Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • On myslí příští s02e09 díl, kde ..... to bez spoilerů nejde.. jen si počkej až tam dojdeš, pochopíš ...
  • Akce tam občas je, a je jí tak akorát, určitě to není akční seriál, naopak je to velice inteligentní seriál s úžasným příběhem a často i obyčejné dialogy jsou velmi napínavé, inteligentní a vzrušující... těžko se to popisuje nebo přirovnává. Je tam spousta stran, z tohoto pohledu je to nadmíru epické, všechno do sebe náramně zapadá a je propojené, řekl bych že je to i obsáhlejší než LOTR... teď ke konci 2hé serie se schyluje k pořádné bitvě, 9. díl navíc bude režírovat N. Marshall (Centurion) a právě kvůli akčním scénám... nicméně to nejlepší teprve přijde až někdy během 4, možná 5té serie .. nechci spoilerovat. Každá serie má 10 dílů. Každopádně já aniž bych četl knížku nebo o tom kdy slyšel, loni jsem zkusil první díl z první serie a když skončil tak se dostavil takový ten pocit, že okamžitě chci vidět další díl a už mě to chytlo a nepustilo ... vážně vřele doporučuju, brilantní seriál (mimochodem nejdraží seriál všech dob a jde to poznat ... rozpočet první serie 80mil. usd samozřejmě)
  • Co myslíš tím příští-já naposledy viděl 8.díl 1.řady.Ještě jsem zapomněl na to s Tyrionem ale to bych to výčtu bitek fakt nepočítal
  • počkej si na příští díl *5*
  • Ježiš ten druhý odstavec už není spoiler,ach jo,zase se mi spoiler tag nepovedl. *10*
  • Mě se taky seriál velmi líbí,ale i přesto bych zatím dal přednost Spartakovy.Po příběhové stránce je to perfektní,ale trochu mi tam chybí nějaká ta bitka,která samozřejmě k fantasy patří. Jediná bitva kterou jsem viděl byl E.Stark vs Jamie Lannister a ještě jak Drogo vytrhnul jícen tomu svímu podřízenýmu.
    Velice se mi ale líbí jak jsou zpracovány všechny postavy,mají dobře udělané osobnosti.Výprava je taky skvělá
  • Mě to spíš připadá, že v tom seriálu řeší politiku a takové věci, co sem viděl pár ukázek. Jsou tam aspon nějaké epické bitvy jako v LOTR?
  • Každopádně GoT je naprosto perfektní fantasy seriál a komu se líbí věci jako LOTR apod. určitě do něj jděte, je to pecka.
  • To první mělo být pro BoB.2.
  • O lidech a penězích. Game of Thornes hraju a seriál neznám, takže mi přijde jako docela dobré RPG jenom tomu chybí CZ. To připrovnání k soubojum z Dragon Age není tak jak se zdá. Nejsou tak akční a krvavé jako ve dvojce. Je to spíš jako s Witchera 2 kdy na chvíli pozastavíš hru a vybíráš znamení, takle nějak je to v té hře o truny.
  • OT: Osobně považuju shitbook za pubertální nesmysl, aneb náctiletí jsou opravdu hloupé ovce. Celosvětově loni shitbook zrušilo rekordní počet lidí, nedivím se.
  • BoB.2
    Je to jen a jen na lidech pokud do toho půjdou.
  • Když jsou z toho tak velké prachy, tak proč nedojit? Kdyby si byl na jejich místě tak taky dojíš ostošet. Tady si každý hraje na správnáka, ale dělal by to samé, když to bude sypat papouchy.
  • Aneb jak dojit dobrou značku na 100 způsobů *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit