja kde jsem to uz videl :)
  • XorxoxTalarius
    To ztvarneni zabijeni je opravdu neco ... jsem zvedav kolika slabym zaludkum to nesedne :)
    • MrSanta
      Já jsem zvědav, jak to sedne ratingovým organizacím *1*
      • XorxoxTalarius
        No tak v nemecku a australii si tu hru holt nezahraji :D
        • Jasně, že zahrají, jen ne legálně koupenou. *1*
  • oculus rift?proc ne ,ale mam jen jeden život!
  • Mě to spíše přijde jako survival hra než horor, ale ještě jsem to nehrál takže posuzuji pouze z traileru. Graficky to vypadá velice pěkně, a klidně bych to hrál i bez oculusu. A coop by taky nebyl k zahození.
  • jelikož bydlím blízko lesa tak simulátor lesa skutečne nepotrebuji
    • ne ale je jasny ze tahakem tyhle hry je 3d les a ne zombici
      • XorxoxTalarius
        To nejsou zombici ale kanibalove :) Takze "normalni" lidi ...
        • command42
          ta informacia mu iste pomohla :D :D
    • Tobě po lese pobíhají nahatý vidláci a chtějí tě zabít? :D
      • C-BEAM
        možno býva pri cigánskej osade.
      • Veskoslav
        To víš, Joe má svůj svět.
  • Moc strašidelné mi to nepřijde. Že by Robinzon, ale věřím že s Oculus ta dostane naprosto jinou dimenzi atmosféry. Neví někdo jestli se ten Oculus dá někde sehnat?
    • Ronox
      Dá se sehnat devkit a přemýšlel jsem, že bych ho pořídil, ale údajně má vyjít novější a lepší verze s lepším rozlišením na každý oko takže si ještě počkám. Jinak pokud ho chceš "hned" tak mrkni přímo na stránky oculusu a tam to jde objednat.
  • Stranded 2 je lepší :-p
  • Inquisitor
    No nevypadá to jako něco u čeho bych se bál, ale atmosféru by to mohlo mít slušnou. I když možná s oculusem to bude jiná třída.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit