Přejít na výpis diskuzí
Horor The Forest pro Oculus Rift vypadá hodně strašidelně
11.11.2013 | Aleš Smutný
48 příspěvků
-
Aha. No, možná jsem se trochu zamotal v těch technickejch věcech :-). Zkrátka mi šlo o to, jestli u toho není pocit, že koukám jen na nějakou plochu (toho jsem se bál), ale jestli je tam opravdu znát ta hloubka obrazu, tak to může být fakt úžasný pocit. Tohle jsem se nikde nedočetl a z videa se to nezjistí tak jsem se zeptal. Díky :-).
-
jestli si někdy pořídím Oculus Rift, tak tahle hra se k němu nepřiblíží ani na sto metrů... mám docela chabou zásobu hnědých bezpečnostních trenek *1*
-
filter nepotrebuješ keďže obraz je premietaný do každého oka zvlášt. 3D efekt vytvára to, že sa na predmety pozeráš každým okom z iného uhla.
-
Jak to s tím Oculus Riftem vlastně je? To promítá na každý oko pomocí LCD softwareově zakřivený obraz tak, aby to vytvořilo dojem trojrozměrného prostředí takže vlastně pořád koukám na ploché LCD jen bez hluchých míst kolem.
A nebo je to jako třeba v kinech. Že je tam navíc mezi okem a displejem filtr, který výsledný obraz ztrojrozměrní. Stejně jako brýle v kině?
Jinak trailer atmosféru opravdu má :-). -
A to si poznal podle čeho, že tam nejde pohybovat nezávisle hlavou?
-
Sakra to je něco pro mě! *1*
-
Pro Oculus a nejde tam pohybovat nezávisle hlavou. Tedy je to jako na K+M :(
Snad to zde půjde, když jinde to jde. To je pak velká výhoda rozhodně to je více přirozené. K čemu je mi věc na hlavně když se hlavo pohybuji a ve hře se pohybuje tělo. -
Aaaaaa.aaaaaa..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!