Přejít na výpis diskuzí
Hráči Diablo III: Reaper of Souls se budou moci sdružovat do klanů
20.2.2014 | Ladislav Loukota
40 příspěvků
-
Velice se mylis. Upravovaly se sance na drop i vlastnosti legendarek...
-
Bratře!!! *14*
-
Zadny patch neupravoval kvalitu dropu, zadny patch nefixl MF aby ovlivnoval velikost statu, roll je v live D3 porad stejne pitomy. *3*
-
Omyl to byl ale patche to trochu vylepsili, a datadisk by to mel vylepsit zase o neco. Kazdopadne Diablo II to proste neni.
-
ja tiež, od vydania D3 každý deň v priemere do dvoch hodín. Na odreagovanie je to vynikajúce, pekne večer po práci, manželka pozerá telku a ja sa zahrám, zostane čas aj na iné radovánky ;) Občas zahrám dačo aj na Steame, kde mám okolo 200 rôznych hier, ale Diablo 3, prípadne Starcraft 2 je skrátka top. Datadisk mám kúpený, daroval som si ho z iného konta založeného na US, takže aj celkom za slušnú cenu a teším sa na ďalší akt, táto hra mi vystačí ešte na dlho, za tie peniaze to dokázala zatiaľ máloktorá hra. A o tom to je.
-
Ja sem mu diku novym patchum odpustil a obcas zaparim jeste dnes.
-
Ja u toho posloucham ct24, takze to mam zaroven 42dni publicistickych poradu a zprav. Aby to melo nejakou pridanou hodnotu... *5*
-
DIII byl jeden z mých největších omylů *11* nikdy více
-
Jinými slovy jsi hraním strávil téměř 42 dní...
-
nemyslim. za plnou D3 jsem dal zhruba 1400 Kc a kdyz to prepocitam na hodiny ve hre stravene, tak sice mam par her, co by to prekonaly (M&M 1-10, Albion, Wizardry 1 - 7), ale toto je preci ta bezducha rubacka, kterou od toho ocekavame, krucinal. Kterou si pustime kazdy den na pul hodiny, kdyz nas vsechno sere!
ale asi se moc nemylim kdyz dle stylu d-fense reknu ze diskuse na games trpi zazmrdovanim stupne cislo 3 -
V ty prvni vete fakt pravdu nemas. Mozna pred skoro dvema lety to tak bylo.
-
PS3/4 verze...
-
proc nepridaj cast bary.. vic spellu viz wow.. tohle je nuda
-
Yes yes. Hammerdin bude brzy zpet!
-
crusader jako hammerdin??su zvedavy teda :)
-
Tisic hodin je jeste v pohode oproti Diablo 2: LoD. Tam to nastesti zjisteny nemam *1*
-
tohle se dá léčit
-
Za hru od blizzardu je to naopak velice málo!
-
Ja sem za 200hodin farmeni v pohode hral mp3 na hardcore. Na sc bych se nebal i mp6. Paragon53. Dneska uz je farmeni uplne v pohode imho.
-
D3 sem si kupil hned prvni den. A po mesici dvou me to uz nejak nebavilo. Pak sem se vratil s new patchema, zacal hrat bez aukce a na hardcore. No a uz mam nahrano skoro 1000 hodin *7*
Datadisk kupuju hned a beru dovolenou oh yea ...