Přejít na výpis diskuzí
Hra o trůny přenesená do Minecraftu budí nejhlubší respekt
29.1.2015 | Honza Konfršt
35 příspěvků
-
Nefetujou, nechlastaj, nekradou, hrajou si. Alespon pro ne rodice nemusej chodit na bengarnu...
-
Je tvůj příspěvek k něčemu? Prostě si hrají...
-
Robocraft? Blockade? StarMade?
-
Když něco konstruktivního tak jedině československý merkur... oh wait. To ale nejsou kostky. *3*
-
nejen pohlaví
-
Jak se jmenuje ta FPS kostkárna , kde lze tvořit i vlastní vozidla ?
-
"Něčím konstruktivním :)" ..... Rofl kostky jsem skládal už jako batole , ale nic moc konstruktivního na tom ,že si vybájím svět kdesi na serveru bohužel stále neshledávám ....
-
Ako zabava to moze byt fajn, teda hlavne ked ich to bavy modelovat kocku po kocke. Ale z hladiska prakticnosti a vyuzitelnosti casu mi to pride fakt trocha uhodene, pretoze rychlejsie by bolo v nejakom 3d modeleri vymodelovat aspon zaklad krajny, kostru hradu atd. Exportnut to do Minecraftu a tam uz potom "manualne" doladit detaily, nez takto od zakladu to vsetko staviat.
-
Joo, to by bylo úžasně konstruktivní... :)
-
A je to vůbec k něčemu ? *3*
-
I takové modifikace do Minecraftu jsou ;-)
-
úvod se nezdařil :)
-
Sak na yt najdes k tomuto i jiny, komentovany videa, kde se trebas dotycnej zminuje, ze by bylo uzasny mit srv, kterej by utah aspon 10k hracu, tak aby v tom svete v tech mestech bydleli. To je bohuzel na jave a pri narocich minecraftiho serveru naprosto nerealny.
-
Pekny na tom je, ze ty tiskarny to zvladnou vcetne vybaveni uvnitr.
-
Ano, nějak takhle by se dal popsat i průběh tvého početí.
-
Spíše nejřidší průjem... *11*
-
Stavět modely teda není konstruktivní a minecraft je? Nebo jak jinak mám chápat ten úvod?
-
Nelíbí se mi to. Má to divný tvary.
-
Budí ve mě asi tolik respektu, jako LEGO sousedovic kluka.
-
Co je názor proti Jackově pravdě? Ten kluk je borec nekaž mu to. Za mě -