Přejít na výpis diskuzí
Hotová verze DayZ vyjde v první polovině 2016, v mezičase se změní hra i její cena
26.11.2014 | Petr Poláček
104 příspěvků
-
Hlavně až to bude final tak cena bude vyšší tedy ty co to koupily dříve defakto na tom i vydělali se dá říct. Která hra se tolik aktualizuje... tak často a zadarmo no obávám se že těch her co nabízí obsah zdarma zas tolik není a co jsem četl ( njn, počkám na grafu a pak budu pařit) tak co slíbily to přidaly, zlepšily i grafiku a optimilizaci. Ušli celkem velký krok... ty jo na to kolik už toho má hra za sebou se mi zdá že tu má nedostatek článků... ostatní srajdy mají článek za článkem. Já vím proč a ano, je to tak ale je tu ale ale.
-
-
Ja si koupil minecraft, v prepoctu asi za 3 kilca. Uz to je peknych par patku, a porad dostavam novy obsah. Ovsem v okamziku, kdy jsem hru platil, jsem dostal zcela funkcni a velmi slusne odbugovanou hru. Fak bych musel bejt blazen, abych nekomu poslal prachy, s tim, ze mozna, pokud mu po chlastacce zbude, mi za to posle nejakou prealfa verzi cehosi.
V tomhle pripade pokud vim, nekolikanasobek lidi hraje mod. Ktery je, jake prekvapko, gratis. -
Velky krok usli. Nicmene na ty dva roky vyvoje a skutecnost, ze pred tim existoval jiz hotovy mod na predchozi veryi enginu, je to krok maly.
-
-
Ja doteraz nechápem ako túto nekompletnú hru ľudia kupovali ako teplé rožky. A to ešte chcú vydať aj na PS 4. Ledva stíhajú dačo robiť s PC verziou.
-
-
Lidi kupovali na zaklade modu, ktery je vyrazne lepsi, a lip i funguje. Ocevali, ze kdyz zaplati, stane se z modu plnotucna hra. Skutek ale jaksi ...
-
-
Plnohodnotná hra z toho bude v roce 2016. Lidi si koupili early access - prealfu/alfu hry. Byli na to upozorněni. Uvidíme zda hra bude v roce 2016 dobrá.
-
-
Ne lidi si koupitli "mod" a cekali, ze temi penezi zapusobi na rychlost vyvoje. Ovsem co se stalo, dostali mnohem hure funkcni cosi, coz by jeste zkousli, ale co uz kousat nechteji, ze se na tom za rok nezmenilo zhola NIC. Navic hra mela byt hotova pristi rok.
Mezi tim, obsahuje mod spoustu dalsi funcionality, vznikly desitky dalsich projektu, ktere funguji a vyvijeji se radove rychlejs. A to casto zcela zdarma. -
-
Reseni je nasnade! Tito lide muzou porad zvesela hrat mod at uz do Army 2 nebo do Army 3 a ke Standalone se vratit, az bude alespon v bete.
Btw ze se za rok nezmenilo zhola nic je holy nesmysl.
Jiste, vyvoj nejde rocketovym tempem, ale posun tam samozrejme je.
-
-
-
-
-
to je husty 2016. Jsem myslel, ze 2015 je tutovka.
-
Od DayZ se asi vic cekat nedalo. Nevidim duvod k oslavam, ale ani ke smutku. Nicmene delat tuhle hru ctyri roky je na povazenou.
-
To je všechno strašně super. Ale už tam je nějaký rozumný kolizní model, dají se používat zbraně a celkově to hrát a používat nebo to je pořad o náhodě a rozbitá základní funkčnost?
-
-
Pokud se u toho nechces porad vztekat, nelze to hrat jinak nez s obrovskym nadhledem a patricnou davkou humoru. *2*
-
-
Ceny v článku jsou pomotané. Z 24 eur se to zvedá na 28 eur. Cena 35 je sice v oficiálním blogu taky, ale až když se mluví o cenách v dolarech.
-
Mno a ja se zase vsude mozne docet, ze to spis vypada na refund a vykopnuti ze steamu ... protoze si cim dal tim vic kupcu stezuje, ze sice prachy utratili, ale vyvoj veskerej zadnej.
-
-
Jop, finalni cena bude 1,19Ecka na gogu.
-
-
Na gogu? *7*
-
-
-
Bohemka = Ubisoft jako nekupovat bugfest... je jedno jestli to je early access nebo final výsldek je pořád stejný...
-
-
Ale ja jsem FRANKIE a ta hra neni ceska, ale jinak dobry eh eh.
-
-
tak určitě, Dean Hall je Čech jak poleno, jen se tedy původně jmenoval Děkan Chodba
-
No ne ceska ale slovenska :)
Tahle hra se kuti v Bratislave - je to defacto hra od Cauldronu jelikoz mnoho clenu vytvorilo nove studio na Slovensku (Bohemia Slovakia) a makaji na tehle hre. -
-
Jo v Bratislave na tom pry taky makaji, ale rovnez u nas. A pracuje na tom spousta cezpolnich z dalsich zemi. Tuto hru nelze jednoznacne oznacit jako narodni.
-
-
No nemam prime informace, naposled to bylo publikovane zde: http://g3ar.co.za/2014/03/31/new-studio-bohemia-interactive-slovakia-work-dayz-standalone/
Creator Dean "Rocket" Hall has announced the purchase of Slovakian game developer Cauldron by Bohemia Interactive, with 25 of that studio's staff set to work on the zombie survival sim.
Update: Bohemia have been in touch to provide the following clarification: they have acquired Cauldron's facilities, technology and staff for their new Slovakian studio, but not the Cauldron brand itself. -
-
Diky za upresneni, mozna bys mohl jeste pro takove trubky jako jsem ja vysvetlit co je to "asset". *3*
-
Od Cauldronu jsou jen assety. Hra jako takova je ceska.
-
No ja taky nemam prime informace, ale minimalne lidi kteri vyvoj ridi sedi na Smichove. A ten je od Bratislavy dost daleko. Rekl bych ze Cauldron je pobocka, ktera ma na starosti cast vyvoje. Pokud ji pripadne vyvoj uplne cely, nevim jestli to bude pro hru vyhra. Dosavadni produkce Cauldronu me o tom moc nepresvedcuje.
-
-
-
-
-
-
no tak musím říct, že graficky to nevypadá světoborně a pokud to má vyjít v roce 2016, tak to ani nebudu stahovat :D i v dnešní době je to grafický průměr :D
-
-
Graphic whore
-
http://imgur.com/a/C0HiU
...tak průměr, říkáš? -
-
Velice krásné obrázky !! *14*
-
neříkám průměr, ale podprůměr.
-
ty hras v 4k? kuul
-
-
-
Je smutne, ze uz i nase republika svetu dala svuj vlastni esrly access scam. Nedik.