Přejít na výpis diskuzí
Hráče GTA Online čeká během svátků koulovačka, příšerné vánoční svetry, nová auta, zbraně i střílení rachejtlí
20.12.2014 | Petr Poláček
49 příspěvků
-
aspon deti uvidia ako to vyzera ked nasnezi vsade sneh
-
-
no jak - jako ve skyrimu *15*
-
děti uvidia? ja myslel že ta hra má 18+ *1*
-
-
myslis ze obchodnik 14 rocnemu nepreda to dvd s tym ze je od 18 ? podobne ako cigarety ?
pochybujem.
V tescu si to hodi do kosika -
To sice má, ale všichni víme, že se na to moc nehledí :P
-
-
jednou se o tom bude i ve škole učit *7*
-
-
No a kdo ma PC tak se muze jit koulovat v realu.... treba blatem nebo tak neco.
-
-
chcelo by to nejaku zmenu uz konecne.
naco to rozdelovat.
Microsoft by mohol spravit proste xbox. pc a konzolu v jednom.
prepinal by som sa medzi desktop prostredim a xbox prostredim. Vsetko by to malu hlavu a patu, herna cast oddelena od tej produktivnej. Neboli by ikonky hier rozhadzane po ploche spolu s inym softwarom.
Nerozdelovalo by sa GTA V pre pc a pre xbox. Bola by len jedna verzia xbox games. Automaticky by detekovala hra ci mam pripojenu mys alebo joystick.
velmi rad by som si take nieco kupil, ale po samotnom xboxe netuzim. -
-
A ved preco si nekupis PC a k nemu gamepad??
-
-
To je jako namzat si chleba Nutelou a hovnem přičemž gamepad je to hOvn *8*
-
tak prave z toho dovodu ze aj keby som pripojil na pc gamepad. Hru ktoru na pc nevysla by som tazko ovladal tym gamepadom. V tomto pripade GTA V, je ich hodne.
Jednoducho by bolo viac xboxov v roznych konfiguraciach a cenach. Vyrabali by ich kludne aj terajsi vyrobcovia pocitacovych zostav.
proste mam doma hernu masinu, a v obchode najdem ci rts strategiu, dota 2 alebo assasin creed, tekken apod. Jednoducho by sa to zlucilo do jedneho zariadenia.
ale kvoli predajom by asi taky napad nepresiel
-
-
-
ikdybych mel PS4 stejne bych to nezapnul tech 20fps by mi cely zazitek zkazilo, to si radsi celej rok pockam a uziju si to v OPRAVDOVE nextgen verzi! *3*
-
-
20 fps bych ještě překousl ale ta frustrace z ovladače, kdy je naprosto nemožné řídit auto a přitom úspěšně mířit a střílet.
-
ja souhlasim, odolavam uz pres rok :/
-
-
tady ted chumeli jak prase takze majitele PC kdo chcete muzete se prijet koulovat do Pece a dejte vedet se pridam :D
-
-
jeste doplnim ze nepadaj z nebe bedny a miny s raketometem si musite vzit sebou neni tu ammunation :D
-
-
Kdo si bez miny hod kamenem.
-
-
-
-
Skvěle, tleskám a poklona, jelikož tvurci na svojí hru nekálí !!!! Vlastním GTAčko aji PS plus takže určitě někoho zmasakruji ! :D *5*
-
-
Ano, za to na PC velmi z vysoka s3rou. Jen vydají měsíc před vydáním katastrofické požadavky a odplují...
Ne... samozřejmě tohle je ten nejčernější scénář, ale mé pocity jsou přesně takové. Člověk by si řekl, že všichni do jednoho dřou na PC verzi a oni místo toho celý rok ohlašují nové a nové nápady na GTA V jako takovou.
Hmm... snad a pravděpodobně to však tak nebude, ale rád si takhle zavtipkuji. Jsem zvědav, jestli budou taky tyhle updaty i po vydání PC verze. -
-
Vzdyt na konverzi nepracuji stejni lide, jako na těch updatech atd. Klid, dočkáme se a já verim, ze to bude povedena konverze :)
-
Chápu tvojí zlobu že kašlou na PC scénu ale nediv se když většina lidí na PCčku pirátí. Lidi na konzolích ( nezlob se na mě, též sem PCčkář -teda asi byl ... ) jsi tu hru museli koupit za docela krvavé prachy . *7*
-
-
Když chce někdo pirátit může pirátit i na konzoli, zrovna GTA V si upirátit nechci protože si chci užít online. (samozřejmě to určitě nějak podělají že to pujde i na cracknutý verzi)
-
-
Jen aby sis nepředstavoval to pirátění na konzolích moc jednoduše. Pokud upirátíš hru nějakým způsobem na konzoli, tak už se nemůžeš přihlásit do jakýkoliv online funkcí, respektive můžeš, ale počítej s banem.
Na PS3 můžeš pirátit, když máš starší verzi FW, pokud je vyšší než 3.55, tak to nejde.
Na Xbox jsou dva způsoby. Buď, že tam budeš dávat ty hry na harddisk, ale tohle je složitější, nebo si je budeš vypalovat na DVD+R DL. Jedno takové DVD stojí 50 Kč + musíš mít upravenou mechaniku na PC pro správné vypalování. -
-
:-D Na to kopírovaní stačí program kde si označíš hru a samo ti to správně nakopíruje takže v tom fakt problém nevidim a DVD stojí 20 korun když jsem je tak 2-3 roky zpátky kupoval ... upravená mechanika byla potřeba jen u některých her.
-
-
Jo at si každý pirátí jak chce ( sám proti tomu nemužu říct ani slovo ) ale tahle hra podle mě , stojí za koupi .
-
-
-
-
-
Až se budete 25. ledna vracet k dárkům, které jste dostali předešlý večer v reálu,
WTF ? -
-
TO budou asi pravoslavny Vanoce nebo jak jim rikaj :)
-
-
Nechci být hnidopich, ale v posledním odstavci má být 25. prosince, ne ledna *4*
-
Nejlepsi vanocni darek je ted v jedinecny fps multiplayerovce Verdun, kde se odkazujou na udalost zvanou Christmas Truce.
http://steamcommunity.com/gid/103582791434651974/announcements/detail/201865555897827733
*1* -
Kvalitka už len mesiac a zahrajem si to znova :D
-
Hlavně nezapomeňte rychle nakoupit ve zdejším e-shopu, jinak vám zrušíme diskusi. A za co nejvyšší ceny, jinak obchodníci pojdou hlady, chytráci *12*
-
-
Urcite zaplatim za neco co jeste dlouho nedostanu a bude buhvi kdy.
Urcite na tom prvnim a nejdrazsim miste co najdu.
Urcite proto, ze mi to nakeca marketingovy clanek.
A urcite budu platit za neco co bude do tydne na torrentu.
Lol. *7* -
-
to je teda parada, fastisti z games to tu zase promazali takze tady vypadam jak totalni magor co se bavi sam se sebou.
mor na vas! opravdu uz! -
Nevim co je vic pateticky, jeslti to ze ti nezbyde kapesny na hry a nebo to ze se chlubis tim ze krades..... kazdopadne hodne stesti, lidi jako ty ho v zivote budou potrebovat
-
-
Nejvic pateticky je, ze je nekdo demagog a nebo jeste lip, nalhava sam sobe. Warez nikdy nebyl kradez a ani byt nemuze. A nikdy jsem nikomu nic neukradl. Za prani stesti diky, doufam ze pak bude chybet nejakymu assholovi, co se snazi lhat. *3*
-
-
Mas pravdu neni to uplne kradez, je to kopie. Nech me to reformulovat -> "a nebo to ze se chlubis tim ze pachas copyright infringement".
-
-
No ocividne zajima minimalne tebe, kdyz na nej reagujes.
@Zoidy - kdyz ona je to docela sranda poznat lidi z jinych inteligencnich skupin :D
-
-
-
-
-
-
nebo tohle vsechno muzeme delat v realu jupííí kdo jde decka? *1*
-
-
To je ta ironie. My už dneska můžeme po sobě házet jen blátem. *15*
-
Maximálně kamenama *9*
-
-
Náhodou se šutrama je to větší prdel, tam už ti nikdo nebude vyvracet že to dostal :D
-
-
-
Nevíte někdo jak je to s bojovými styly? Pamatuju před vydáním Rockstar sliboval možnost učit se různé bojové styly jako v San Andreas ale co jsem zatím viděl tak fighty jsou pořád stejné a nudné. Přitom bitkám jsem věnoval hodně času v GTA IV a není lepší pocit když knockoutujete frajírka tak, že přepadne přes zábradlí a spadne na chodník z 5 metrů.
-
-
no rozhodně nečekej nějakýho Ip mana, v GTA V se všichni perou jak opilí bezď*ci. Proto jsem to radši využíval co nejmíň a radši střílel.
-