Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amylee.Anderson
    <(°ˇ(oo)ˇ°)>
    • si Magor :D :D :D
    • chro chro chro vepřátka!
  • ucho
    já chápu, že má GOG rád kde kdo, ale zrovna v tomto případě by bylo fér do takového článku uvést, že ten předprodej se týká snad všech hlavních digitálních distribucí... a to se týká i té 20% slevy.
    tedy koupit lze ode dneška na GOG, Steam, Desura, Gamersgate... (no i Amazon). přestože mám GOG taky rád, toto konkrétní upozornění nemá nic společného s nezávislým psaním...

edit: i když jak tak koukám na ten link na předobjednávku na GOGu, ono to opravdu vypadá jako "zaplacený", tedy zjevně záměr a vlastně skrytá reklama v článku... tak se pak nedivte, když si někdo myslí, že si někdo může zaplatit pozitivní recenzi, protože ten princip je stejný...
  • Jestli to bude stejně kvalitní jako předchůdce, tak svých peněz a nervů nehodlám litovat :D
  • Já mám strach už teď. *8* *12* *1*
  • GlaDOS
    Hned vedle Routine je tohle další horor, na který se hodně těším. Jsem zvědavý, jak Amnesia bude vypadat vizí tvůrců Dear Esther. A to mají prý Frictional Games v záloze ještě jedno překvapení. Trochu doufám, že to bude něco na Oculus Rift.
  • 4. Outlast. 10. Amnesia (druhá nejočekávanější hra roku). 17. GTA V (první). Září zatím dost září.
  • Hrál jsem předchozí amnésii a i přes béčkovou grafiku a level design tahle hra nemá co se atmosféry týče obdoby (snad jen Penumbra od stejných tvůrců se s ní může měřit). Takže pokud se chcete bát, jděte do toho :)
  • Pro ty kdo jeste nevi, mohou mit Amnesia: The Dark Descent (Steam verzi) za $2.55 (coz je +/- 50 Kc) v tydennim HumbleBundle - https://www.humblebundle.com/weekly a pripomenout mohu jeste i dvoutydenni hlavni bundle, kde mate Battlefield 3, The SIms 3 (+2 datadisky), Crysis 2, Dead Space 3, Dead Space, Medal of Honor, Mirror’s Edge a Burnout Paradise a to vse za +/- necelych 100 Kc. Zaroven tim podporite charitu.
    • A ještě je neoficiální info, že k tomu přidají Dead Space 2, Bulletstorm, MoH: Airborne a Red Alert 3: Uprising (což je asi datáč)...ale kdo ví...uvidí se asi ve středu :)
  • XXDarthVaderXX
    Hurá! Hurá! Hurá! *14* *14* *14* *14*
  • No konecnce sa snad dockam(e). V zaplave sraciek typu nove Resident Evil, brane z hladiska milovnika hororu, konecne nieco co bude mat atmosferu a nebude si pozersky obliekat tricko s napisom horror a pritom tomu nebude z usi lietat popcorn a nad hlavou vanut americke vlajky. Cinskej izbe verim pretoze v Dear Esther dokazali ze maju cit pre atmosferu, vkus a vedia prebudit v hracoch pocity. Frictional je Frictional ale obavy nemam. Uz nech je to tu!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit