Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Beztak si stezuji jen ti, co se ridi jen recenzema na tiscali
  • pro down
    Čeho by se měli bát? To přece tebe slušného diskutujícího nemusí vůůůbec zajímat.

pro GlaDOS aka čtyřicetiletýho spocenýho chlapa v tílku co se vydává za ženu
    Dobře že souhlasíš, takoví fandové Valve zřejmě mají tak málo obratlů že by mohli podlízat pod dveřmama.

a wellectěného walltara uzemním trochu intelektuálně a gentlemansky:
    http://www.youtube.com/watch?v=nc_LIR5ExIU
  • Tady vubec nejde o nostalgii nebo sentimentalitu, tady jde o hratelnost trubko
  • Je mi lito lidi, co v sobe nemaji kousek predstavivosti a vsechny hry jim musi vypadat jako mass effect
  • Mato1987
    o tom sa dá pregnatne a hlboko diskutovať, každopádne moh warfighter bol "prúšvih" snáď len u recenzentov, u hráčov zožala hra nemalý úspech.
  • kostejnesmrtelny
    http://www.youtube.com/watch?v=sTmZEd7alHo
  • Ze zvedavosti jsem si zahral a po 10minutach to slo pryc. Nevim,co je ted na tomhle retro stylu tak moderni..ale z diskuze je mi jasny,ze muj nazor je minoritni
  • Desitka neni a nikdy nebude racionalni hodnoceni, vzdy do toho promlouvaji emoce a vkus recenzenta, ale s tim by meli byt hraci smireni. Kdyz mi ty sam vyjmenujes hry, ktere si podle tebe zaslouzi takove hodnoceni, ja ti zase reknu, pokud ty hry budu znat, proc si takove hodnoceni nezaslouzi.
  • Jasně, každý CoD je v podstatě remake, ale to by bylo na delší diskuzi. Ale důležitý je, že se chápem :-)
  • Veskoslav
    No to třeba u mě i takový Assasin není:-D Ale máš pravdu, je to takový "remake", ale ne v kalsickém pojetí a smyslu:)
  • když už jsme u těch videí, kde je Fightclub 106 ? to audio napravo na hlavní stránce nechci
  • Jasně, proto tam taky bylo to spojení "v podsatě remake". Přeci jen úplně nová hra to taky není.
  • Black_Hand
    tak navazuje na tradici level tv. ham it up!
  • Veskoslav
    CS: GO Remake není. To spíše byl Sourse;)
  • Tak já bych úplně desítku taky nedal, mě se osobně Mark of the Ninja taky líbil víc. Ale zas bych řekl, že Hotline Miami je hra, která má šanci vstoupit mezi legendy, protože kdo tuhle akční horečnatou jízdu zkusí, tak jen těžko zapomene.
  • Totální průšvih asi ne, ale průměrná hra ano.
  • 13_11
    Cactus byl in už před dvěma lety.
  • No a nový Star Wars jdou hrát zadarmo. A co? Nechápu, proč porovnáváš cenu her, které jsou v obrovské slevě s vykopávací cenou indie her. Promiň, přijde mi to fakt zcestné. Ty hry,asi kromě CS:GO (což je ale v podstatě remake), začínali na úplně jiných částkách a že ceny her s jejich věkem klesají, to víme.
  • dpolnil jsem si vzdělání *2* jako do breku mi úplně nebylo vzhledem k tomu, že to vypadalo imrovizovaně. A FTL by zasloužilo alespoň 9/10
  • je jasný, že Cactus je teď hodně in, takže proto ta desítka...

nicméně jsem zvědavej, koupím a vyzkouším, jestli je vážně taková zábava hledat napodesátý tu pravou "choreografii", kterou se člověk protančí až na úspěšnej konec...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit