Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co jsem hledal, tak priblizbe osm tisíc, ale cena se může měnit.
  • vyjde hra i na ps3?? :)
  • zdar,hru The Forest mám koupenou momentalně tam mají patch 0.2 dost chyb bylo odstraněno ale stale tam nějake nachazím ale nevadí je to testovací tak stím počítám :) ale jsem rád že jsem hru zakoupil pač nikdy jsem nepocítil takovej strach ve hře a to jsem otrlej :D ale je to fajn doporučuji.Hru jsem si zakoupil na steamu kde mám učet a spoustu dalších her kdo nezná steam stahnout zaregistrovat a pak jen nakupovat zatím zdarec :)
  • nevim kde se to stahuje ale co jsem se dival na videa tak celkemdobry na alfu *11*
  • no zatim sem zjistil ze to taky muze bejt uplne bugly.. tvrdili jak krovaci chodi hlavne v noci nebo kdyz je hrac nasere (treba kdyz jim bude tancovat mezi stanama nebo je zabijet ve spanku v jeskyni) ale na me nabihaj krovaci jen co vylezu z letadla v jakoukoliv denni dobu porad a neustale uz od zacatku takze vrchol myho craftu je ohniste a kousek stanu a pak uz se neubranim *10*
  • Moc čteš mezi řádky, já osobně jsem nebyl sto z článku vyčíst ani to, ani ono.
  • GlaDOS
    Oficiálně cena za klasickou verzi zveřejněna nebyla, ale měla by stát podobně jako developer verze.
  • XorxoxTalarius
    Tak se v noci zatemni v pokoji, nahod sluchatka a zahraj si Amnesii (jednicku) ... a pak mluv
  • Z článku to skoro vypadá že hra bude ke hraní vyžadovat Occulus Rift, přitom se na Greenlightu píše že je tam "podpora". Oo
  • vojta.kostka
    vypadá to skvěle :) snad to bude stát za to.
  • C-BEAM
    bude záležať od toho, či v tom nenájde alebo zase nájde známky rasizmu :)
  • Já spíše vidim to titulky: Vrah který se učil zabijet na Oculus Riftu :D to zas Obama bude utrácet za výzkum miliony
  • Jo, bude fajn dokud někoho neklepne, pak se spustí hysterie k zákazu OR...
  • naposled co jsem se opravdu párkrát lekl tak ve F.E.A.R tý malý zlý holky...jinak celkem ubohý, takovej ten Dead Island nebo jak se to jmenovalo, trapárna, Dead Space to samý, jinak toto vypadá nadějně
  • Ví už se vlastně (nebo spekuluje se alespoň) jaká bude cena Oculus rift kitu pro koncového zákazníka? Protože teď jsou tuším k dispozici pouze ty developer kity, které jsou dražší. Ale jistý si nejsem.
  • Jasně, že zahrají, jen ne legálně koupenou. *1*
  • command42
    ta informacia mu iste pomohla :D :D
  • Takhle to strašidelně až tak moc nevypadá, ale stejně chci hodně dlouhej kabel od OcolusRiftu, protože záchod mám docela daleko od PC :D
  • Vypada to naprosto uchvatne a to chvalou vetsinou setrim. Trochu mi to pripada jako Outlast v otevrenym svete. Uvidime. Kazdopadne kombinace slusny grafiky, open world hororu a podpory oculusu me velmi navnadila!
  • Jack1947
    Survivalek, tady bych dal prednost bez brylove variante (pokud bude), ve 3D to muze byt ale zajimave. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit